as irgi su zazu sutinku. jei jau tokio amziaus pradesime "lavinti" tokiais budais vaikus, tai ko paskui noreti, kad vaikas net ir gyvai nebemokes bendrauti.
as jau dabar pastebiu savo vyresnele, kaip ji nuo telefono neatsitraukia. mociutei padovanojom nauja telefa, o senaji atidave vyresnei, aisku be korteles. bet dabar pastebiu, kad ji net filmuku vakarais nebeziuri, o pries telika atsiseda ir telefona maigo, ten bando zaisti zaidimus, fotografuoja. na man tai baisu darosi. sakiau reikia kazkaip atimti, bet tik su ja tariantis. man tai nepriimtina
Jau medziaga supirkta tai nesvarbu jau kiek iseis tas TUTU bet bus toks savas Arba prasikeiksiu
Kornelija tai turi toki plastmasini laikroduka toli lieva lieva Kinderi rado tai jai ziauriai patinka Greičiausiai pirksim Mickey mouse kvepalus , muilą , nu ale toki parfumerijos rinkinį Nes dabar viskas ant bangos kas su Mickey mousu plius pastoviai terorizuoja kad pakvepinciau ja jei kur einam
Kornelija tai turi toki plastmasini laikroduka toli lieva lieva Kinderi rado tai jai ziauriai patinka Greičiausiai pirksim Mickey mouse kvepalus , muilą , nu ale toki parfumerijos rinkinį Nes dabar viskas ant bangos kas su Mickey mousu plius pastoviai terorizuoja kad pakvepinciau ja jei kur einam
QUOTE(zazu @ 2013 01 16, 06:55)
*Na, tada mes su MB atrodysim kaip tėvai monstrai, bet mūsų vaikai kompo/telefono ir kitokių technikos stebuklų negauna ir nežino su kuo juos valgyt reikia Mes kažkaip jau nuo seniai seniai esam su MB sutarę, kad kompas yra darbo priemonė, todėl nei žaidžiam prie jo, nei filmų žiūrim, nei vaikus skatinam tai daryti. Su telefonais tas pats. Taigi, mūsų vaikai žaidžia su savo žaisliniais kompais, spalvina paprastas knygeles, rengia ir nurengia standartines lėles, skaito tikras knygas, pasakų ir dainų klauso per savo "centriuką", o multikus žiūri per TV Viskas, ką merginos prie kompo veikia, tai su rodyklėmis langą žemyn aukštyn pakilnoti moka, o telefone nuotraukas padidina arba pamažina pirštus skėsdamos Čia ir baigiasi jų pažintis su technika Ir mes su MB dėl to labai džiaugiames Spės dar...
šaunu.. baltai pavydžiu, kad sugebat atsilaikyti prieš technologijas šiais laikais aš irgi taip mąstau, bet realybėj nu niekaip nesigauna įgyvendint
Mums irgi nesigauna, ypač automobilyje, gelbėja tik telefonas Nes kitaip išmokus mergina atsisegti diržus, jėgos ten reikia, bet ji krapšto ir sugeba paspausti O tada pravalas ir piktuoju tartasi ir t.t. baisiausia kai sakau viskas sustosi ir niekur nevažiuosim, o ji sako, taip sustok stovim čia Todėl turiu sėdėt gale, o kai tarkim aš vairuoju , tai duodi telefona ir ramu Tai MB ir sako kad labai planšetė gelbėtų tokiais atvejais
O kad 3 metų krizė, tai faktas, nu kokia bjauri pasidarius, ar čia darželis ar kas, tai ne taip į lėkštę įpyliai sriubą, tai duona ne taip atpjauta ir pan. Ryte reikia rengtis, tai šakės be 40min neišeini iš namų Dabar tai bijosi, kad nebus gimtadienio ir torto, tai klauso kol kas, ale kiek ilgam tai neiašku. Čia va šiandien buvom PC parke, pirkau džempa tokį jai, tai pardavėja sulankstė įdėjo į maišelį, o va princesiai Kornelijai nepatiko, tai kai šveitė tą maišą, rėkdama kad suglamžė, kaip ragana džempą, ir kad jai jau nebereikia, dieve kokia gėda apėmė, o svarbiausia ir pardavėja susijaudino tokiu jos cirku Dar išeidama ir liežuvį parodė pardavėjai Ir kas baisiausia, kad MB nieko jai nesako, maždaug oi negerai negražu, nedaryk, aš tai prigazdinu, kad ateis dėdės ir išsineš ją ir pan
O kad 3 metų krizė, tai faktas, nu kokia bjauri pasidarius, ar čia darželis ar kas, tai ne taip į lėkštę įpyliai sriubą, tai duona ne taip atpjauta ir pan. Ryte reikia rengtis, tai šakės be 40min neišeini iš namų Dabar tai bijosi, kad nebus gimtadienio ir torto, tai klauso kol kas, ale kiek ilgam tai neiašku. Čia va šiandien buvom PC parke, pirkau džempa tokį jai, tai pardavėja sulankstė įdėjo į maišelį, o va princesiai Kornelijai nepatiko, tai kai šveitė tą maišą, rėkdama kad suglamžė, kaip ragana džempą, ir kad jai jau nebereikia, dieve kokia gėda apėmė, o svarbiausia ir pardavėja susijaudino tokiu jos cirku Dar išeidama ir liežuvį parodė pardavėjai Ir kas baisiausia, kad MB nieko jai nesako, maždaug oi negerai negražu, nedaryk, aš tai prigazdinu, kad ateis dėdės ir išsineš ją ir pan
pas mus irgi 3 m krize pilnu tempu eina.. ijungiau kambary sviesa, asaros..mat ji ta norejo padaryt..bet ji ta prisimine 15 sek po to, kai as tai padariau..atnesiau skalbinius i kambari, ji tuo metu zaide..asaros ..mat ji turejo padet skalbinius atnest..galeciau tokiu pvz vardint ir vardint..apsirengt pati negaliu, nes ji man turi padet..kitaip asaros
del dovanu, paemem vis del to balansini dviratuka nuo 3-5 m nzn ar tik/patiks..bet tikiuosi susidomes pavasari, vasara planuojame daug but sklype, kur tvarkysim nama ir aplinka, tai galvoju, kad ten vazinet be pedalu bus lengviau..nes nera labai lygi zeme..
del gimsiuko, uzsisakem zaidimu kambari..su mikes personazu labai tikiuosi, kad vaikai neapsirgs kaip tycia..nes su darzeliu maniske serga ir serga..Torta uzsakysiu is moteriskes, kuri namie kepa..jau krikstynom ten emiau ir likau patenkinta.
gal kas patartumet del uzkandziu gimtadieniui, ka paprastai geriausia imt, kad pamaitint vaikus ir suagusius..
del dovanu, paemem vis del to balansini dviratuka nuo 3-5 m nzn ar tik/patiks..bet tikiuosi susidomes pavasari, vasara planuojame daug but sklype, kur tvarkysim nama ir aplinka, tai galvoju, kad ten vazinet be pedalu bus lengviau..nes nera labai lygi zeme..
del gimsiuko, uzsisakem zaidimu kambari..su mikes personazu labai tikiuosi, kad vaikai neapsirgs kaip tycia..nes su darzeliu maniske serga ir serga..Torta uzsakysiu is moteriskes, kuri namie kepa..jau krikstynom ten emiau ir likau patenkinta.
gal kas patartumet del uzkandziu gimtadieniui, ka paprastai geriausia imt, kad pamaitint vaikus ir suagusius..
Aš tai tokius karštus sumuštinukus darysiu jie ir šalti labai skanūs
http://www.delimanoc...ti-sumustinukai
Ir tokius vėrinukus , dariau per kalėdas labai skanu
http://www.mamosrece...-laiveliai.html
http://www.delimanoc...ti-sumustinukai
Ir tokius vėrinukus , dariau per kalėdas labai skanu
http://www.mamosrece...-laiveliai.html
jeeetau kokie tie sumustekai skanuuuus nu ir kodel tu juos daba imetei kai as ant dietos??? ant ziaurios dietos jei nenumesiu kokiu 5 kg tai sakes niekur i jokias atostogas nevarysiu gerai tik tiek kad maniskiui varzybos kulturizmo tai jis irgi sedi ant dietos tai dviese lengviau nu bet as sumusteku maniake jauciu teks sugriesinti
Papildyta:
dar galvoju kad mum reik i masina to dvd kur prie atloso dedasi, nes irgi keliones tai padek diweve tai va gal ir cia bus dovana nes laikroduka tai jau mama sake pirks
Papildyta:
dar galvoju kad mum reik i masina to dvd kur prie atloso dedasi, nes irgi keliones tai padek diweve tai va gal ir cia bus dovana nes laikroduka tai jau mama sake pirks
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 16, 22:02)
jeeetau kokie tie sumustekai skanuuuus nu ir kodel tu juos daba imetei kai as ant dietos??? ant ziaurios dietos jei nenumesiu kokiu 5 kg tai sakes niekur i jokias atostogas nevarysiu gerai tik tiek kad maniskiui varzybos kulturizmo tai jis irgi sedi ant dietos tai dviese lengviau nu bet as sumusteku maniake jauciu teks sugriesinti
Papildyta:
Papildyta:
Mes ta DVD dekla ziurejom, bet kad jau uz tokia kaina plansete iseina puse velnio tokia O MB taigi inzinierius, tai jam jau ne lygis pirkti DVD kai iseina plansete
Aš tai matau, kad MB nori planšetės, tai čia man kiekviena diena tik sako, va kaip gerai būtų dabar ir t.t. tai jo gimtadienis balandį, tai aš jau matau, kaip jis gaus tą planšetę
pas mus su kompu buvo beda-paslepiau pusmeciui, ta prasme isnesiau i antra auksta ir ramu, nes kitaip asaru pakalnes budavo, nes kelias val galedavo multikus youtube ziuret, dar saskaita gerule parejo, nes ribotas pas mus dabar grieztai, jokiu lindimu prie kompo ir kazkaip nereikia. telefone ziuri tik fotkes savo ir mociutei skambina pakalbet, po keliu kritimu is ranku nebeleidziu tampytis. tv is kambario isnesiau,nes irgi nesamone is pradziu pirkom, kad lovoj teletabius ziuretu-lengviau uzmigdavo, bet paskui jau ir ryte reikadavo ir vakare ilgai, tai isvis isnesiau, multikus realiai ziuri tik masinoj MB, nes namie buvo irgi nuleidta ant zemes-baby tv buvo okupaves visus namu telikus ir vis negana, pasakiau, kad sugedo, neberodo ir pasibaige nesamones. jei neturi saiko-isvis nereikia
Uzsakiau vistik paspirtuka, parodziau katik-gavau velniu KAD NENORI RUZAVO!! brac, ryte skambinsiu, kad keistu spalva
Oziu pilni namai, bet as kazkaip nekreipiu demesio, kartais isveda is kantrybes aisku. Labiausiai nervina kad nepriverciu susitvarkyt, ko rezultate 70 % zaislu yra paslepti, nes nebeapsikenciau
Uzsakiau vistik paspirtuka, parodziau katik-gavau velniu KAD NENORI RUZAVO!! brac, ryte skambinsiu, kad keistu spalva
Oziu pilni namai, bet as kazkaip nekreipiu demesio, kartais isveda is kantrybes aisku. Labiausiai nervina kad nepriverciu susitvarkyt, ko rezultate 70 % zaislu yra paslepti, nes nebeapsikenciau
QUOTE(sagyte @ 2013 01 16, 21:10)
Mes ta DVD dekla ziurejom, bet kad jau uz tokia kaina plansete iseina puse velnio tokia O MB taigi inzinierius, tai jam jau ne lygis pirkti DVD kai iseina plansete
Aš tai matau, kad MB nori planšetės, tai čia man kiekviena diena tik sako, va kaip gerai būtų dabar ir t.t. tai jo gimtadienis balandį, tai aš jau matau, kaip jis gaus tą planšetę
hmm tik deklas? nes pas mus tas visas dvd kainuoja kazkur 70 eu o tai kiek lt kainuoja?
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 01 16, 23:32)
hmm tik deklas? nes pas mus tas visas dvd kainuoja kazkur 70 eu o tai kiek lt kainuoja?
Ne ne deklas, pats tas itaisas kainuoja apie 400lt, pas mus jie nera populiarus LT. Drauge kazkada siule is norvegijos atvezti, nes ten pas juos jie labai populiarus yra Tau jau uz 400lt galima ir plansete geresne paimti
QUOTE(sagyte @ 2013 01 16, 22:45)
Ne ne deklas, pats tas itaisas kainuoja apie 400lt, pas mus jie nera populiarus LT. Drauge kazkada siule is norvegijos atvezti, nes ten pas juos jie labai populiarus yra Tau jau uz 400lt galima ir plansete geresne paimti
aa nu tai joo jei jau tokios kainos tai nu tikrai neapsimoka tik uz dvd moketi tiek