Įkraunama...
Įkraunama...

Vasario kolektyvas

Labrytis 4u.gif

QUOTE(busimablondine @ 2013 01 14, 21:50)
*ZAZU, kur tu tiuli pirkai ir kiek mokejai? tu risai ant gumos?
**As norejau ir vaiku kambario ir personazo, bet atidedu kitiems metams, nes nepazistu tiek vaiku, kad pakviest i ta kambari

Pirkau vienoj audinių parduotuvėj Vilniuj, Herkaus Manto gatvėje (populiariai ji vadinama "Žalia stotelė" prie Kalvarijų turgaus biggrin.gif ). Tiulio metras kainavo 12 lt., o aš pirkau 3 metrus (tiek užteko vienam sijonui, nes medžiagos plotis buvo 2.40 m) plius dar guma plati. Tai vieno sijono (Urtės) savikaina man gavosi apie 40 Lt.
Mildai liko pernykštis Urtės sijonas, bet kainos prasme kažkas panašaus bus, nors pats tiulis buvo pigesnis, tačiau jo daugiau reikėjo, nes tiulio plotis buvo mažesnis (1.40 m).

O dėl darymo, tai taip, aš rišau ant gumos smile.gif

**Blonde, nu tu duodi... Vienas telefono skambutis ir 3 papildomos merginos gimtadieniui garantuotai būtų buvę pristatytos lotuliukas.gif Na, nieko, nieko, mes ir iki kitų metų palauksim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zazu @ 2013 01 15, 10:19)
Labrytis  4u.gif
Pirkau vienoj audinių parduotuvėj Vilniuj, Herkaus Manto gatvėje (populiariai ji vadinama "Žalia stotelė" prie Kalvarijų turgaus  biggrin.gif ). Tiulio metras kainavo 12 lt., o aš pirkau 3 metrus (tiek užteko vienam sijonui, nes medžiagos plotis buvo 2.40 m) plius dar guma plati. Tai vieno sijono (Urtės) savikaina man gavosi apie 40 Lt.
Mildai liko pernykštis Urtės sijonas, bet kainos prasme kažkas panašaus bus, nors pats tiulis buvo pigesnis, tačiau jo daugiau reikėjo, nes tiulio plotis buvo mažesnis (1.40 m).

O dėl darymo, tai taip, aš rišau ant gumos smile.gif

**Blonde, nu tu duodi... Vienas telefono skambutis ir 3 papildomos merginos gimtadieniui garantuotai būtų buvę pristatytos  lotuliukas.gif Na, nieko, nieko, mes ir iki kitų metų palauksim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesergat? laukiu bigsmile.gif rimtai, kaledu skola grazinsit biggrin.gif
O minkstas tiulis? kai ieskojau kaip daryt tutu, maciau kad kad tiulis buna siauras, nereik karpyt, maniau butent tas yra plonas ir minkstas g.gif ta kur as pirkau tai metras 3 lt buvo, plocio neatsimenu, bet sunaudojau 4 m (juosteles po 50 cm dariau. bet jis toks kietas, kad tarkim vasara nemalonu butu detuis, tik ant pedkelniu
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2013 01 15, 10:12)
*nesergat? laukiu bigsmile.gif rimtai, kaledu skola grazinsit biggrin.gif

**O minkstas tiulis?

*Sirgt nesergam, ale iki 18 d. nesusisuksim lotuliukas.gif Bet mes tikrai jus aplankysim, nebijok biggrin.gif Vasarą tai garantuotai (nu, kaip visad hihihi.gif), bet vardan tos kaledinės skolos gal dar kada ir žiemą ar pavasarį išsiruošim ax.gif biggrin.gif

**Del tiulio minkštumo, tai tas pirmasis sijonas (kur dabar Mildai teko) irgi buvo iš tokio kietesnio tiulio, bet, žinok, nuo nešiojimo tas tiulis kažkaip suminkštėjo ir dabar Mildos sijonas kur kas"skystesnis", gal net per daug blush2.gif
O Urtei dariau iš smulkesnio ir minkštesnio tiulio, tai kol kas jis minkštas, bet gerai laiko formą. Bus matyt, kaip po ilgesnio nešiojimo bus.

O karpiau ir aš juostas iš didelio gabalo, nes tokių rulininių tiulių, kaip internete yra, neradau pirkti. Tai Mildos geltonas sijonas irgi karpytas 50 cm pločio juostom, o Urtės baltasis - 70 cm. Man labiau pasiteisino platesnės juostos, nes geriau "papučia" smile.gif

Va, parodau. Urtė:
user posted image

Milda:
user posted image

Sorry, už nuotraukų dydį doh.gif Nemoku sumažinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazu: 15 sausio 2013 - 10:51
Zazu kaip fainiai, su tais sijonais biggrin.gif Bandysiu ir aš kažką meistrauti, reiks rytoj bandyt nušliaužti iki tos žalios stotelės biggrin.gif
Atsakyti
nu jooo pamirsau kai baigesi tema kad gi reik eiti naujos ieskoti biggrin.gif

del gimkes dovanu tai jau as linkstu prie to kad padovanoti koki nors niekuti ... nes per zaislu kalnus neina praeiti, puzles knygutes namai pianinai ir t.t. baisu blink.gif ir vis cia as su tuo skudurynu ***** vis ka partysiu jau nebezinau kur ka deti doh.gif tai jauciu padovanosim kazka simboliskai. tevai ziema mum atveze paspirtuka tai po namus varineja ziuresim kaip bus lauke ..

gimke darysim zaidimu kambary nes priskaiciavau 7 vaikus ir vienas kudikis biggrin.gif tai namie galima irgi butu bet net baisu isivaizduoti kaip namai atrodytu po visko blink.gif teko patureti vienu metu 4 tai nebezinojau kuri kampa griebti tvarkyti biggrin.gif o dar suaugusiuju ne ka maziau tai zodziu neapsisuksim ..

kepsiu torta meduti, tik si kart jau meginsiu pati puosti kazkaip virsu ..

tu sijonuku ***** pas mus ispardavimas buvo po tu visokiu kaledu po 5eu bet daba kazkaip vis gailiuosi kad nepaemiau o kodel nzn doh.gif
Atsakyti
Aš tai laikroduką ant rankos dovanosu biggrin.gif Sesė turi,tai ir jai būtinai reikia. Ir vadina jįr tinkiu vinkiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 01 15, 20:54)
Aš tai laikroduką ant rankos dovanosu biggrin.gif Sesė turi,tai ir jai būtinai reikia. Ir vadina jįr tinkiu vinkiu doh.gif  biggrin.gif

nu va as irgi isprendizua problema ka padovanoti ogi irgi laikroduka biggrin.gif jau seniai ji jo praso ale galvoju siaip nupirksiu, bet tai va ir bus ta smulkmena ka gaus gimtadienio proga biggrin.gif
Atsakyti
Ar nesijaučia pas jus trijų metų krizės? Pas mumis stogas namie kilnojasi nuo Beatričės. Pati nebesupranta,kas daros. Viskam prieštarauja, kas tik įmanoma doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Alekto @ 2013 01 16, 08:21)
Ar nesijaučia pas jus trijų metų krizės?
Viskam prieštarauja, kas tik įmanoma

O taip, yra ir pas mus namuose šitas "gėris" biggrin.gif Viskas ne taip, kaip norisi, verkia ir rėkia Milda net ir tada, kai pati su savim nebesusitaria, o jau nekalbu apie kitus šeimos narius, kurie vis kažką padaro ne taip, kaip jos didenybė norėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik, kažkaip, po vyresnėlės krizės į Mildos "ožius" mes daug ramiau/racionaliau reaguojam (nes, matyt, jau žinom ko ir kada tikėtis) ir kažkaip sugebam suvaldyti situaciją, todėl audra dažniausiai praeina dar nespėjus jai užbujoti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2013 01 12, 15:00)
Mano vyras sako reikia planšetę pirkt biggrin.gif prirašai multikų filmų ir tegul žiūri biggrin.gif

Sveikos,
mes irgi apie planšetę galvojam. būna akcijinių už 250 mačiau. seneliai dar prisidėtų.
o tai žaidžia ji ir su tuo telefoniniu katinuku ir n kitų talking friends. Pati mano laptopą įsijungia, youtube, ir žaidimus visokius iš favorites,dėlioja spalvina, leliuką maudo ir t.t.
kad ir kaip čia baisiai beskambėtų, kad 3 metukų kompą gavo, bet jei lavinimui., o dar ir mamai pravers kada, tai kodėl ne. Gavo va nuo tetos kalėdom žaislinį ipadą,nu ir ką, mėtosi tarp visų.
o taip tai dovanoms knygelės, lego duplo, play doh.
o tutu as ebay nusiziurejus, gaunas apie 40lt, tai ar nebus pigiau nei darytis.
Atsakyti
ai, o meškinas pasakorius pasiteisinęs mums. kas vakarą klauso po n kartų.Tik galėtų būti balsas tylesnis, nes ji ir vidury nakties mėgsta paklausyti.
o krizė jau daugiau nei pusmetį nepraeina. visko nenori, viskas blogai. kas vakarą tas pats su ėjimu miegot, neisiu, nesirengsiu, nesiprausiu ir t.t. nors dabar jau geriau nei buvo.
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2013 01 16, 11:08)
*kad ir kaip čia baisiai beskambėtų, kad 3 metukų kompą gavo, bet jei lavinimui.
**tutu as ebay nusiziurejus, gaunas apie 40lt, tai ar nebus pigiau nei darytis.

*Na, tada mes su MB atrodysim kaip tėvai monstrai, bet mūsų vaikai kompo/telefono ir kitokių technikos stebuklų negauna ir nežino su kuo juos valgyt reikia ax.gif biggrin.gif Mes kažkaip jau nuo seniai seniai esam su MB sutarę, kad kompas yra darbo priemonė, todėl nei žaidžiam prie jo, nei filmų žiūrim, nei vaikus skatinam tai daryti. ax.gif Su telefonais tas pats. Taigi, mūsų vaikai žaidžia su savo žaisliniais kompais, spalvina paprastas knygeles, rengia ir nurengia standartines lėles, skaito tikras knygas, pasakų ir dainų klauso per savo "centriuką", o multikus žiūri per TV biggrin.gif Viskas, ką merginos prie kompo veikia, tai su rodyklėmis langą žemyn aukštyn pakilnoti moka, o telefone nuotraukas padidina arba pamažina pirštus skėsdamos biggrin.gif Čia ir baigiasi jų pažintis su technika hihihi.gif Ir mes su MB dėl to labai džiaugiames blush2.gif Spės dar...
Šį rudenį vyresnėlė iškeliaus į mokyklą tai, žinoma, tuomet kompas ir jos gyvenime atsiras, bet, reik tikėtis, vis tik kaip būtinas daiktas pamokoms ruošti, o ne pramogauti ax.gif

**Kai už tokią kainą, tai, aišku, kad papraščiau pirkti gatavą sijoną, nei jį meistrauti thumbup.gif
Atsakyti