Įkraunama...
Įkraunama...

Vasario kolektyvas

Mano mažiausia sveria 15kg. Tiek pat kiek Beatričė biggrin.gif Tai kubiliukas mažoji cool.gif Nors po biškį lieknėja,nes baigiu atpratint nuo naktinių (.),tai matomai ir liesėja blush2.gif
Atsakyti
Sunku sunku su tokia nevalgiuke. Šiaip yra straipsniukų tokiomis temomis... Gal kuris patarimas ir padėtų... O jei yra didžioji estetė - tai bandyk viską papuošalioti (kiek turi jėgų ir noro). Įdėjų papuošimui galiu pamėtėt - Facebooke turiu gerų nuorodų wink.gif
Atsakyti
Neimante zinok bandziau, daryti visokias kirmelytes, ziogelius ir kitokias grozybes, bet su ja neveikia, paziuret jai grazu, bet valgyti nea biggrin.gif Bulve tik fri padivale valgo, ir tai 3-4 gabaliukus, valgo tik apvalius zirniukus zalius , pupeles, ir kukuruzus, tai ka begamintum situ visur turi but nes juos isirenka, kruopu nevalgo jokiu biggrin.gif Kas mane nervina tai kad ji sako noriu padaryk, bet padarai ir nevalgo doh.gif Arba nueini i kavine oi renkasi ten tai ta tai ana, o kai atnesa, mazdaug pasiziuri ar paveiksliuke toks pat, su sakute pamakaluoja ir uztenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2013 03 13, 13:33)
Man tai geda eina backute su vaiku, visi jaučiu galvoja ot mama pavalgo ir vaikui nelieka 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sagyte @ 2013 03 13, 16:41)
sedi pana ir aiskina kaip kas turi buti, atrodo jau padarai pagal pageidavimus, pasiziuri sako, aha taip ir norejau, bet nevalgo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Įtariu, kad tau visai nejuokinga, bet nu, negaliu nesijuokt biggrin.gif Sorry, aišku blush2.gif

O pas mus kaip tik atvirkštinė situacija... Vakar, pavyzdžiui, Milda po vakarienės apsiverkė prie stalo nes... blynai baigėsi... biggrin.gif

Bet, įtariu, turėsim ir mes šeimoje trečią sesę nevalgiukę... Bus man juoko tada hihihi.gif Nes jau dabar matau, kad oi, kaip ne taip, kaip vyresnėlės ji maistą myli hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos

o mano labai valgiuke, zaptai nesusispaudzia biggrin.gif bet vistiek 13.4kg ir 100cm biggrin.gif siaip su rubais gerai atrodo, tik kojos kudokos kai su pedkelnem biggrin.gif bet nieko, priprate kad nuo mazumes to svorio ne prudai ax.gif Sagyte, linkim priaugti numesta svori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zazu @ 2013 03 13, 19:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Įtariu, kad tau visai nejuokinga, bet nu, negaliu nesijuokt biggrin.gif Sorry, aišku  blush2.gif

O pas mus kaip tik atvirkštinė situacija... Vakar, pavyzdžiui, Milda po vakarienės apsiverkė prie stalo nes...  blynai baigėsi...  biggrin.gif

Bet, įtariu, turėsim ir mes šeimoje trečią sesę nevalgiukę... Bus man juoko tada  hihihi.gif Nes jau dabar matau, kad oi, kaip ne taip, kaip vyresnėlės ji maistą myli hihihi.gif

Zinant mano kantrybe tai siaubekas, o ir finansiskai kainuoja viskas ir laiko :-) cia viena vakara 22h sumaste kad nori blynu cirviniu, jau laikas miegot o jin rekia kad nori valgyt blynu ir ne bet kokiu o sirduciu doh.gif nu ka uzsimaisiau teslos, kepu iskepiau kelis blynus, tai pasiime viena sirdute iskando akis pasidziauge kad su akimis ir viskas doh.gif doh.gif o kita diena neisiulysi atseit sugedo doh.gif dar tikriausiai nesakiau, kad pasiemus zirkles tiuninga pasidare ant galvos biggrin.gif tai irgi pasiaiskinimas buvo kad i akis jai plaukai lindo, tai pasikirpo doh.gif tai Dabar tokia stiliova pankuoja ax.gif
Atsakyti
Sagyte, daug daug kantrybės 4u.gif biggrin.gif

R valgo viską ką paduosi, bet su rūbais vos 13kg traukia biggrin.gif

Va su mažium turiu bėdos cool.gif Nevalgo nieko tik MP doh.gif Nebeišmanau ką daryt schmoll.gif Matyt kol drastiškai MP neatimsiu, tol kito maisto nereikės.
Atsakyti
Sveikutes,

uzjauciu del nevalgiuku 4u.gif

man kazkaip tfu tfu tfu nei su viena is 3 bedu del valgymo nera. Maziuke gal sveria apie 12.5, o Vasaryte bus matys zdaroviausia is vasarinuku sveria apie 21, nors maziuke valgo tikrai daugiau uz ja, matyt taip jau organizmas sudeliotas viena valgo daug ir sakaliukas, kita normaliai ir burbuliuke mano smile.gif ugis 105, rubus jau pradedam nesioti 116.

Sirguliuojam su Vasare mes draugiskai su slogomis. Tiek dziaugiuosi, kad ziema tik karta sirgo, dar kol i darzeli neina sekasi issisukti nuo ligu. Bet nuo rugsejo 1 abi merginos iskeliauja jau i darzeli, to laikotarpio bijau labiausiai, kai prasides ligu maratonas.
Atsakyti
QUOTE(Renesme @ 2013 03 14, 10:19)
Sveikutes,

Vasaryte bus matys zdaroviausia is vasarinuku sveria apie 21, nors maziuke valgo tikrai daugiau uz ja, matyt taip jau organizmas sudeliotas viena valgo daug ir sakaliukas, kita normaliai ir burbuliuke mano smile.gif ugis 105, rubus jau pradedam nesioti 116.

Sveikos,
Renesme, tavo Vasarė beveik vienoda su maniškiu - jo ūgis 106, o sveria irgi apie 21-21,5 smile.gif Drūtas toks vyrukas, nepasakytum, kad storas, bet tvirtas smile.gif Rūbus tai perku jau 4-5 metų amžiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetti @ 2013 05 06, 11:51)
Sveikos,
Renesme, tavo Vasarė beveik vienoda su maniškiu - jo ūgis 106, o sveria irgi apie 21-21,5 smile.gif Drūtas toks vyrukas, nepasakytum, kad storas, bet tvirtas smile.gif Rūbus tai perku jau 4-5 metų amžiui  doh.gif

Sveikute,

aha maciau is nuotraukyciu abu tokie musiskiai tvirto sudejimo biggrin.gif
Atsakyti
oho kokie dideli žmonės.. mūsiškis apie 16 kg ir dar metro nesiekia, kažkur 96 cm biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos smile.gif

Visas su praejusia mamyciu diena 4u.gif
Alekta, uzmaciau kitoje temuteje gera naujiena mirksiukas.gif sveikinimai 4u.gif Kaip kiti taip sugeba tai neisivaizduoju g.gif net baltas pavydas apima.Kaip cia ta antra gandra prisisaukti nesugalvojam jau antri metai,o cia prasom....

Maniske Auste siuo metu 15 kg svorio ir 98 cm ugio.Tokia tvirto sudejimo mergyte smile.gif Del kalbos dar vis nekalba aiskiai ir ilgu sakiniu nevartoja.Visa jos kalba is 2-4 zodziu sakinuku ir tie patys neaiskus,bet zodynas labai pagerejo po darzelio.Vasari,kova beveik nesirgo,bet balandi darzelyje buvo gal tik savaite.Visiskai pasveikusia paleidom i darzeli tai jau po dvieju dienu vel su sloga ir kosuliu parvyko.Oras siuo metu permainingas tai neaisku kartais kaip ja ir aprengti.
Atsakyti