Mano mažiausia sveria 15kg. Tiek pat kiek Beatričė Tai kubiliukas mažoji Nors po biškį lieknėja,nes baigiu atpratint nuo naktinių (.),tai matomai ir liesėja
Sunku sunku su tokia nevalgiuke. Šiaip yra straipsniukų tokiomis temomis... Gal kuris patarimas ir padėtų... O jei yra didžioji estetė - tai bandyk viską papuošalioti (kiek turi jėgų ir noro). Įdėjų papuošimui galiu pamėtėt - Facebooke turiu gerų nuorodų
Neimante zinok bandziau, daryti visokias kirmelytes, ziogelius ir kitokias grozybes, bet su ja neveikia, paziuret jai grazu, bet valgyti nea Bulve tik fri padivale valgo, ir tai 3-4 gabaliukus, valgo tik apvalius zirniukus zalius , pupeles, ir kukuruzus, tai ka begamintum situ visur turi but nes juos isirenka, kruopu nevalgo jokiu Kas mane nervina tai kad ji sako noriu padaryk, bet padarai ir nevalgo Arba nueini i kavine oi renkasi ten tai ta tai ana, o kai atnesa, mazdaug pasiziuri ar paveiksliuke toks pat, su sakute pamakaluoja ir uztenka
QUOTE(sagyte @ 2013 03 13, 13:33)
Man tai geda eina backute su vaiku, visi jaučiu galvoja ot mama pavalgo ir vaikui nelieka
QUOTE(sagyte @ 2013 03 13, 16:41)
sedi pana ir aiskina kaip kas turi buti, atrodo jau padarai pagal pageidavimus, pasiziuri sako, aha taip ir norejau, bet nevalgo
Įtariu, kad tau visai nejuokinga, bet nu, negaliu nesijuokt Sorry, aišku
O pas mus kaip tik atvirkštinė situacija... Vakar, pavyzdžiui, Milda po vakarienės apsiverkė prie stalo nes... blynai baigėsi...
Bet, įtariu, turėsim ir mes šeimoje trečią sesę nevalgiukę... Bus man juoko tada Nes jau dabar matau, kad oi, kaip ne taip, kaip vyresnėlės ji maistą myli
Sveikos
o mano labai valgiuke, zaptai nesusispaudzia bet vistiek 13.4kg ir 100cm siaip su rubais gerai atrodo, tik kojos kudokos kai su pedkelnem bet nieko, priprate kad nuo mazumes to svorio ne prudai Sagyte, linkim priaugti numesta svori
o mano labai valgiuke, zaptai nesusispaudzia bet vistiek 13.4kg ir 100cm siaip su rubais gerai atrodo, tik kojos kudokos kai su pedkelnem bet nieko, priprate kad nuo mazumes to svorio ne prudai Sagyte, linkim priaugti numesta svori
QUOTE(zazu @ 2013 03 13, 19:11)
Įtariu, kad tau visai nejuokinga, bet nu, negaliu nesijuokt Sorry, aišku
O pas mus kaip tik atvirkštinė situacija... Vakar, pavyzdžiui, Milda po vakarienės apsiverkė prie stalo nes... blynai baigėsi...
Bet, įtariu, turėsim ir mes šeimoje trečią sesę nevalgiukę... Bus man juoko tada Nes jau dabar matau, kad oi, kaip ne taip, kaip vyresnėlės ji maistą myli
Zinant mano kantrybe tai siaubekas, o ir finansiskai kainuoja viskas ir laiko :-) cia viena vakara 22h sumaste kad nori blynu cirviniu, jau laikas miegot o jin rekia kad nori valgyt blynu ir ne bet kokiu o sirduciu nu ka uzsimaisiau teslos, kepu iskepiau kelis blynus, tai pasiime viena sirdute iskando akis pasidziauge kad su akimis ir viskas o kita diena neisiulysi atseit sugedo dar tikriausiai nesakiau, kad pasiemus zirkles tiuninga pasidare ant galvos tai irgi pasiaiskinimas buvo kad i akis jai plaukai lindo, tai pasikirpo tai Dabar tokia stiliova pankuoja
Sagyte, daug daug kantrybės
R valgo viską ką paduosi, bet su rūbais vos 13kg traukia
Va su mažium turiu bėdos Nevalgo nieko tik MP Nebeišmanau ką daryt Matyt kol drastiškai MP neatimsiu, tol kito maisto nereikės.
R valgo viską ką paduosi, bet su rūbais vos 13kg traukia
Va su mažium turiu bėdos Nevalgo nieko tik MP Nebeišmanau ką daryt Matyt kol drastiškai MP neatimsiu, tol kito maisto nereikės.
Sveikutes,
uzjauciu del nevalgiuku
man kazkaip tfu tfu tfu nei su viena is 3 bedu del valgymo nera. Maziuke gal sveria apie 12.5, o Vasaryte bus matys zdaroviausia is vasarinuku sveria apie 21, nors maziuke valgo tikrai daugiau uz ja, matyt taip jau organizmas sudeliotas viena valgo daug ir sakaliukas, kita normaliai ir burbuliuke mano ugis 105, rubus jau pradedam nesioti 116.
Sirguliuojam su Vasare mes draugiskai su slogomis. Tiek dziaugiuosi, kad ziema tik karta sirgo, dar kol i darzeli neina sekasi issisukti nuo ligu. Bet nuo rugsejo 1 abi merginos iskeliauja jau i darzeli, to laikotarpio bijau labiausiai, kai prasides ligu maratonas.
uzjauciu del nevalgiuku
man kazkaip tfu tfu tfu nei su viena is 3 bedu del valgymo nera. Maziuke gal sveria apie 12.5, o Vasaryte bus matys zdaroviausia is vasarinuku sveria apie 21, nors maziuke valgo tikrai daugiau uz ja, matyt taip jau organizmas sudeliotas viena valgo daug ir sakaliukas, kita normaliai ir burbuliuke mano ugis 105, rubus jau pradedam nesioti 116.
Sirguliuojam su Vasare mes draugiskai su slogomis. Tiek dziaugiuosi, kad ziema tik karta sirgo, dar kol i darzeli neina sekasi issisukti nuo ligu. Bet nuo rugsejo 1 abi merginos iskeliauja jau i darzeli, to laikotarpio bijau labiausiai, kai prasides ligu maratonas.
QUOTE(Renesme @ 2013 03 14, 10:19)
Sveikutes,
Vasaryte bus matys zdaroviausia is vasarinuku sveria apie 21, nors maziuke valgo tikrai daugiau uz ja, matyt taip jau organizmas sudeliotas viena valgo daug ir sakaliukas, kita normaliai ir burbuliuke mano ugis 105, rubus jau pradedam nesioti 116.
Vasaryte bus matys zdaroviausia is vasarinuku sveria apie 21, nors maziuke valgo tikrai daugiau uz ja, matyt taip jau organizmas sudeliotas viena valgo daug ir sakaliukas, kita normaliai ir burbuliuke mano ugis 105, rubus jau pradedam nesioti 116.
Sveikos,
Renesme, tavo Vasarė beveik vienoda su maniškiu - jo ūgis 106, o sveria irgi apie 21-21,5 Drūtas toks vyrukas, nepasakytum, kad storas, bet tvirtas Rūbus tai perku jau 4-5 metų amžiui
QUOTE(konfetti @ 2013 05 06, 11:51)
Sveikos,
Renesme, tavo Vasarė beveik vienoda su maniškiu - jo ūgis 106, o sveria irgi apie 21-21,5 Drūtas toks vyrukas, nepasakytum, kad storas, bet tvirtas Rūbus tai perku jau 4-5 metų amžiui
Sveikute,
aha maciau is nuotraukyciu abu tokie musiskiai tvirto sudejimo
oho kokie dideli žmonės.. mūsiškis apie 16 kg ir dar metro nesiekia, kažkur 96 cm
Sveikos,merginos
Visas su praejusia mamyciu diena
Alekta, uzmaciau kitoje temuteje gera naujiena sveikinimai Kaip kiti taip sugeba tai neisivaizduoju net baltas pavydas apima.Kaip cia ta antra gandra prisisaukti nesugalvojam jau antri metai,o cia prasom....
Maniske Auste siuo metu 15 kg svorio ir 98 cm ugio.Tokia tvirto sudejimo mergyte Del kalbos dar vis nekalba aiskiai ir ilgu sakiniu nevartoja.Visa jos kalba is 2-4 zodziu sakinuku ir tie patys neaiskus,bet zodynas labai pagerejo po darzelio.Vasari,kova beveik nesirgo,bet balandi darzelyje buvo gal tik savaite.Visiskai pasveikusia paleidom i darzeli tai jau po dvieju dienu vel su sloga ir kosuliu parvyko.Oras siuo metu permainingas tai neaisku kartais kaip ja ir aprengti.
Visas su praejusia mamyciu diena
Alekta, uzmaciau kitoje temuteje gera naujiena sveikinimai Kaip kiti taip sugeba tai neisivaizduoju net baltas pavydas apima.Kaip cia ta antra gandra prisisaukti nesugalvojam jau antri metai,o cia prasom....
Maniske Auste siuo metu 15 kg svorio ir 98 cm ugio.Tokia tvirto sudejimo mergyte Del kalbos dar vis nekalba aiskiai ir ilgu sakiniu nevartoja.Visa jos kalba is 2-4 zodziu sakinuku ir tie patys neaiskus,bet zodynas labai pagerejo po darzelio.Vasari,kova beveik nesirgo,bet balandi darzelyje buvo gal tik savaite.Visiskai pasveikusia paleidom i darzeli tai jau po dvieju dienu vel su sloga ir kosuliu parvyko.Oras siuo metu permainingas tai neaisku kartais kaip ja ir aprengti.