Įkraunama...
Įkraunama...

Vasario kolektyvas

QUOTE(sagyte @ 2013 02 14, 12:59)
Oi Tynka koks žavuolis Jonas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  Labai gražios nuotraukos wub.gif
Tik va su kokia čia panike žentelis blush2.gif  lotuliukas.gif  g.gif

Siunčiam milijoną bučinių Jonui wub.gif  wub.gif  wub.gif

Taip pat sveikinam visus vasarinukus  su Šv. Valentinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Toks jau gyvenimas, meilė per atstumą- reikalas sudėtingas biggrin.gif blush2.gif

Dėkojam ir siunčiam bučkių ir jums oro_buckis.gif
Atsakyti
wow, superinės Jonuko foto wub.gif
akimirką pamaniau, kad atvirukai iš interneto:))
Atsakyti
sveikutes....nerealios nuotraukos....kokie pozuotojai wub.gif
Atsakyti
nu jau JG koks stilingas berniukas! Aš tai dar ir į mergaitę atkreipiau dėmesį, ir nesupratau, ten ji su crocsais? nesuprantu aš, čia skaitos stilinga ar netyčia čia taip gavos, kad po žolytę bėgiojo blush2.gif

o jau gimtadienis tai išvis superinis. Mes irgi tą pokoyo žiūrėjom. pingu irgi einamas.
dabar susidomėjusi tuo naujesniu filmuku "monstrų viešbutis". o smurto taigi yra, kad ir tam pačiam "tom and jerry".

Nu va, vasario vidurys, tai pasveikinsiu vienu sveikinimu visus vasarinukus:

Būkit sveiki, aukit laimingi,
būkit linksmi ir žaismingi!
Būkit geri, būkit protingi,
klausykit tėvelių dar daug daug metelių !!! biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū širdingai, smagu, kad patikome 4u.gif

QUOTE(UgNeliuke @ 2013 02 15, 14:55)
nu jau JG koks stilingas berniukas! Aš tai dar ir į mergaitę atkreipiau dėmesį, ir nesupratau, ten ji su crocsais? nesuprantu aš, čia skaitos stilinga ar netyčia čia taip gavos, kad po žolytę bėgiojo blush2.gif

Čia jau kaip mama ją aprengė, taip.. rolleyes.gif sakė, neturėjo tinkančių batelių biggrin.gif Man irgi visai ne į temą tie crocsai, bet o ką aš padarysiu biggrin.gif pati neturėjau nieko ką jai pasiūlyt iš Jono garderobo biggrin.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visoms 4u.gif
Pasirodau visai retai jau 4u.gif nu bet nebespeju niekur blush2.gif
Iki vakaro darbai, po darbu antras etatas namuose biggrin.gif

Pirmiausiai sveikinam visus ir visas svenciancius sio menesio gimtadienius 4u.gif heart.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

O mes nesenai gimtadienio proga gulejom Kaune ligoninej. Del tu paciu zarnyno problemu verysad.gif Pamenat gal, kazkada pasakojau, jog buvo iskakojes zarnyte. O per Kaledas jis iskakojo polipa. Tai va vaziavom tirtis, ar ju ten daugiau nera, bet nieko nepesem. Pas bernaiti ligoninej pasidare psichologines problemos nuo to, kad gydytojai pastoviai lindo i ta vietike. Tai klizmos, tai apziura...ir nusprende vaikinas nesitustinti. Taigi negalejom ne normaliai nuklizmuoti, kad galetumem atlikt tyrima doh.gif Dabar namuose teks jas kazkaip tas problemas issigydyt ir po 1,5m. kartot viska doh.gif

Jonas, Kornelija bei Zygimantas - Grazuoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramkis: 17 vasario 2013 - 12:28
QUOTE(ramkis @ 2013 02 17, 13:28)

O mes nesenai gimtadienio proga gulejom Kaune ligoninej. Del tu paciu zarnyno problemu  verysad.gif  Pamenat gal, kazkada pasakojau, jog buvo iskakojes zarnyte. O per Kaledas jis iskakojo polipa. Tai va vaziavom tirtis, ar ju ten daugiau nera, bet nieko nepesem. Pas bernaiti ligoninej pasidare psichologines problemos nuo to, kad gydytojai pastoviai lindo i ta vietike. Tai klizmos, tai apziura...ir nusprende vaikinas nesitustinti. Taigi negalejom ne normaliai nuklizmuoti, kad galetumem atlikt tyrima  doh.gif  Dabar namuose teks jas kazkaip tas problemas issigydyt ir po 1,5m. kartot viska  doh.gif

Jonas, Kornelija bei Zygimantas  - Grazuoliai  4u.gif

ojei, ilga muzika jauciu kol pamirs doh.gif , imkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Jono fotkes nerealios wub.gif wub.gif

Kaunietes, kur Kaune didelis batu vaikisku pasirinkimas? reikia bateliu ir basuciu, ne ruzavu aisku biggrin.gif gal kas pas kazka namie perkat, ar turguj/bazej koks normalus skyrius yra? nes pas mus pasirinkimas nulinis, arba kainos kosmines, o internetu bijau pirkt, kad kojos neikis (auksta keltis)
Gyvenam gerai, piesimo akverele laikotarpis-per diena visa piesimo sasiuvini supiesia ir ne bet kaip, o taip kad keli sluoksniai ir nulis tuscios vietos, sakau gal genai biggrin.gif ?bankrotas nusimato, nes vos nuejus i parda-reikia dazu, teptuku ir popieriaus biggrin.gif ir dar aisku valymo dziaugsmas man, ir vanisho dviguba doze i skalbianka
Atsakyti
Mano Beatričė žiauriai mikčiot pradėjo sad.gif Ką daryt? Kur kreiptis?
Atsakyti
BB Kornelija tai visa akvarelistų ispiesia ant karto biggrin.gif o piešinių per dieną 100 eina smile.gif mb sako galerija reiks atidaryti smile.gif šiaip labai patobulėjo ir jau gana geri piešiniai išeina namelį medį viską jau gana gražiai piešia biggrin.gif alekto gal i logopedė kreipciausi g.gif
Atsakyti
Alekto - į Vaikų raidos centrą. Siuntimus duoda neurologas. Ten greičiausiai apžiūrės neurologas, psichologas ir logopedas. Tik bendra konsultacija gali atskleist priežastis ir rasti gydymą.
Atsakyti
Labas visom bigsmile.gif

Noriu pasveikinti visus vaikucius su praejusiais gimtadieniais ,ir taip pat sios dienos jubilietus 4u.gif

O mes gyvenam gerai ,Skaiste vis pasirguliuoja, bet tikiuosi baigsis ziema ,baigsis ir ligos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geiša: 27 vasario 2013 - 16:39
Tai su pavasariu visas 4u.gif

atsiminiau, kad galit man pagelbėti:) kažkurios pirkote iš Ikea augančias lovas metaliniu rėmu, ir kaip-ar patenkintos?
dviaukštė mums nepasiteisino, nes šitaip mažoji persikraustė iš savo kūdikiškos miegot pas mus doh.gif
Atsakyti