Įkraunama...
Įkraunama...

Vasario kolektyvas

Sveikos,
Geda visai tyngiu parasyti blush2.gif toks tingejimo metas uzejo ... sveikinam visus su praejusiu gimtadieniu ir artejanciu 4u.gif 4u.gif o mes tai snd paminejom ramiai restorane tryse biggrin.gif nes svesim tik penktadieni gimtadieni, tai gavosi taip kad net pamirsau kad siandien Viltes gimke doh.gif

kas cia per pocoyo multikas g.gif kodel as jo nezinau biggrin.gif einu guglinti biggrin.gif

Kornyte ir Jonas kaip visuomet nuostabus wub.gif ka cia dar maciau g.gif zodziu sori man nekalbadieniai doh.gif as jau belakuodama nagus klientem sakau gal jus norit jau pertaukos savo nagam lotuliukas.gif doh.gif taip ziauriai tyyyngiu doh.gif nu bent jau svoris juda zemyn biggrin.gif o tai visai depresucha uzpultu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 11, 22:02)
Nu geras, aš tikrai nebūčiau pagalvojus, kad kas nors žinos tą mūsų Pocoyo... Jonas dėl jo pamišęs, o ir mums su vyru labai fainas atrodo tas filmukas  biggrin.gif  drinks_cheers.gif O per kur jūs žiūrit?

Žiūrimas ir labai senai ir visų vaikų mano biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir pavėluoti, bet dideli sveikinimai Kornelijai, Jonui ir Viltei gimimo dienos proga clap.gif happybday.gif birthday.gif 000552.gif clap.gif

Dėkui už sveikinimus nuo Žygimanto. 4u.gif Mes šventėm labai kukliai ir ramiai. Nes ir finansai riboti, ir dar kaip tik su ištinusiu žandu buvau... biggrin.gif Tai pasirodom savo bardakėlį lotuliukas.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Svarbiausia, kad gugsius laimingas buvo 20 kartų pūsdamas "neužpučiamas" žvakutės... lotuliukas.gif

O Pocoyo ir maniškis dažnai pažiūri.
Atsakyti
Tynka mes tai žiūrim per youtube biggrin.gif

Smagu , kad Žygimantas pasirodė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 12 vasario 2013 - 10:28
Ijungiau ir as savo merginai Pocoyo, ziuri ziuri, po kiek laiko ateina ir sako- isjunk, neidomus, nes nieko nerodo. Kaip sakau nerodo? Va, juk filmuka rodo. Tai manoji sako: nu nerodo, nei zolytes, nera, nei medziu, nieko nera lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 02 12, 12:12)
Ijungiau ir as savo merginai Pocoyo, ziuri ziuri, po kiek laiko ateina ir sako- isjunk, neidomus, nes nieko nerodo. Kaip sakau nerodo? Va, juk filmuka rodo. Tai manoji sako: nu nerodo, nei zolytes, nera, nei medziu, nieko nera  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
man už tai ir patinka, kad toks minimalistinis thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 02 12, 20:12)
Ijungiau ir as savo merginai Pocoyo, ziuri ziuri, po kiek laiko ateina ir sako- isjunk, neidomus, nes nieko nerodo. Kaip sakau nerodo? Va, juk filmuka rodo. Tai manoji sako: nu nerodo, nei zolytes, nera, nei medziu, nieko nera  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Kornelijai tai patinka tas minimalizmas ir konkretumas bei emocijos multike smile.gif ten taip gražiai ir konkrečiai mokoma teigiamų dalykų kaip dalintis, padėti, tvarkytis, netriuksmauti ir pan smile.gif kornelija dar toki pingu žiūri apie pingvinus ir ruoni ten be jokios kalbos multikas biggrin.gif plastelininis biggrin.gif
Atsakyti
Jis vadinasi "Pingu". Žygimantui irgi patinka. Bet man yra viena kita nepriimtina smulkmena... Bet vis tiek dauuug geriau nei dauguma per lietuviškus kanalus rodomų filmukų. biggrin.gif
Atsakyti
pas mus irgi eina tas pingu, ziuri maniske, patinka, dar ziuri pepa pig ir fireman sam.. o ka per lt televizija rodo tai visai negaliu net as ziureti, kazkokios nesamones ...
o ta pocoyo pajungiau man tai labai patiko , bet maniske jau vakare buvo pavargus miego norejo tai serija paziurejo ir ejom miegoti , pabandysiu snd parodyti gal uzkabins g.gif man toks labai fainas be jokio smurto ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 13, 07:40)
pas mus irgi eina tas pingu, ziuri maniske, patinka, dar ziuri pepa pig ir fireman sam.. o ka per lt televizija rodo tai visai negaliu net as ziureti, kazkokios nesamones ...
o ta pocoyo pajungiau man tai labai patiko , bet maniske jau vakare buvo pavargus miego norejo tai serija paziurejo ir ejom miegoti , pabandysiu snd parodyti gal uzkabins  g.gif  man toks labai fainas be jokio smurto ir t.t.  biggrin.gif

O tai dar būna su smurtu kažkokie tokio amžiaus vaikams multikai? nu nebent kokius transformerius ar dar kokius baibokus žiūrit, bet jie gi vyresniems skirti biggrin.gif

peppa pig irgi labai gerulis thumbup.gif O dabar Jonas žiauriai ant Fireman Sam kaip tik užsikabliavęs biggrin.gif jei man reikia ramybės, tai jis galėtų kad ir visą dieną jį žiūrėt hihihi.gif
Atsakyti
Sveikinam visus mažus draugus ir jų tėvelius su meilės diena wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

čia su drauge.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Oi Tynka koks žavuolis Jonas 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif Labai gražios nuotraukos wub.gif
Tik va su kokia čia panike žentelis blush2.gif lotuliukas.gif g.gif

Siunčiam milijoną bučinių Jonui wub.gif wub.gif wub.gif

Taip pat sveikinam visus vasarinukus su Šv. Valentinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti