Sveikos,
Geda visai tyngiu parasyti toks tingejimo metas uzejo ... sveikinam visus su praejusiu gimtadieniu ir artejanciu o mes tai snd paminejom ramiai restorane tryse nes svesim tik penktadieni gimtadieni, tai gavosi taip kad net pamirsau kad siandien Viltes gimke
kas cia per pocoyo multikas kodel as jo nezinau einu guglinti
Kornyte ir Jonas kaip visuomet nuostabus ka cia dar maciau zodziu sori man nekalbadieniai as jau belakuodama nagus klientem sakau gal jus norit jau pertaukos savo nagam taip ziauriai tyyyngiu nu bent jau svoris juda zemyn o tai visai depresucha uzpultu
QUOTE(-Tynka- @ 2013 02 11, 22:02)
Nu geras, aš tikrai nebūčiau pagalvojus, kad kas nors žinos tą mūsų Pocoyo... Jonas dėl jo pamišęs, o ir mums su vyru labai fainas atrodo tas filmukas O per kur jūs žiūrit?
Žiūrimas ir labai senai ir visų vaikų mano
Nors ir pavėluoti, bet dideli sveikinimai Kornelijai, Jonui ir Viltei gimimo dienos proga
Dėkui už sveikinimus nuo Žygimanto. Mes šventėm labai kukliai ir ramiai. Nes ir finansai riboti, ir dar kaip tik su ištinusiu žandu buvau... Tai pasirodom savo bardakėlį
Uploaded with ImageShack.us
Svarbiausia, kad gugsius laimingas buvo 20 kartų pūsdamas "neužpučiamas" žvakutės...
O Pocoyo ir maniškis dažnai pažiūri.
Dėkui už sveikinimus nuo Žygimanto. Mes šventėm labai kukliai ir ramiai. Nes ir finansai riboti, ir dar kaip tik su ištinusiu žandu buvau... Tai pasirodom savo bardakėlį
Uploaded with ImageShack.us
Svarbiausia, kad gugsius laimingas buvo 20 kartų pūsdamas "neužpučiamas" žvakutės...
O Pocoyo ir maniškis dažnai pažiūri.
Tynka mes tai žiūrim per youtube
Smagu , kad Žygimantas pasirodė
Smagu , kad Žygimantas pasirodė
Ijungiau ir as savo merginai Pocoyo, ziuri ziuri, po kiek laiko ateina ir sako- isjunk, neidomus, nes nieko nerodo. Kaip sakau nerodo? Va, juk filmuka rodo. Tai manoji sako: nu nerodo, nei zolytes, nera, nei medziu, nieko nera
QUOTE(CervusDama @ 2013 02 12, 12:12)
Ijungiau ir as savo merginai Pocoyo, ziuri ziuri, po kiek laiko ateina ir sako- isjunk, neidomus, nes nieko nerodo. Kaip sakau nerodo? Va, juk filmuka rodo. Tai manoji sako: nu nerodo, nei zolytes, nera, nei medziu, nieko nera
man už tai ir patinka, kad toks minimalistinis
QUOTE(CervusDama @ 2013 02 12, 20:12)
Kornelijai tai patinka tas minimalizmas ir konkretumas bei emocijos multike ten taip gražiai ir konkrečiai mokoma teigiamų dalykų kaip dalintis, padėti, tvarkytis, netriuksmauti ir pan kornelija dar toki pingu žiūri apie pingvinus ir ruoni ten be jokios kalbos multikas plastelininis
Jis vadinasi "Pingu". Žygimantui irgi patinka. Bet man yra viena kita nepriimtina smulkmena... Bet vis tiek dauuug geriau nei dauguma per lietuviškus kanalus rodomų filmukų.
pas mus irgi eina tas pingu, ziuri maniske, patinka, dar ziuri pepa pig ir fireman sam.. o ka per lt televizija rodo tai visai negaliu net as ziureti, kazkokios nesamones ...
o ta pocoyo pajungiau man tai labai patiko , bet maniske jau vakare buvo pavargus miego norejo tai serija paziurejo ir ejom miegoti , pabandysiu snd parodyti gal uzkabins man toks labai fainas be jokio smurto ir t.t.
o ta pocoyo pajungiau man tai labai patiko , bet maniske jau vakare buvo pavargus miego norejo tai serija paziurejo ir ejom miegoti , pabandysiu snd parodyti gal uzkabins man toks labai fainas be jokio smurto ir t.t.
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 02 13, 07:40)
pas mus irgi eina tas pingu, ziuri maniske, patinka, dar ziuri pepa pig ir fireman sam.. o ka per lt televizija rodo tai visai negaliu net as ziureti, kazkokios nesamones ...
O tai dar būna su smurtu kažkokie tokio amžiaus vaikams multikai? nu nebent kokius transformerius ar dar kokius baibokus žiūrit, bet jie gi vyresniems skirti
peppa pig irgi labai gerulis O dabar Jonas žiauriai ant Fireman Sam kaip tik užsikabliavęs jei man reikia ramybės, tai jis galėtų kad ir visą dieną jį žiūrėt
Sveikinam visus mažus draugus ir jų tėvelius su meilės diena
čia su drauge..
čia su drauge..
Oi Tynka koks žavuolis Jonas Labai gražios nuotraukos
Tik va su kokia čia panike žentelis
Siunčiam milijoną bučinių Jonui
Taip pat sveikinam visus vasarinukus su Šv. Valentinu
Tik va su kokia čia panike žentelis
Siunčiam milijoną bučinių Jonui
Taip pat sveikinam visus vasarinukus su Šv. Valentinu