Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Koliazu zaidimui, Juokutis.

user posted image
Atsakyti
O ką manot apie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grafkė.: 15 sausio 2013 - 22:17
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 15, 23:12)
O ką manot apie ŠIĄ fotografę ?  Ar čia variantas "nusipirkau fotiką ir uždarbiauju" ar rimta?

ne mano stilius, bet ir ne nusipirkau fotiką ir fotkinu. Manau nuėjo lengviausiu keliu, daro tą, ko nori paprastučiai žmonės ir už ką sugeba susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(grafkė. @ 2013 01 15, 22:12)
O ką manot apie ŠIĄ fotografę ?  Ar čia variantas "nusipirkau fotiką ir uždarbiauju" ar rimta?

Man irgi daug kas nepatinka...
Susitariam neapkalbinėt šitoj temoj? blush2.gif Ar sutinkat? Mes privačiai papliotkinam, bet visai nesinori viešo paduškų dulkinimo. Prieštaraukit, jei nesutinkat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 15 sausio 2013 - 22:19
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 15, 21:59)
As irgi nezinojau, kol kazkas neprasneko supermamoj kitoj temoj. Tik nustebau, kad uz vestuves ima 10 tukstanciu (cia ne as domejausi kainomis).

Ooo, geras, paziurejau jos foto. Matyt, verta tiek imti uz paslaugas. O jei dar yra kas tiek moka, tai is vis. Man visos ispudingos fotografijos.
Atsakyti
Aš, kai pagalvoju, tiek minčių, tiek fantazijos turiu, ką ir kur ir kaip ir kada... bet va galimybių įgyvendint, nelabai... tai vienas trukdis, tai kitas... Gal kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 15, 23:07)
O šiaip ne vien ji tiek ima  ax.gif  rolleyes.gif

Kas dar?
Galvojau cia max jau biggrin.gif
Man idomu, o kas cia blogo unsure.gif
Gi kas kiek nori, tas tiek praso, kas kiek nori, tas tiek moka.
Atsakyti
O as pvz. komercijoje nieko blogo nematau. Kas turi gyslele ir matyma ir dar is sio mielo pomegio sugeba uzsidirbti, tai is vis super. Darbas turi vezti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 15, 23:26)
O as pvz. komercijoje nieko blogo nematau. Kas turi gyslele ir matyma ir dar is sio mielo pomegio sugeba uzsidirbti, tai is vis super. Darbas turi vezti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 01 15, 23:12)
Koliazu zaidimui, Juokutis.

Parasiau komentara flickr. Manau gali geriau, man truksta rankytes, nepatinka ir veidukas smile.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2013 01 15, 23:17)
Susitariam neapkalbinėt šitoj temoj?  blush2.gif  Ar sutinkat? Mes privačiai papliotkinam, bet visai nesinori viešo paduškų dulkinimo. Prieštaraukit, jei nesutinkat.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kalbant apie Fotografus ir "fotografus" cia yra ju pasirinkimas vieni ta darba dirba is sirdies kiti tik tam kad uzsidirbtu ju manymu lengviausiu keliu ... Jie neturi sazines griauzimo atiduodant "nuotraukas" atejau tu sumokek atidaviau foto ir ate biggrin.gif bet viskas tuo nesibaigia protingas klientas daugiau neis pas "fotografus" jis geriau sumokes daugiau ir eis pas Fotografus ir bus laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 01 15, 22:42)
Kalbant apie Fotografus ir "fotografus" cia yra ju pasirinkimas vieni ta darba dirba is sirdies kiti tik tam kad uzsidirbtu ju manymu lengviausiu keliu ... Jie neturi sazines griauzimo atiduodant "nuotraukas" atejau tu sumokek atidaviau foto ir ate  biggrin.gif bet viskas tuo nesibaigia protingas klientas daugiau neis pas "fotografus" jis geriau sumokes daugiau ir eis pas Fotografus  ir bus laimingas  4u.gif

Bet, kai tuokiesi, krikštiji ar šventi... tos akimirkos vienintelės TOKIOS ir nepakartojamos, tad iškart norisi Fotografo, o ne kabučių ir nusivylimo.
Atsakyti