Apie mano nd nebebus komentaru?
Kas ten man pakomentavo dep ekspozocijos. Gal ne taip suformulavau klausima. Norejau klausti kas butent tose foto negerai.
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 14, 23:01)
Bandau deti dirbtiniam apsvietime, nes siandien jau nerasta sviesos.
Patikrinau custom, tai +/- 2...
auto, lempute, custom.
Patikrinau custom, tai +/- 2...
auto, lempute, custom.
na va, dabar skirtumas tikrai matosi, balta, mano galva, ir yra balta. Aš užskaitau
O ką darei kitaip? Ar išsiaiškinai klaidas?
QUOTE(mamagute @ 2013 01 15, 10:24)
na va, dabar skirtumas tikrai matosi, balta, mano galva, ir yra balta. Aš užskaitau
Ten anas buvo prie dienos apsvietimo, o sitas prie dirbtinio
Tai sakau, net PS tikrinau ir tikrai nesiskyre skaiciukai.
Nu dar vieno uzskaitymo reikia, galesiu daryti dieniniam apsvietime.
QUOTE(sbo @ 2013 01 15, 08:47)
Buvo ne viena mergina, ir aš tame tarpe
šaunuolės. pasipasakokit įspūdžius. ar jau pasakojot, tik aš praleidau?
QUOTE(o la la la @ 2013 01 15, 09:03)
jei atvirai, snaigė tai dar ok, pavadinkim eksperimentu, grafiška, bla bla bla, bet kodėl Tu pirmas dvi rodai, nesuprantu..
QUOTE(Alabama @ 2013 01 14, 22:49)
Faktūros.Na ir kontrastai.
QUOTE(Alabama @ 2013 01 15, 00:07)
Grazu Ir modeliukas labai israiskingas.
QUOTE(Dincelis @ 2013 01 14, 23:37)
Netyčia pamiršau geru žodžiu paminėti Juržolės foto, pirmoji ir paskutinioji fantastiskos, žaviuosi žmonių gebėjimu matyti paprastus dalykus, kuriuosi fotografuojant galima padaryti nepaprastais...
Labai dekinga uz toki grazu komentara
QUOTE(o la la la @ 2013 01 15, 09:03)
Man pirma labai patinka. Ir dar viena Flickr, ten ir pakomentavau. O snaigems man noretusi daugiau ryskumo, nors forma labai graziai pagauta - tikrus stebuklus tas makro daro
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 15, 10:52)
Ten anas buvo prie dienos apsvietimo, o sitas prie dirbtinio
Užskaitau ir aš
sveikos
jau vakar diena kokia pasaka buvo!!! Galvojau, bus foto cia tiek prideta, kad nespesiu perziureti
jau vakar diena kokia pasaka buvo!!! Galvojau, bus foto cia tiek prideta, kad nespesiu perziureti
QUOTE(Mangute @ 2013 01 15, 12:26)
sveikos
Vakar buvo pasaka, bet as tik 10 min isejau uz namo kelias zoles nufotkint ir tiek, reiks paziuret kas gavosi...
Man La la la patiko 1-a foto
QUOTE(o la la la @ 2013 01 15, 10:03)
Ateinu su keliom nuotraukytėm:
Man antroji patiko, gražus žiemiškas peizažas, be žvejo gal dar labiau patiktų Tik va spalvos nelabai, užpilkinta..
Su snaige kažkodėl nekabina, įdomu būtų pamatyt ne taip stipriai apkirptą kadrą, kažkodėl įtariu, kad geriau žiūrėtųsi
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 15, 12:05)
Jo, troba.Čia Birštone, ankščiau ten gyveno vyriškis, drožinėjantis iš medžio viską, pas jį ir namas, ir kiemas buvo pilnas gėrio, o dabar viskas apleista ir vietinė mergaičiukė, mūsų modelis, nieko apie tai jau nežino.