Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

user posted image
fokusavimas2-001 by Editute, on Flickr

na stai sutalpinau i kadra, ar db tinka ir ar praeinu?
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2013 01 12, 12:27)
aš tavo ND užskaitau, ne dėl viršuje surašytų pasiteisinimų, bet todėl, kad prastesni prasmuko. Tavo tikrai nėra tokie blogi ir neužskaitomi.
Tiesiog aliekant antrą ND siūlyčiau atkreipti dėmesį į dabar sakomas pastabas, nes antrąkart su tom pačiom klaidom neprasmuksi.

ok dekui, jau siek tiek pataisiau ir ta darba...stengsimes taip ir toliau smile.gif walioooo biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkau tase dyyydele,kad ir fotoaparatas tilptu. daznai vaziuojant rytais matau tokius akiai mielus vaizdus, ir vis pagalvoju ett. tikekimes bus i nauda tas vienas kitas kilogramas taseje biggrin.gif

Geros dienos mielosios, ir mielieji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 12 sausio 2013 - 14:33
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 14:30)

o ka tu cia apdirbinejai tas foto? kalbu apie pilkuma nefokuso zonoje?
Vient dėl to neužskaitau.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 12, 14:39)

Nematau jokio pilkumo.Užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 12, 12:39)

TAI ZINOMA APDIRBAU KAZKIEK. koliaza padariau..sudeliojau taip, kad tilptu viskas
Atsakyti
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 14:30)
fokusavimas2-001 by Editute, on Flickr
na stai sutalpinau i kadra, ar db tinka ir ar praeinu?

Dabar jau gerai. smile.gif
Bet, o, tačiau, tikrai, kodėl nefokuse žvakės pilkos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 12:46)
TAI ZINOMA APDIRBAU KAZKIEK. koliaza padariau..sudeliojau taip, kad tilptu viskas

pilkumas metalo spalvos? nefokuse zvakutes o ne pilkas darbalaukis ar dar kazkas
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 01 12, 12:47)
Dabar jau gerai.  smile.gif
Bet, o, tačiau, tikrai, kodėl nefokuse žvakės pilkos?  g.gif

gal todel, kad jos nedega, nera apsviestos nuo liepsneles ir metalas pilkos sidabro spalvos :DDD blyn, namu darbas sufokusuoti juk buvo?ar to nesimato, kad dar vis kliuna?
Atsakyti
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 14:49)
gal todel, kad jos nedega, nera apsviestos nuo liepsneles ir metalas pilkos sidabro spalvos :DDD blyn, namu darbas sufokusuoti juk buvo?ar to nesimato, kad dar vis kliuna?

Aš užskaitau. Ir tik susidomėjau dėl tų spalvų. Ko čia pykstam?
Atsakyti
nestumas daro savo, irzli kaip velniukas sedziu...://// visas nestumas lengvas buvo, o paskutiniai 2 men:( ech..silpna kasdien, nuotaikos kinta, pikta kaip sirse...meginsiu svelniau reguot, sorry smile.gif palinkekit sekmes vargstan su 2 namu darbu, jis man sudetingesnis atrodo smile.gif))) tad sen gal nepradesiu, nes isprotet galiu biggrin.gif GEROS DIENOS JUMS
Atsakyti
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 14:54)
nestumas daro savo, irzli kaip velniukas sedziu...://// visas nestumas lengvas buvo, o paskutiniai 2 men:( ech..silpna kasdien, nuotaikos kinta, pikta kaip sirse...meginsiu svelniau reguot, sorry smile.gif palinkekit sekmes vargstan su 2 namu darbu, jis man sudetingesnis atrodo smile.gif))) tad sen gal nepradesiu, nes isprotet galiu biggrin.gif GEROS DIENOS JUMS

Tikiu, paskutinius du mėnesius sunku.Laikykis.

Šeštadienio nuotaika:)

user posted image
Atsakyti
WB 1 dalis ND.

Jei neužskaitomi, prašau paaiškinkit, kas blogai, nes kitaip nesigauna man (kol kas, kiek suprantu, kaip daryti, gal po pastabų suprasiu, kas negerai, jei negerai) 4u.gif

Auto, debesėlis ir rankinis.

user posted image

user posted image

user posted image

Iškart dėkuj už nuomonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grafkė.: 12 sausio 2013 - 15:01
Net kompą įjungiau pasitikrint, nes pasirodė, kad žvakės, kurios nefokuse specialiai padarytos jb smile.gif
Atsakyti