Aciu uz komentarus mano nuotraukoms
Kelione tikrai buvo nuostabi, ir vaizdu tokiu prisiziurejau
Kalnai isvis nuostabus
Nors, kaip nekeista, man paciai sikart bene idomiausios yra parsiveztos vietiniu zmoniu nuotraukos. Fotografavau juos daugiausia paslapcia, paparaciskai, ir butent tokios foto man mieliausios, nes jose islieka spontaniskumas, tikra, nesuvaidinta emocija. Kai sutvarkysiu, idesiu dar keleta.
Tas geltonas laukas, beje, ne rapsu, o garstyciu - bet nesinervinkit, as irgi maniau, kad ten rapsai
O skudureliai - maldu veliavos (prayer flags). Budistai tiki, kad vejui puciant, tose audinio skiautese surasytos maldos skrenda i dangu. Nesu religinga, bet man patinka ta ideja...
Tommika, labai patinka man tavo ND
Ne tik sitie paskutinieji, prisimenu ir ankstesnius.
ND tema dar noreciau pasakyti naujokems: maziau triuksmaukit, daugiau mokykites, pacioms bus geriau
Ta prasme, siek tiek pamaistauti sveika, bet kai is temos i tema tie patys gincai ir skundai, tai nyku darosi. O ziurekit, tos, kurios nesigincija, o priima kritika ir stengiasi kitakart padaryti geriau, jos ir ismoksta daugiau, ir greiciau i prieki juda. Taip, komentarai ir vertinimai ne visada logiski, man irgi kartais susidaro ispudis, kad uzskaitoma/neuzskaitoma pagal nuotaika ar dar bala zino ka, bet tai nekeicia esmes - namu darbus darot sau, o ne mums. Kuo daugiau pastabu gausit ir i jas atsizvelgsit, tuo daugiau ismoksit. Jei noresit
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 01 13, 23:20)
Komentaras yra, bet filologinis, ne fotografinis...
O, man tokie patinka, su emocija
QUOTE(sayonara @ 2013 01 14, 09:08)
pirma man labai patiko. trukdo kairė pusė, bet tai atperka foto gyvumas, vyro ir moters santykis, toks retai matomas rytų kultūrų vaizdeliuose. ten juk dažniausiai išoriškai bendrauja vyrai su vyrais, moterys su moterimis. pataisykit,jei klystu, man toks įspūdis susidaręs.
Taiklus pastebejimas. Ir sia prasme nuotrauka tikrai neiprasta, labai labai mazai tokiu scenu teko matyti. Tos pacios poros dar toki varianta turiu - cia jau turbut galima izvelgti tas rytietiskas tradicijas, kolonai tarsi atskiriant vyra ir moteri. Tiesa, pati foto man silpnesne atrodo uz ana, nors emocija ir cia man patinka