Susiruošiau 5ND, susidėliojau viską... o nuspaudus mygtuką iki pusės nefokusuoja. Kas čia dabar? Ir tai ir kitaip, nu to dar nebuvo. Ar galėjau kaip nors tą fokusą išjungt aš per meniu (netyčia), jeigu išsijungia? Po kurio laiko batareika išsikrovė, dabar kraunu. Ar čia man panikuot jau ar dar ne
Susiruošiau 5ND, susidėliojau viską... o nuspaudus mygtuką iki pusės nefokusuoja. Kas čia dabar? Ir tai ir kitaip, nu to dar nebuvo. Ar galėjau kaip nors tą fokusą išjungt aš per meniu (netyčia), jeigu išsijungia? Po kurio laiko batareika išsikrovė, dabar kraunu. Ar čia man panikuot jau ar dar ne
grafke jei viskas balta gali ir nefokusuot tada jau fokusuoji rankiniu budu arba perkadruodama Tommika liuks nu , labai gera arsenala uosvis turi, mokykis naudotis juom
Del surezisuotos veselios pajuri, oi kaip butu faina, prisideciau kuom galeciau ir as, jei kas sumastytu apsiimti
RK suknele balta turiu vestuvine nezinau , viskuom kuom galeciau, turiu pazystama visaziste, kuri manau sutiktu makiaza padaryt nemokamai tuiu keleta mergaiciu kurios galetu ir modeliais pabuti jei nei viena musiske nenoretu
fokus klaidzioja. skirtingose foto skirtingose vietose. o kas liecia WB, man jis nesiskiria.visose 3 praktiskai vienodas.arba mano akis reik keist bet gal dar kas pakomentuos del tavo ND. pati palygink su 1psl idetais wb ND ir savo, arba ka tik atsiskaiciusuju. nepiktai.perdaryk