kam įdomu kūdikių fotografija... čia yra tikrai neblogų pvz http://www.facebook....170364693011730
QUOTE(-Tynka- @ 2013 01 14, 04:06)
kam įdomu kūdikių fotografija... čia yra tikrai neblogų pvz http://www.facebook....170364693011730
man gražu tik todėl, kad kūdikiai. O tokio stiliaus foto jau pabodo.
Bet tikiu, kūdikėlio tėvelius tikrai sužavėtų.
As pritariu Yvette, man ten tik patys kudikeliai grazu... Labai nepatinka tie dirbtiniai blikai dedami, taipogi nenaturalios kudikeliu pozos man "kliuna"... Ipatingai "populiarioji" poza kur rankutem galva kudikelis paremes...na as, asmeniskai, net negaliu ziureti i toki nenaturaluma
QUOTE(Suprem @ 2013 01 14, 01:10)
Jau isivaizduoju-vasara, pajurys ir burys pradziamoksliu, fotkinanciu surezisuotas crazy vestuves Faina butu tokia vasaros stovykla
Noooriu
Jurzole kaip tau pavydžiu
pirmoji labiausiai įstrigo, spalvos, šviesa...
Koliažų žaidimas iki sausio 27d. Skolos neleidžiamos
P.S jei kad negavao nuotraukos rašykit
pirmoji labiausiai įstrigo, spalvos, šviesa...
Koliažų žaidimas iki sausio 27d. Skolos neleidžiamos
P.S jei kad negavao nuotraukos rašykit
QUOTE(Jurzole @ 2013 01 13, 23:06)
Sugriztu pas jus su keliom foto is keliones po Nepala. Kitu dar nesutvarkiau, bet sikart kazkaip neislaukiau iki to momento, kai turesiu visai sutvarkyta rinkini Tai rodau kol kas kelias, man mielas, nuotraukas. Laukiu nuomoniu, kaip visada
pirma man labai patiko. trukdo kairė pusė, bet tai atperka foto gyvumas, vyro ir moters santykis, toks retai matomas rytų kultūrų vaizdeliuose. ten juk dažniausiai išoriškai bendrauja vyrai su vyrais, moterys su moterimis. pataisykit,jei klystu, man toks įspūdis susidaręs. o čia toks šiltas, gyvas, natūralus santykis parodytas. spalvos labai gyvos. ir paskutinė patiko, erdvė, lėkimas, vėjas, laisvė.
statulos kojas priimu kaip detalę, o laukai visada gražu, bet ilgam neįstringa
maladiec, papasakok daugiau apie kelionę. visai neseniai kaip tik galvojau, kur dingus, gal vėl valkatauji..
mes šiemet gal irgi jau kur išsibruksim su šeima. metus praleidom be kelionių, man kaulus laužo nuo ilgesio.
labas rytas.
jurzole, man irgi pirmoji. Kelionė tikrai turėjo būti įdomi
Koliažo foto gavau, na reiks pasukt galvą, bet nuo to tik įdomiau
Koliažo foto gavau, na reiks pasukt galvą, bet nuo to tik įdomiau
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 14, 01:23)
Nu ateinu su wb dirbtiniam apsvietime:)
Kas nors gali patikrint? man ruzavuoja
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 14, 01:34)
5ND, 2-a dalis, dirbtinis apsvietimas.
+
Jurzole, kaip faina man pirma ir paskutine patiko, ypac paskutines apacia
QUOTE(ich @ 2013 01 14, 09:27)
Proto ribose
Aš linkusi užskaityti
o as bandziau daryti savo 3 ND..
ant stalo vos issitekau, ant balto fono irgi.. del to suliejimas vos matosi.. tad jei neuzskaitysit suprasiu
bet parodyt vis tiek noriu, kokius daiktus uosvis man dave
ant stalo vos issitekau, ant balto fono irgi.. del to suliejimas vos matosi.. tad jei neuzskaitysit suprasiu
bet parodyt vis tiek noriu, kokius daiktus uosvis man dave
Tommikaaš užskaitau, o daiktai kokie