Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Ainoa @ 2013 01 12, 11:14)
nezinau ar baisiai tersiu eteri, bet noriu kazka daryt  smile.gif kirpau taip, nes man vis rankos negerai, susilieja su kunu ir atrodau baisiai didele, tai tas kirpimas neteisingas turbut, bet man visai patinka taip  ax.gif plauku galiuku truksta  smile.gif

man visai patiktų, bet štai šiuo atveju prašosi centrinio kadravimo. arba tada dar drastiškesnio. noriu ūpas sučiaupti. noriu, kad žvilgsnis būtų koks nors.. na kitoks.. arba užsimerkusi. dažnos tos užsimerkusių merginų foto, bet šiai, manau, tai tiktų. užsimerkusi, paukščiai, kasa.. prasmių galima ieškoti, istorijas konstruoti. šaunuolė šiaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 sausio 2013 - 11:27
QUOTE(sayonara @ 2013 01 12, 11:27)
man visai patiktų, bet štai šiuo atveju prašosi centrinio kadravimo. arba tada dar drastiškesnio. noriu ūpas sučiaupti. noriu, kad žvilgsnis būtų koks nors.. na kitoks.. arba užsimerkusi. dažnos tos užsimerkusių merginų foto, bet šiai, manau, tai tiktų. užsimerkusi, paukščiai, kasa.. prasmių galima ieškoti, istorijas konstruoti. šaunuolė šiaip smile.gif

o pasirodo ne viskas prarasta smile.gif pamaloninai smile.gif aciu
pabandysiu pasidaryt centruota, nes tiesa pasakius ir nufotkinta buvo centruotai, bet kirpau kvadrata, o paskui taip apkirpau. Akiu uzmerktu neturiu, lupos cia suciauptos, nzn kodel taip atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2013 01 12, 11:33)

Man mintis patinka. Veido išraiška, tai taip, norisi kitokios.Sutinku su say, čia labai norisi centravimo. Tačiau foto tikrai pastebima, šaunuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 12 sausio 2013 - 12:23
http://www.supermama...?...n&img=36575

j

tuoj pazaliuosiu nuo fotumo neaiskumo://// kaip tas ft ikelt:/ skaitau skaitau ir nesuskaitau, ar stai sitaip kaip katik padariau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ndudinemesis: 12 sausio 2013 - 13:16
ndudinemesis visu pirma jei neturi susikurk anketa flickr, ten susikeli foto is savo kompo. Tada jame susimazini foto pries keliant i foruma iki reikiamo dydzio, spaudi ant foto su desiniu peles klavisu ir pasizymi kopijuoti paveikslelio url adresa, tada atsidarai sm zinute kur atsakyti, susirandi ten IMG ir iklijuoji nusikopinta url adresa, viskas. Tikiuosi bus aiskiau smile.gif
Papildyta:
Laba diena smile.gif
Atsakyti
vaq pagaliau dasuto...ojjj...nelengva cia naujokeliam:/aciu uz pagalba mielosios bigsmile.gif

user posted image
fokusavimas by Editute, on Flickr

user posted image
fokusavimas1 by Editute, on Flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ndudinemesis: 12 sausio 2013 - 13:31
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 13:23)

Šitas variantas man gražesnis. Bet neužskaitau, nes netilpo viskas į kadrą. Rekomenduočiau tas žvakes kitaip pasidėlioti. Įstrižai siūlyčiau. smile.gif Ir fotografuoti jų lygyje.

Ainoa, graži portreto idėja. Pritariu išsakytoms pastaboms. Atsižvelk į jas ir pasistengusi turėsi super portretą! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 12 sausio 2013 - 13:40
tai man vel is naujo perdaryt reikia?smile.gif
Atsakyti
Taip. smile.gif

Mamagute, mačiau klausei dėl avataro. Paprasčiausiai siūlyčiau su PS atsidarius Image Size sumažinti iki 120x120. Bus neištampytas, nesusiliejęs paveikslėlis ir atitiks reikalavimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 01 07, 14:40)
ne būtinai pavogtų... ax.gif

va čia kiek nemokamų: http://www.thecoffee...nd-presets.html ir t.t.  blush2.gif

Nesuprantu kaip parsisiųsti, meta mane prie mokėjimų, nors prašau free g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 01 12, 11:40)
Šitas variantas man gražesnis. Bet neužskaitau, nes netilpo viskas į kadrą. Rekomenduočiau tas žvakes kitaip pasidėlioti. Įstrižai siūlyčiau.  smile.gif Ir fotografuoti jų lygyje.

Ainoa, graži portreto idėja. Pritariu išsakytoms pastaboms. Atsižvelk į jas ir pasistengusi turėsi super portretą!  smile.gif

ir beje, fotografuoti ju lygije negaliu, negrazu, nesimato svakutes spalvos ir metalas liejasi su metalinem snaigem po zvakutem, kampuciai gal ir apkandzioti, taciau sustatymas man asmeniskai patinka, ismeginau visokius variantus ir sitas buvo idomiausias ir graziausias
Atsakyti
QUOTE(ndudinemesis @ 2013 01 12, 15:13)
ir beje, fotografuoti ju lygije negaliu, negrazu, nesimato svakutes spalvos ir metalas liejasi su metalinem snaigem po zvakutem, kampuciai gal ir apkandzioti, taciau sustatymas man asmeniskai patinka, ismeginau visokius variantus ir sitas buvo idomiausias ir graziausias

aš tavo ND užskaitau, ne dėl viršuje surašytų pasiteisinimų, bet todėl, kad prastesni prasmuko. Tavo tikrai nėra tokie blogi ir neužskaitomi.
Tiesiog aliekant antrą ND siūlyčiau atkreipti dėmesį į dabar sakomas pastabas, nes antrąkart su tom pačiom klaidom neprasmuksi.
Atsakyti