QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 13, 18:31)
Dirbtinej dabar darysiu, laukiau kol sutems.
dar paskutinėje, su rankiniu wb, fokusas toks lengvutis, gal kelias foto darei ir turi ryškesnę
Sayonara, tau siūlau Sebastião Salgado atviruką, jei ND atliksi per sekančią savaitę Nusigrauši pirštus, jei nesutiksi du dealu.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 17:33)
Sayonara, tau siūlau Sebastião Salgado atviruką, jei ND atliksi per sekančią savaitę
nebegaliu, vos neapsisiojau
Maladec Yvettė
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 18:33)
dar paskutinėje, su rankiniu wb, fokusas toks lengvutis, gal kelias foto darei ir turi ryškesnę
Sayonara, tau siūlau Sebastião Salgado atviruką, jei ND atliksi per sekančią savaitę
Nebent dar sita
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 18:38)
šita ok.
Kai darysi dirbtinėje, fotografavimo tašką apmąstyk. Kad neatrodytų, kad vazonėlis čiuožia į vieną ar kitą pusę.
Šakelės į abi puses eina, tad centruota vertikali visai gerai.
Kai darysi dirbtinėje, fotografavimo tašką apmąstyk. Kad neatrodytų, kad vazonėlis čiuožia į vieną ar kitą pusę.
Šakelės į abi puses eina, tad centruota vertikali visai gerai.
O galima taisyti kompe ciuozima ?
Palauksiu 3-ju uzskaitymu, kad galeciau eiti dirbtinej sviesoj daryt.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 13, 18:41)
O galima taisyti kompe ciuozima ?
nebūsi pirma, kuri taisė, tikrai buvo siūloma taisyti su pc. Tad jokia čia nuodėmė.
Merginos, nekabėkit, o užskaitinėkit arba ne, kol RK dar noras visai nedingo ND užbaigti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 18:43)
Merginos, nekabėkit, o užskaitinėkit arba ne, kol RK dar noras visai nedingo ND užbaigti
Jezus mano , turbut visos mane atsimins del tu ND
(siandien noras yra, noriu atviruko )
RK nu matai kokia saunuole, kai yra motyvacija tai ir padaryt jau ner taip sunku
Tai as kaip suprantu einu is naujo wb nd daryt, nes be Erikamaja daugiau niekas neuzskaite
Tai as kaip suprantu einu is naujo wb nd daryt, nes be Erikamaja daugiau niekas neuzskaite
jei Yvette sako, kad gerai, tai uzskaitau, nes nemoku patikrint
Man nepatinka, kad vazonelis ne baltas bet pliusa viena turi
QUOTE(ich @ 2013 01 13, 18:51)
jei Yvette sako, kad gerai, tai uzskaitau, nes nemoku patikrint
du pliusus, nebe vieną dėl RK darom išimtį, jos ND užskaitinėsiu Kur jau, toks metų įvykis.
Jaukučiuk, imk antrą pliusą. Jei iki ryt nesulauksit trečio užskaitymo, rytoj pacituokit savo žinutę, kurioje yra ND, palikdamos foto. Tarp plepalų pasimeta.
Edeva, buvo gražesni ND, kai tik popierių buvai patiesusi, tas baltas tiulis ar kas ten negražiai atrodo. Sujungimo linija tarp popieriaus ir medžiagos ypač pirmoje foto kreiva.