Kalbėjimo kažkoks metas man, ne prieš gerą, matyt
Visada sakydavau, kad nenoriu fotografuoti vestuvių. Bet...
Svajoju apie vienas vestuves, kurias būtų didelė garbė fotografuoti. Ir tai padaryčiau nemokamai.
Tokias, kurios prasidėtų priešvestuvine fotosesija, tai yra, pasipiršimu. Originaliu, kaip kad tie įvairiuose video, kuriuos youtube galima pamatyti... Taip pat crazy pasiruošimu vestuvėms, crazy pirmuoju šokiu....
Labai labai norėčiau visą tai fotografuoti.
Bet matyt panorėsiu ir praeis Nebent kokią foto pradžiamoksliukę ištekinsim ir visos sulėksim fotkinti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 14:58)
Bet matyt panorėsiu ir praeis Nebent kokią foto pradžiamoksliukę ištekinsim ir visos sulėksim fotkinti
grazu turetu but, greiciausiai kokie pazistami sutiktu
primenu kad šiandien 18val. baigias nuotraukų siuntimas koliažų žaidimui. Visosm iš kurių gavau nuotraukas parašiau kad nuotrauka gavau, jei kas negavot mano atsakymo persisukit dar karteli ačiū
QUOTE(juratike13 @ 2013 01 13, 10:18)
Graži mergaičiukė esi, o kam tas baltas šalikėlis?Ir niekaip neiziuriu kur žvilgsnis nukreiptas, lyg vos apačion, o norėtūsi tiesiai į obj.
Voveraite, vabzdys labai fotogeniškas
Juokinga, nes girdžiu vis tą patį... esu toli gražu nebe mergaičiukė ir dar su dviem vaikais Tiesiog beprotiškai jaunai atrodau, ir nežinau kam už tai reikia dėkoti....
Tai buvo nepaprastai gražus ant nugaros užmestas megstukas... kad nugaros vėjas "neperkoštų" kiaurai.
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2013 01 13, 10:58)
Dincelis , šaunuolė, smagūs ieškojimai.. o kaip čia pati auto padarei taip? Ant štatyvo?
Miške ilgai iekojau tinkamo nulužusio medžio, ieškojimai davė vaisių... pritaisiau fotiką ir vuolia!
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 01 13, 12:39)
Nickas mamos garbei, nes ji karts nuo karto mane taip vadina...
isbandziau en variantu ir sitame geriausiai matos skirtumas
Labas dienas
Nesuprantu kas su tom spalvom mano PC negerai Tvarkiau vakarykscias foto, PS'e spalvos atrodo viskas tvarkoj, issaugau i folderi atidarau per kitas windows programas ir spalvos tokios saltos, pilkos kaip isplautos atrodo, nors PS atidarius velgi rodo tvarkingai viska... Kur cia tas suo pakastas ?
O dabar pakomentuosiu:
Voveraite, vabalas jegiskas, galva, tikrai kaip zmogaus... Kazkokiam siaubo filme panasu padara esu macius
No no no... apranga perkrauta ir nieko 'nekalbanti'. Poza nepatogi. Jeigu jau tokia neeiline temine apranga, tai turejo but pagal apranga ir tinkimai sukurta aplinka, kad ji ten isipaisytu
P.S. Pavydziu sniego...
O ka su ta Kava daryt, kad uzsispyrus kaip ozka? Gaus va atviruka ir nereiks dabar kas antram poste priminti, kad padarytu ta ND
As apie ta jau kelios dienos galvoju Kadais truputi skaitinejau ir baltai pavydejau
As irgi turiu vienu vestuviu svajone. Noreciau nufotografuoti vintazinio stilio, nedideles vestuves. Bet aplinkoj nepazystu nieko ka veztu toks stilius
Per tuos sudziuvusius lapus ne mandarinu nesimato
Papildyta:
Cia viena vakaryksciu foto. Taip keistai minkstai sufokusavo man ta geles zieda. Kaip ir brokavota turbut nuotrauka skaitosi, bet man visai mielai tas minkstumas cia ziurisi. Idomu ir kitu nuomones
Nesuprantu kas su tom spalvom mano PC negerai Tvarkiau vakarykscias foto, PS'e spalvos atrodo viskas tvarkoj, issaugau i folderi atidarau per kitas windows programas ir spalvos tokios saltos, pilkos kaip isplautos atrodo, nors PS atidarius velgi rodo tvarkingai viska... Kur cia tas suo pakastas ?
O dabar pakomentuosiu:
Voveraite, vabalas jegiskas, galva, tikrai kaip zmogaus... Kazkokiam siaubo filme panasu padara esu macius
QUOTE(juratike13 @ 2013 01 13, 08:18)
Vakar turejau nuostabia fotosesija, susaldziau drauge, prisigerem daug arbatos ir labai linksmai praleidom laika...tik kazkaip labai jau greitai tempti pradejo...Mano favorite...lauksiu pastabu...
Giedrė
Giedrė
No no no... apranga perkrauta ir nieko 'nekalbanti'. Poza nepatogi. Jeigu jau tokia neeiline temine apranga, tai turejo but pagal apranga ir tinkimai sukurta aplinka, kad ji ten isipaisytu
P.S. Pavydziu sniego...
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 13, 11:41)
Turiu pareikšti, kad taip nesąžininga
O ka su ta Kava daryt, kad uzsispyrus kaip ozka? Gaus va atviruka ir nereiks dabar kas antram poste priminti, kad padarytu ta ND
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 11:47)
Visos norinčios atvirukų atlėkit į pomėgiuose esamą postcrossino temą Smagus užsiėmimas.
As apie ta jau kelios dienos galvoju Kadais truputi skaitinejau ir baltai pavydejau
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 12:58)
Kalbėjimo kažkoks metas man, ne prieš gerą, matyt
Svajoju apie vienas vestuves, kurias būtų didelė garbė fotografuoti. Ir tai padaryčiau nemokamai.
Tokias, kurios prasidėtų priešvestuvine fotosesija, tai yra, pasipiršimu. Originaliu, kaip kad tie įvairiuose video, kuriuos youtube galima pamatyti... Taip pat crazy pasiruošimu vestuvėms, crazy pirmuoju šokiu....
As irgi turiu vienu vestuviu svajone. Noreciau nufotografuoti vintazinio stilio, nedideles vestuves. Bet aplinkoj nepazystu nieko ka veztu toks stilius
QUOTE(Edeva @ 2013 01 13, 14:17)
isbandziau en variantu ir sitame geriausiai matos skirtumas
Per tuos sudziuvusius lapus ne mandarinu nesimato
Papildyta:
Cia viena vakaryksciu foto. Taip keistai minkstai sufokusavo man ta geles zieda. Kaip ir brokavota turbut nuotrauka skaitosi, bet man visai mielai tas minkstumas cia ziurisi. Idomu ir kitu nuomones
Kankinau savo maziuka biskiuka, susikeliau i kompa, nezinau yra kelios foto mano akiai mielos , nu bet tamsu namie pa smane siaubas.
einu bandysiu su ps ka nors sukonstruot keliose foto, nes lenda siena kitos spalvos, grindu apvadai
einu bandysiu su ps ka nors sukonstruot keliose foto, nes lenda siena kitos spalvos, grindu apvadai
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 18:23)
jeeeeeeeeeeeeeeeee, lai kiti užskaitinėja arba ne, bet atviruką išsiųsiuuuuuuuuuuuuuuu.
Parašyk až adresą ir kokio norėtum, su iliustracija ar su fotografija.
Parašyk až adresą ir kokio norėtum, su iliustracija ar su fotografija.
O kodel kiti uzskaitineja, o tu?
Kuo jie skirias ?
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 13, 18:25)
aš senokai nebesikišu į ND užskaitymą, tik retsykiais. Nes mano skonis laaaaaaaaabai skiriasi. Ir užskaitau tuos, kurių paprastai kiti neužskaito Vien dėl savo požiūrio, nes manau ND nereikalingi. Tad užskaitydama mažiau kabinėjuos.
Rankinį su pipete patikrinau, geras. Bet neblogai pasirinkai vazoną. Sunku, wb nustatyti, kai kažkokia spalva dominuoja. Tai dar ir už nepabūgtą iššūkį pliusas.
Turi ir dirbtinėje šviesoje?
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 18:30)
aš senokai nebesikišu į ND užskaitymą, tik retsykiais. Nes mano skonis laaaaaaaaabai skiriasi. Ir užskaitau tuos, kurių paprastai kiti neužskaito Vien dėl savo požiūrio, nes manau ND nereikalingi. Tad užskaitydama mažiau kabinėjuos.
Rankinį su pipete patikrinau, geras. Bet neblogai pasirinkai vazoną. Sunku, kai kažkokia spalva dominuoja wb gerai nustatyti. Tai dar ir už nepabūgtą iššūkį pliusas.
Rankinį su pipete patikrinau, geras. Bet neblogai pasirinkai vazoną. Sunku, kai kažkokia spalva dominuoja wb gerai nustatyti. Tai dar ir už nepabūgtą iššūkį pliusas.
Dirbtinej dabar darysiu, laukiau kol sutems.