Velniava susiruosiau viska fotkinimui o batarke sast ir beveik mirties zonoj ech kaip mane nervina teks laukt kol pasikraus
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 13:33)
siūlau Deal.
Padaryk šiandien tą penktą ND ir atsiųsiu atviruką. Gražų. Galėsi pasirinkti ar su foto ar su iliustracija.
Padaryk šiandien tą penktą ND ir atsiųsiu atviruką. Gražų. Galėsi pasirinkti ar su foto ar su iliustracija.
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 13:33)
siūlau Deal.
Turiu pareikšti, kad taip nesąžininga
Erikamaja aciu, kas dar ka apie mano nd wb naturaliam apsvietime ka pasakys? Negi blogai ir vel?
Ir as noriu atviruko Yvettes Ka reik padaryt?
QUOTE(R.i.R. @ 2013 01 13, 13:41)
Turiu pareikšti, kad taip nesąžininga
kodėl nesąžininga. O tipo mokykloje siekdami geresnių rezultatų nepažangių vaikų neskatindavo?
Juk tą patį bandau daryti
Visos norinčios atvirukų atlėkit į pomėgiuose esamą postcrossino temą Smagus užsiėmimas.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 01 13, 10:46)
kaip suprantu atlikt 5nd
Nepavyzdingus lupt reik, o ne dovanas dovanot, bu pripras ir poto lauks dovanų...
QUOTE(isora @ 2013 01 13, 13:48)
Nepavyzdingus lupt reik, o ne dovanas dovanot, bu pripras ir poto lauks dovanų...
Nesąmonė. Aš lygiai taip pat skatinu savo sūnų, jei jam kas nesiseka ar kažko nenori, bt turi padaryti. Ir skatinti reikia vis mažiau, susitariam jau be dovanėlių.
Mane lupdavo ir nieko tuo nepasiekė. Būtų vat tokį dealą pasiūlęs kas nors, motyvacija iškart atsirastų.
Bet žinoma, priklauso nuo žmogaus. Tiek to, kurį reikia skatinti, tiek to, kuris skatina.
Taaip pritariu Yvettei Reikia skatinti motyvacija ir kažkokiom mini dovanėlėmis, o ne lupimu ir rėkimu.
Taip taip.. aš gi juokauju.... niekad nelupčiau savo mažiuko ir išvis baisu labiau kad su tom dovanom ir lepinimais meškos paslaugos nepadaryčiau...
Pati gaudavau bizūnu šiknon, uždroždavo, kaip turi būt ir dariau apsisukus tą patį, todėl pati žinau,kad griau yra kalbėti ir skatinti vaiką būti geru, nei lupt, baisut, satyt į kampus ir t.t. O ypač už emocijas...
Pati gaudavau bizūnu šiknon, uždroždavo, kaip turi būt ir dariau apsisukus tą patį, todėl pati žinau,kad griau yra kalbėti ir skatinti vaiką būti geru, nei lupt, baisut, satyt į kampus ir t.t. O ypač už emocijas...
Sveikos
Padariau koliazo foto, tada perziurejau senus koliazus ir pagalvojau, kad as savo foto antros puses turbut nesugalvociau man butu per sunki, siusti vienintelei vis tiek? padekit apsisprest
Padariau koliazo foto, tada perziurejau senus koliazus ir pagalvojau, kad as savo foto antros puses turbut nesugalvociau man butu per sunki, siusti vienintelei vis tiek? padekit apsisprest
QUOTE(ich @ 2013 01 13, 14:05)
Sveikos
žinoma siųsk.