QUOTE(kristalines @ 2013 01 13, 00:08)
vistik tu labai manęs nemėgsti.
Nelyginkim. Nes 1 psl. viskas žiūrisi puikiai, ir aiškiai. O čia ne. Tad kas moka ir geba, tegul daro, kas ne, tegul palaukia kol gebės.
O jei jau lyginam, tai sulyginkim žvakes kurias užskaitei, su pavyzdiniais ND 1 psl. Skirtumo jokio turbūt nėra?
Nelyginkim. Nes 1 psl. viskas žiūrisi puikiai, ir aiškiai. O čia ne. Tad kas moka ir geba, tegul daro, kas ne, tegul palaukia kol gebės.
O jei jau lyginam, tai sulyginkim žvakes kurias užskaitei, su pavyzdiniais ND 1 psl. Skirtumo jokio turbūt nėra?
aš per sena, kad žaisčiau patikimo ar ne žaidimus. Mūsų tiesiog nuomonės išsiskiria.
Sutinku, kad naujokui sunku koliažą suruošti. Ok. Ką jam daryti. Pirmam psl. mato namų darbus pristatytus koliaže ir su baltu rėmeliu. Lygiai tuo keliu pasuko žvakių ND autorė. Aš netgi patikėčiau, jei kuri naujokė vat dabar ištartų, kad galvojo jog koliažas ir rėmeliai būtini pristatant ND.
Aš esu žiauri teisybės ieškotoja. Senai aišku, kad esu netgi prieš privalomus ND. Bet, jei jau nusprendžiama juos palikti, kaip stojamąjį į temą, tai bent jau reiktų teisingai vertinti. Pirmam psl. ND su rėmeliais, tad jei foto įkeltos su rėmeliais reiškias yra viskas tvarkoje. Nes darė pagal pavyzdį. Įkelia koliažą irgi ok. Nes pirmam puslapyje koliažas.
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 13, 00:09)
P.S patart negaliu, nemoku jais naudotis, kažkada esu bandžiusi, bet tikrai nebepamenu.
kad tuose nemokamuose, tik vieną mygtuką paspausti reikia ir viską už tave padaro.