Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2013 01 13, 00:08)
vistik tu labai manęs nemėgsti.

Nelyginkim. Nes 1 psl. viskas žiūrisi puikiai, ir aiškiai. O čia ne. Tad kas moka ir geba, tegul daro, kas ne, tegul palaukia kol gebės.
O jei jau lyginam, tai sulyginkim žvakes kurias užskaitei, su pavyzdiniais ND 1 psl. Skirtumo jokio turbūt nėra?  g.gif

aš per sena, kad žaisčiau patikimo ar ne žaidimus. Mūsų tiesiog nuomonės išsiskiria.

Sutinku, kad naujokui sunku koliažą suruošti. Ok. Ką jam daryti. Pirmam psl. mato namų darbus pristatytus koliaže ir su baltu rėmeliu. Lygiai tuo keliu pasuko žvakių ND autorė. Aš netgi patikėčiau, jei kuri naujokė vat dabar ištartų, kad galvojo jog koliažas ir rėmeliai būtini pristatant ND.

Aš esu žiauri teisybės ieškotoja. Senai aišku, kad esu netgi prieš privalomus ND. Bet, jei jau nusprendžiama juos palikti, kaip stojamąjį į temą, tai bent jau reiktų teisingai vertinti. Pirmam psl. ND su rėmeliais, tad jei foto įkeltos su rėmeliais reiškias yra viskas tvarkoje. Nes darė pagal pavyzdį. Įkelia koliažą irgi ok. Nes pirmam puslapyje koliažas.
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2013 01 13, 00:09)
P.S patart negaliu, nemoku jais naudotis, kažkada esu bandžiusi, bet tikrai nebepamenu.

kad tuose nemokamuose, tik vieną mygtuką paspausti reikia ir viską už tave padaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2013 - 23:18
QUOTE(Yvette @ 2013 01 12, 23:17)
Aš netgi patikėčiau, jei kuri naujokė vat dabar ištartų, kad galvojo jog koliažas ir rėmeliai būtini pristatant ND.


Vat dbr tikrai kas nors pasisakys mirksiukas.gif . Bet visos naujai atėjusios sako, kad skaitė temą/temas, sekė, tai turbūt mato ir kitų naujai atėjusių ND. Jei jau seka ir skaito, tai turebūt pastebi, kad vienetai būna koliažų ir su rėmais. smile.gif
Tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 12 sausio 2013 - 23:23
irnesakyk.gif as net nemasciau apie ps koregavima,deti remeli jau yra foto koregavimas o jis keliose temose atgal buvo mineta kad negalimas, nors pavyzdinese foto su remeliais, bet manau kiekviena is musu naujokiu atsirenka kaip jai greiciau patogiau daryt mirksiukas.gif bet manau turetu but pirmam psl kad rekomenduotina paskaityt paskutines pora temu mirksiukas.gif tada ir pavyzdziu pamatys ir klaidos jau bus paminetos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 12 sausio 2013 - 23:27
QUOTE(Edeva @ 2013 01 13, 00:26)
bet manau turetu but pirmam psl kad rekomenduotina paskaityt paskutines pora temu  mirksiukas.gif tada ir pavyzdziu pamatys ir klaidos jau bus paminetos  4u.gif
o man atrodo senų temų skaitymas tolygus laiko gaišimui.

Turim flickr kažkokią temą, kur nuorodos dedamos. Tai reiktų atidarinėjant sekančią temą tą psl. rekomenduoti pasiskaitinėjimui, o ne sm senas temas. Čia skaitant pliurpalus noras dingsta po kelių psl. Reik kažkokios vietos, kur svarbi info krūvoje, be papildomų pliurpalų, ginčų.

Vat čia surinkta svarbi informacija, nuorodos. Tai šitą temą ir patartina paskaityti. Jei kas naujų gerų nuorodų turi, tai lai kelia ten, bent jau nepasimes tarp psl. ir pliurpalų gausos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 12 sausio 2013 - 23:32
QUOTE(Yvette @ 2013 01 12, 21:30)
Reik kažkokios vietos, kur svarbi info krūvoje, be papildomų pliurpalų, ginčų.

drinks_cheers.gif arba taip super ideja 4u.gif
Atsakyti
Edeva, šįkart ND su horizontu viskas gerai. Nežinau ar jau surinkai reikiamus taip. Esmę supratai, bet siūlyčiau perdaryti. Imk kokį kitą daiktą, šventės jau praėjo. Fonas geras, skirtumą gerai matysi. Vietos priekyje daug yra, tad siūlau pasirinktą daiktą daugiau nuo fono į priekį patraukti. Įprask dabar, jei teks žmones studijoj fotografuoti, pravers.
Atsakyti
Gal dar kas parekomenduotų kokį forumą be efoto.lt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 01 13, 00:38)
Gal dar kas parekomenduotų kokį forumą be efoto.lt?  4u.gif

užpelkėjusi fotokudra.lt
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 12, 21:36)
Edeva, šįkart ND su horizontu viskas gerai. Nežinau ar jau surinkai reikiamus taip. Esmę supratai, bet siūlyčiau perdaryti. Imk kokį kitą daiktą, šventės jau praėjo. Fonas geras, skirtumą gerai matysi. Vietos priekyje daug yra, tad siūlau pasirinktą daiktą daugiau nuo fono į priekį patraukti. Įprask dabar, jei teks žmones studijoj fotografuoti, pravers.

irnesakyk.gif nesurinkau

mega_shok.gif sventes jau praejo unsure.gif o as vis dar tarp sventiniu daiktu thumbup.gif (juokauju)
Perdarysiu tikiuosi tilpsiu ant stalo,esme suprantu bet galiu ryt pazaist mirksiukas.gif
Ps. Mano tikslas ismokt naudot ir isnaudot aparata,niekad nesiruosiu sveitmu zmoniu fotkint nes visada matau klaidu bet kurioj.. Beveik... Nuotraukoj negaleciau atiduot foto kitam zmogui sazine uzgriaustu,todel nezadu but fotografe tikrai mirksiukas.gif fotkinu tik savus,vaikus ir tik pazystamus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 12, 23:40)
užpelkėjusi fotokudra.lt


4u.gif Nepatiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 12 sausio 2013 - 23:58
QUOTE(Yvette @ 2013 01 13, 00:22)
Pirmam psl. ND su rėmeliais, tad jei foto įkeltos su rėmeliais reiškias yra viskas tvarkoje. Nes darė pagal pavyzdį. Įkelia koliažą irgi ok. Nes pirmam puslapyje koliažas.



Siulyciau 1 puslapy sudet foto be koliazu, remeliu.
Aplamai 1 puslapy info tik neseniai kazkiek pasikeite per daug metu, tai bent jau sukonkretinkit viska iki galo 4u.gif
Atsakyti
Del tu info sisteminimu, nd ir t.t., mano nuomone, tai kas tikrai nori, siekia ir iesko, tikrai randa. o tas kuriam dzin, tai ir su pirstu rodyk, tikrai nematys schmoll.gif
Manau, jog tikrai i ta 1 psl. niekas nesukels visko ko reiketu naujokams, vis koreaguojama, keiciama, papildoma, ir vis atsiranda, ka dar butu galima "dadeti". Puse ju turbut net neskaite yra smile.gif arba perskaite, kai buvo paraginti.
Atsakyti