QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 14, 19:49)
O siaip tau jau pirma diena kaip grizom is Tenerifes (vakar vakare parlekem), oras buvo nuostabus, beveik visada termometras rodydavo +24, o realiai ant saules jausdavosi daugiau, vandenukas +21, ko dar noret. Visi irude, patenkinti, kupini isudziu grizom.
Buvom ir Loro parke. Tikrai labai patiko tiek delfinu, o ypac orku pasirodymas, dar pingvinai. Taciau imant visuma pats parkas man tikai nublanko pries Palmitos parka Gran Kanarijoje (ypac vieta pakeri sio parko, pauksciu pasirodymai). Mes Loro parka pagal reklamas isivaizdavom tikrai didesni ir grazesni. O dar ir kainos auksciausios lygnant 3 parkus, dar esam buve ir didziausiame pagal plota zoo-botanikos parke Oasis (berods taip vadinasi
) Fuerteventuroje. Taip, visi sie 3 parkai turi skirtumu, panasumu, taciau Palmitos parkas mums Nr. 1. Loro parke jei nebutu orku pasirodymo, na delfinu ir pingvinu, antrakart nebeiciau. Ir Fuerteventuroje tikrai labiau patiko, zymiai daugiau erdves, na ten man labiau patiko. Taigi dabar galiu vertinti visus 3 parkus, bet tai mano, mano vyro nuomones. Atvirai pasakius tokiu nuomoniu girdejau ir daugiau.
Smagu, kad puikios atostogos buvo:)
Subalamūtijai mane dėl Palmitos parko
Buvom nusiteikę neit į jį, nes Loro parkas mums didelio įspūdžio nepaliko. Tik tie delfinų ir orkų pasirodymai tikrai gražūs, ypač orkų patiko sėdint pirmose eilėse
Tik vat kaip perskaičiau, kad tau Palmita Nr1. tai sakau, gal verta