Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 09:54)
Mes taip pat labai panašiai keliausime  blush2.gif Apsistosime pietinėje dalyje, šiek tiek žemiau pietinio oro uosto ax.gif
Kada kylate? 4u.gif

mes 2-ad kylam is Kauno smile.gif O jus?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 15, 09:18)
drinks_cheers.gif , jei vakai nebutu mokykliniai, su mielu noru ziemas leisciau Kanaruose, ech...
Papildyta:
Aukstaite, smagu, kad grizot kupini ispudziu ir pasikrove sauletos energijos  thumbup.gif

Kas liecia Loro parka, tai musu jis irgi nesuzavejo, isskyrus orku pasirodymus ir mane dar orchidariumas, nes pamisus del orchideju ax.gif , daugiau, nieko ten ispudingo is tiesu  smile.gif

ech, del Loro parko mes labai daug galvojame... tiek daug skirtingų nuomonių doh.gif mano draugas buvęs.. aš ne. tai galvojame, gal kada sugrįšime ten, kai turėsime vaikų.
Gal šį kartą tiesiog nevykti į Loro parką doh.gif juo labiau, kad praleisime Tenerifėje tik 6 dienas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2013 01 15, 11:08)
mes 2-ad kylam is Kauno smile.gif O jus?

mes vasario gale iš Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 10:20)
ech, del Loro parko mes labai daug galvojame... tiek daug skirtingų nuomonių doh.gif  mano draugas buvęs.. aš ne. tai galvojame, gal kada sugrįšime ten, kai turėsime vaikų.
Gal šį kartą tiesiog nevykti į Loro parką doh.gif juo labiau, kad praleisime Tenerifėje tik 6 dienas doh.gif
Papildyta:
mes vasario gale iš Vilniaus ax.gif

Be vaikų aš nevažiuočiau į Loro parką ax.gif Juo labiau turint 6 dienas, tikrai yra daug kur pavažinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 15, 11:21)
Be vaikų aš nevažiuočiau į Loro parką ax.gif Juo labiau turint 6 dienas, tikrai yra daug kur pavažinėti smile.gif

Na ir ačiū už nuomonę smile.gif taip ir planuojame, tris pusdienius pagulinėti, o visą kitą laiką skirti važinėjimui ir žiūrinėjimui. specialiai ir viešbutį užsisakėme be maitinimo, nes vistiek ten neplanuojame būti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 10:20)

Tikrai neverta mirksiukas.gif

QUOTE(pavyks @ 2013 01 15, 10:21)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aukstaite ,sveika sugrizus 4u.gif Smagus ispudziai/atostogos!!!
Prisidedu ir as su savo nuomone biggrin.gif - las Americas schmoll.gif ,tik pajurys praktiskas ir vaizdas i kalnus wub.gif

Loro Parkas vaikams lab. patiko g.gif g.gif Akvariumas ypac,nors mes tikrai neprastesni panoseje turime rolleyes.gif Ejome net kelis k. Gali buti,jog as jau atsivaiksciojau po zoo unsure.gif Siaip ten viskas tikrai luxs suorganizuota.

Didziausias atostogu +, kad galejote ziema sitaip pasisildyti . Mes rudeni jau pajauciame temp. skirtuma. Ech,butu sunku is lektuvo islipti ...

Paziurejau kainas i Mallorka unsure.gif - Kanarai zymiai pigiau doh.gif Jau ir sunus sako - GERIAU KANARAI! biggrin.gif

P.S. o nuotrauku nebus bigsmile.gif gal kokiu nauju vietu/groziu uztikote???
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 15, 11:26)
  Jau ir sunus sako - GERIAU KANARAI!  biggrin.gif

Maljorkoje buvot, kad lyginat?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 15, 12:35)
Maljorkoje buvot, kad lyginat?

buvome...noreciau as wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 15, 11:52)
buvome...noreciau as  wub.gif

Tada drinks_cheers.gif, nes galvojau, kad Kanarai geriau, nes pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 15, 13:01)
Tada  drinks_cheers.gif, nes galvojau, kad Kanarai geriau, nes pigiau  biggrin.gif

tu teisingai supratai smile.gif Mes visuomet imame rudeni paskut. min. pasiulymus i siltus krastus . Taip metu atostogas isdelioje. Rudeni butinai turi buti siltas vanduo wub.gif Vasara mes niekur neskrendame (isskyrus LT). Baltija/Siaures juros,ezerelis dominuoja biggrin.gif

Kanarai mus tenkina,tikrai neprastesni zu kt. Ispanijos salas drinks_cheers.gif
Man tik keista kodel Maljorka kaip Dubajai tapo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 15, 13:32)
Man tik keista kodel Maljorka  kaip Dubajai tapo  unsure.gif

Ką turite omeny? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 14, 19:49)
O siaip tau jau pirma diena kaip grizom is Tenerifes (vakar vakare parlekem), oras buvo nuostabus, beveik visada termometras rodydavo +24, o realiai ant saules jausdavosi daugiau, vandenukas +21, ko dar noret. Visi irude, patenkinti, kupini isudziu grizom.

Buvom ir Loro parke. Tikrai labai patiko tiek delfinu, o ypac orku pasirodymas, dar pingvinai. Taciau imant visuma pats parkas man tikai nublanko pries Palmitos parka Gran Kanarijoje (ypac vieta pakeri sio parko, pauksciu pasirodymai). Mes Loro parka pagal reklamas isivaizdavom tikrai didesni ir grazesni. O dar ir kainos auksciausios lygnant 3 parkus, dar esam buve ir didziausiame pagal plota zoo-botanikos parke Oasis (berods taip vadinasi smile.gif ) Fuerteventuroje. Taip, visi sie 3 parkai turi skirtumu, panasumu, taciau Palmitos parkas mums Nr. 1. Loro parke jei nebutu orku pasirodymo, na delfinu ir pingvinu, antrakart nebeiciau. Ir Fuerteventuroje tikrai labiau patiko, zymiai daugiau erdves, na ten man labiau patiko. Taigi dabar galiu vertinti visus 3 parkus, bet tai mano, mano vyro nuomones. Atvirai pasakius tokiu nuomoniu girdejau ir daugiau. mirksiukas.gif

Smagu, kad puikios atostogos buvo:)
Subalamūtijai mane dėl Palmitos parko doh.gif Buvom nusiteikę neit į jį, nes Loro parkas mums didelio įspūdžio nepaliko. Tik tie delfinų ir orkų pasirodymai tikrai gražūs, ypač orkų patiko sėdint pirmose eilėse biggrin.gif Tik vat kaip perskaičiau, kad tau Palmita Nr1. tai sakau, gal verta g.gif
Atsakyti