Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 06, 21:39)
g.gif  unsure.gif dar viena nuomone. Cia gi SM,o ne enciklopedia  g.gif (Dabar tai isvis nieko nesuprantu  unsure.gif )

hihihi.gif nebeisivaziuokim, mergaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 06, 23:39)
g.gif  unsure.gif dar viena nuomone. Cia gi SM,o ne enciklopedia  g.gif (Dabar tai isvis nieko nesuprantu  unsure.gif )

na bet tema skirta, ka pamatyti, kur lankytis, visa informacija, tai jau kaip ir enciklopedija biggrin.gif
na pvz apie Maljorka man labai patiko info. Labai gerai pateikta ir nereikejo skaityti visu temu. Ko reikejo radau pirmame puslapyje, ko nezinojau paklausiau. Na labai daug jos buvo konkrecios.

p.s. ne visi linkai atsidaro pirmame puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 21:46)
na pvz apie Maljorka man labai patiko info. Labai gerai pateikta ir nereikejo skaityti visu temu. Ko reikejo radau pirmame puslapyje, ko nezinojau paklausiau. Na labai daug jos buvo konkrecios.

Cia jau matyt priklauso nuo zmoniu budo. Vieniems uztenka "sukramtytos" info, kitiems, kiek jos bebutu - vis tiek mazai. Beje, ieskodama info apie Maljorka, lygiai taip pat perskaiciau n temu SM, bei isnarsiau interneta. Nes kaip besistengtum, visos info, kuri atsikleidzia zmonems bendraujant, i pirma psl. nesudesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2013 - 21:54
QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 06, 22:30)
mes buvom islipe pasifotkinti,savomis kojomis mazai vaiksciojom.(laiko irgi mazokai buvo) O siaip ten nakti dangumi reikia/grazu grozetis  rolleyes.gif Aukstaite gal ides zvaigzdziu  bigsmile.gif  biggrin.gif
(as su masina noreciau dar pasivazineti ten ir vakare/nakti nuvaziuoti)

Oi zvaigzdziu nefotkinau, tik isputus akis i jas ziurejau, kazkaip fotoaparatas ne galvoj buvo, plius vyra sildziau, nes islipo prie plius 2 su trumpom rankovem ir sortais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 22:46)
na bet tema skirta, ka pamatyti, kur lankytis, visa informacija, tai jau kaip ir enciklopedija biggrin.gif

p.s. ne visi linkai atsidaro pirmame puslapyje  mirksiukas.gif

o kodel apie Maljorka daugiau??? ir tema verda ??? (as irgi paskaitinejau kelis psl.)
Atsakyti
[quote=Elvita,2013 02 06, 22:35]
drinks_cheers.gif

**Liuks ideja, kada ir kur 4u.gif
drinks_cheers.gif

Na ka tarkim pirmadieni vakare, vieta galiu pasiulyti kur man arciausiai - BIG'a biggrin.gif
Siulykit kitas vietas, valgysim uzgaveniu blynus tongue.gif

Na kas renkasi i meeeta? thumbup.gif
Tada ir papliurpsim, ir temos negadinsim savo sapaliojimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 23:51)
Cia jau matyt priklauso nuo zmoniu budo. Vieniems uztenka "sukramtytos" info, kitiems, kiek jos bebutu - vis tiek mazai. Beje, ieskodama info apie Maljorka, lygiai taip pat perskaiciau n temu SM, bei isnarsiau interneta. Nes kaip besistengtum, visos info, kuri atsikleidzia zmonems bendraujant, i pirma psl. nesudesi  smile.gif

cia teisybe drinks_cheers.gif

QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 07, 00:02)
o kodel apie Maljorka daugiau??? ir tema verda ??? (as irgi paskaitinejau kelis psl.)

man buvo daugiau informacijos kada as ieskojau ir rinkausi ka paziureti. O cia dar tiek nesurinkau kiek man reiketu. Pvz yra pavadinas, bet nezinau kas tai yra pvz dabar nagrineju Roque Bentaygos ir Roque Nublo, na cia du objektai, bet ir nesuprantu, viename du kalnai, kitame irgi kalnas kazkoks lyg vadinamas ruko uola
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 06, 22:08)
Na ka tarkim pirmadieni vakare, vieta galiu pasiulyti kur man arciausiai - BIG'a  biggrin.gif
Siulykit kitas vietas, valgysim uzgaveniu blynus  tongue.gif

O gal Panoramoje, kokioje picerijoje? Bige nebuvus 100metu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 22:12)
Pvz yra pavadinas, bet nezinau kas tai yra pvz dabar nagrineju Roque Bentaygos ir Roque Nublo, na cia du objektai, bet ir nesuprantu, viename du kalnai, kitame irgi kalnas kazkoks lyg vadinamas ruko uola

Iliskit i mano reportaza ir viskas bus aisku smile.gif Roque Nublo ir yra ruko uola, i ji reikia vaziuoti kuo anksciau ryte, nes po pietu uzslenka debesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2013 - 22:17
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 23:12)
O gal Panoramoje, kokioje picerijoje? Bige nebuvus 100metu  blush2.gif

BIGé CILI picerija, ir CILI kinieciai, ir Fordo dvaras. mirksiukas.gif

Man is esmes galit buti bet kur. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 07, 00:14)
O gal Panoramoje, kokioje picerijoje? Bige nebuvus 100metu  blush2.gif
Papildyta:
Iliskit i mano reportaza ir viskas bus aisku  smile.gif Roque Nublo ir yra ruko uola, i ji reikia vaziuoti kuo anksciau ryt, nes po pietu uzslenka debesys.

as ja kaip ir skaitau, bet apie ruka nemaciau, nebent toliau komentaruose bus
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 22:17)
as ja kaip ir skaitau, bet apie ruka nemaciau, nebent toliau komentaruose bus

Tikrai yra, nes kopem i ji. Ir apie Bentayga yra.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 07, 00:18)
Tikrai yra, nes kopem i ji. Ir apie Bentayga yra.

nuotraukos ir trumpa info yra 4u.gif
apie bentayga radau sitai - Jos aukštis yra 1414m. ir iki jos reikia važiuoti serpantinais
Su vaikais patartina vykti?
Atsakyti