Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 06, 18:06)
Na kaip zadejo Maja-vilma greit atidarys atskira tema apie Gran Kanarija ir ten rasit glaustesne info tik apie sia sala. Kantrybes  mirksiukas.gif

Priejom prie isvados kad reikia atidarinet atskiras temas kiekvienai salai.  mirksiukas.gif

Dar reikia atidaryti atskirai Tenerife, Lanzarote ir Fuerteventura. mirksiukas.gif
Gal yra norinciu?  biggrin.gif 
Jau reik tai daryti, nes si tema pasiekus 50 psl. bus uzdaryta.

na tai toki mini sabloniukas as turiu GK biggrin.gif, o kas nori ja atidaryti? As biggrin.gif kokia cia sistema temos kurimo?, o veliau i zinute ikelsiu papildoma info ir gal kas kitas papildys pirma puslapi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 06, 16:06)
Dar reikia atidaryti atskirai Tenerife, Lanzarote ir Fuerteventura. mirksiukas.gif
Gal yra norinciu?  biggrin.gif 
Jau reik tai daryti, nes si tema pasiekus 50 psl. bus uzdaryta.

Manau, kad Lanzarote ir Fuerte atidarinekit kartu, nusimes tos salos, niekas ju neieskos. Ir siaip manau, kad atskiru temu kurti neverta, nes Kanaru tema daugiau maziau gyvuoja tik rudens/ziemos laikotarpiu ir tai musu plepesiu deka. Uztektu papildyta info sudeti i pirma psl. Bet cia tik mano nuomone. As jau buvau visose, man neaktulau, o beplanuojancios darykit kaip norit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2013 - 16:22
Sveikos mielos keliautojos!

Poryt keliam sparnus savaitei į pavasarį! thumbup.gif
Tai bus mūsų antroji pažintis su Tenerife. Šį kart pasirinkom šiaurinę pusę. Apsistosim šalia Puerto de la Cruz. Man labai patiko jo senamiestis.
Kol kas pasidėliojau tokį sąrašiuką norimų aplankyt vietų:

La Orotava miestas + Pueblo Chico
Icod de los Vinos
Punta de Teno
Jardin taoro
Orchidėjų parkas
Aqualand

Dar norisi keleto gerų ir nesudėtingų hiking'o takų. Gal galit kas parekomenduot labai patikusius? ax.gif Mūsų kompanijoj bus pora senjorų ir vienas 1,5 metų spirgutis, tad nieko ekstremalaus, bet gražaus pasivaikščiojimo kokioms dviems valandėlėms+ piknikiukas.

Yra planas aplankyti Teide nac. parką, bet į viršūnę neplanuojam kilti. Gal kas pasidalins savo įspūdžiais vien apie apsilankymą papėdėj? Gal kas ėmėt kokius turus pėsčiomis su gidais ten ar pan? Ačiū už informaciją. Ir dar- kuris užkilimo kelias automobiliu iki ten lengviausias? Yra tokių, kuriuos lengvai užsupa serpantinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 15:12)
Manau, kad Lanzarote ir Fuerte atidarinekit kartu, nusimes tos salos, niekas ju neieskos. Ir siaip manau, kad atskiru temu kurti neverta, nes Kanaru tema daugiau maziau gyvuoja tik rudens/ziemos laikotarpiu ir tai musu plepesiu deka. Uztektu papildyta info sudeti i pirma psl. Bet cia tik mano nuomone. As jau buvau visose, man neaktulau, o beplanuojancios darykit kaip norit  4u.gif

as irgi buvau Tenerifej jau,neuzilgo busiu buvus ir Gran Canarijoj,kas zino gal nuspresim ir kitas salas aplankyti tai tada teks vel skaityti ntajy kata visas bendras temas doh.gif ,kad suzinok kazka apie pvz Lanzarote ar Fuerte pirmama puslapyje laabai daug info sutinku,bet pvz man idomu visu ispudzius apie tas pacias vietas viesbucius ir viska viska perskaityti,tai tikrai nepamaisys..manau butu labai saunu apie kiekviena sala atskira ir tema mirksiukas.gif jai jau salos skirtingos tai jau ir temos turetu buti atskiros,na visda atsiras i ten norinciu vykti su savo naujeis klausimais ir ispudziais,tad nemanau,kad tu temu nieks neskaitys,taip pasnekesiu gal ir buna nesezono metu maziau,bet norintis pasidometi viskuo susiras jai labai nores nors ir labai pamirsta tema smile.gif bent jau apie Tenerife ir Gran Canarija tikrai turetu buti atskiros diskusijos,ir aprasomi gryzusiuju ispudziai,patarimai ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 02 06, 17:16)

Tai bus mūsų antroji pažintis su Tenerife. Šį kart pasirinkom šiaurinę pusę. Apsistosim šalia Puerto de la Cruz. Man labai patiko jo senamiestis.

Icod de los Vinos
Punta de Teno
Jardin taoro
Orchidėjų parkas
Aqualand

Dar norisi keleto gerų ir nesudėtingų hiking'o takų. Gal galit kas parekomenduot labai patikusius?  ax.gif Mūsų kompanijoj bus pora senjorų ir vienas 1,5 metų spirgutis, tad nieko ekstremalaus, bet gražaus pasivaikščiojimo kokioms dviems valandėlėms+ piknikiukas.

Yra planas aplankyti Teide nac. parką, bet į viršūnę neplanuojam kilti. Gal kas pasidalins savo įspūdžiais vien apie apsilankymą papėdėj? Gal kas ėmėt kokius turus pėsčiomis su gidais ten ar pan? Ačiū už informaciją. Ir dar- kuris užkilimo kelias automobiliu iki ten lengviausias? Yra tokių, kuriuos lengvai užsupa serpantinai  blush2.gif

Man labai patiko kelias link Teides nuo Oratovos miestelio, kaip tik jums tiktu, nes siaurinej dalyje gyvensite. Labai grazus kelias, tikrai gana platus, ir sakyciau maziau vingiuotas nei kylant is vakarines ar pietines daliu. mirksiukas.gif Tai aktualu tiems, kuriuos daznai pykina nuo vingiuotu keliu, staigiu posukiu.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 02 06, 16:43)

Apie Lanzarote ir Fuerte, vienaip ar kitaip turesit skaityti visas temas, patikekit tu ispudziu ir info tikrai nebus tiek, kad reiktu atskirai temos. O kur apie La, Palma, La Gomera, El Hiero. Irgi atskiras kursit? Kur jos bus?
Be to, jei skaitet temas, nelabai kas skuba dalintis ispudziais ir patarimais, vyrauja cia taip, kad atejau, paklausiau, aplankiau ir pamirsau.
Nusimes tos atksiros temos, mergaites, pamatysit. geriau susiteminta info apie kiekviena sala sudekit i pirma psl., tuomet viskas bus viename psl. ir info ir reportazai. Toks mano patarimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2013 - 16:52
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 17:12)
Manau, kad Lanzarote ir Fuerte atidarinekit kartu, nusimes tos salos, niekas ju neieskos. Ir siaip manau, kad atskiru temu kurti neverta, nes Kanaru tema daugiau maziau gyvuoja tik rudens/ziemos laikotarpiu ir tai musu plepesiu deka. Uztektu papildyta info sudeti i pirma psl. Bet cia tik mano nuomone. As jau buvau visose, man neaktulau, o beplanuojancios darykit kaip norit  4u.gif

Na as irgi visose 4-iose salose (didziausiose) buvus, ale norisi kazkaip kad tvarkingai ir graziai viskas temose vyktu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 02 06, 18:43)
as irgi buvau Tenerifej jau,neuzilgo busiu buvus ir Gran Canarijoj,kas zino gal nuspresim ir kitas salas aplankyti tai tada teks vel skaityti ntajy kata visas bendras temas doh.gif ,kad suzinok kazka apie pvz Lanzarote ar Fuerte pirmama puslapyje laabai daug info sutinku,bet pvz man idomu visu ispudzius apie tas pacias vietas viesbucius ir viska viska perskaityti,tai tikrai nepamaisys..manau butu labai saunu apie kiekviena sala atskira ir tema mirksiukas.gif jai jau salos skirtingos tai jau ir temos turetu buti atskiros,na visda atsiras i ten norinciu vykti su savo naujeis klausimais ir ispudziais,tad nemanau,kad tu temu nieks neskaitys,taip pasnekesiu gal ir buna nesezono metu maziau,bet norintis pasidometi viskuo susiras jai labai nores nors ir labai pamirsta tema smile.gif bent jau apie Tenerife ir Gran Canarija tikrai turetu buti atskiros diskusijos,ir aprasomi gryzusiuju ispudziai,patarimai ir visa kita

drinks_cheers.gif
pvz kodel balearu salos yra skirtingu temu, o cia ju net 7 yra. Mazesne gal galima ir i viena sudeti, o didziasias iskirti, nes tikrai reikia atidziai skaityti, kad suprastum apie ka kalbama.
Kaip pavyzdys (GK) apie urvus ir G. raides, tai kol radau kas yra kas, daug teko skaityti
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 06, 16:51)
Na as irgi visose 4-iose salose (didziausiose) buvus, ale norisi kazkaip kad tvarkingai ir graziai viskas temose vyktu.  biggrin.gif

Bandykit biggrin.gif

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 16:51)

Kaip pavyzdys (GK) apie urvus ir G. raides, tai kol radau kas yra kas, daug teko skaityti

Kuo daugiau skaitai, tuo daugiau info prisirenki. O tai kokie cia urvai, nepamenat?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 18:54)
Bandykit  biggrin.gif
Kuo daugiau skaitai, tuo daugiau info prisirenki. O tai kokie cia urvai, nepamenat?

Barranco de Guayadeque - urvai

As dabar viska skaitau ir delioju, bandau surinkti info apie visas lankytinas vietas ir isiaiskinti kas tai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuole @ 2013 02 06, 17:16)

Icod de los Vinos
Punta de Teno
Jardin taoro
Orchidėjų parkas
Aqualand

Dar norisi keleto gerų ir nesudėtingų hiking'o takų. Gal galit kas parekomenduot labai patikusius?  ax.gif Mūsų kompanijoj bus pora senjorų ir vienas 1,5 metų spirgutis, tad nieko ekstremalaus, bet gražaus pasivaikščiojimo kokioms dviems valandėlėms+ piknikiukas.

Yra planas aplankyti Teide nac. parką, bet į viršūnę neplanuojam kilti. Gal kas pasidalins savo įspūdžiais vien apie apsilankymą papėdėj? Gal kas ėmėt kokius turus pėsčiomis su gidais ten ar pan? Ačiū už informaciją. Ir dar- kuris užkilimo kelias automobiliu iki ten lengviausias? Yra tokių, kuriuos lengvai užsupa serpantinai  blush2.gif

Siaure nepasigailesite wub.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 17:49)
QUOTE(liida @ 2013 02 06, 16:43)

Apie Lanzarote ir Fuerte, vienaip ar kitaip turesit skaityti visas temas, patikekit tu ispudziu ir info tikrai nebus tiek, kad reiktu atskirai temos. O kur apie La, Palma, La Gomera, El Hiero. Irgi atskiras kursit? Kur jos bus?
Be to, jei skaitet temas, nelabai kas skuba dalintis ispudziais ir patarimais, vyrauja cia taip, kad atejau, paklausiau, aplankiau ir pamirsau.
Nusimes tos atksiros temos, mergaites, pamatysit. geriau susiteminta info apie kiekviena sala sudekit i pirma psl., tuomet viskas bus viename psl. ir info ir reportazai. Toks mano patarimas.

mastau,gal ir neblogai atskiros temos...bus kur pasiusti biggrin.gif

Info galima gi ir toliau rinkti ir papildyti,svarbu tema sukurti. Man tai Tenerifes pagrind. foto schmoll.gif blush2.gif ,toks vaizdas - kad Lanzarotes fotomontazas laimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 16:57)
Barranco de Guayadeque - urvai

Tai ne urvai, o vienas didziausiu GK sleniu. Urvai ir tai net ne urvai, o gyvenamieji plotai uolose yra las Cuevas de Guayadeque. Apie juos rasiau savo reportaze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 06 vasario 2013 - 17:06