QUOTE(Apuole @ 2013 02 06, 17:16)
Sveikos mielos keliautojos!
Poryt keliam sparnus savaitei į pavasarį!
Tai bus mūsų antroji pažintis su Tenerife. Šį kart pasirinkom šiaurinę pusę. Apsistosim šalia Puerto de la Cruz. Man labai patiko jo senamiestis.
Kol kas pasidėliojau tokį sąrašiuką norimų aplankyt vietų:
La Orotava miestas + Pueblo Chico
Icod de los Vinos
Punta de Teno
Jardin taoro
Orchidėjų parkas
Aqualand
Dar norisi keleto gerų ir nesudėtingų hiking'o takų. Gal galit kas parekomenduot labai patikusius?
Mūsų kompanijoj bus pora senjorų ir vienas 1,5 metų spirgutis, tad nieko ekstremalaus, bet gražaus pasivaikščiojimo kokioms dviems valandėlėms+ piknikiukas.
Yra planas aplankyti Teide nac. parką, bet į viršūnę neplanuojam kilti. Gal kas pasidalins savo įspūdžiais vien apie apsilankymą papėdėj? Gal kas ėmėt kokius turus pėsčiomis su gidais ten ar pan? Ačiū už informaciją. Ir dar- kuris užkilimo kelias automobiliu iki ten lengviausias? Yra tokių, kuriuos lengvai užsupa serpantinai
Siaure nepasigailesite
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 17:49)
QUOTE(liida @ 2013 02 06, 16:43)
Apie Lanzarote ir Fuerte, vienaip ar kitaip turesit skaityti visas temas, patikekit tu ispudziu ir info tikrai nebus tiek, kad reiktu atskirai temos. O kur apie La, Palma, La Gomera, El Hiero. Irgi atskiras kursit? Kur jos bus?
Be to, jei skaitet temas, nelabai kas skuba dalintis ispudziais ir patarimais, vyrauja cia taip, kad atejau, paklausiau, aplankiau ir pamirsau.
Nusimes tos atksiros temos, mergaites, pamatysit. geriau susiteminta info apie kiekviena sala sudekit i pirma psl., tuomet viskas bus viename psl. ir info ir reportazai. Toks mano patarimas.
mastau,gal ir neblogai atskiros temos...bus kur pasiusti
Info galima gi ir toliau rinkti ir papildyti,svarbu tema sukurti. Man tai Tenerifes pagrind. foto
,toks vaizdas - kad Lanzarotes fotomontazas laimi