Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 28, 00:11)
Man irgi idomu dabar apie auto nuomas.. pvz surinkau visas firmas is forumo ir daviau vyrams pasiziureti - nusprende, kad brangu.. na reikia 5 normaliu vietu, nes vaikas keduteje sedes ir nensinori buti susispaudus.
Rodo jie man sita psl ir sako, kad cia pigiausia http://www.rentalcars.com/... idomu kokia jusu patirtis ir nuomone.
nes man iskilo klausimai: 1. ar cia nebus daugiau kokiu mokesciu 2. ar bus pilnas bakas 3. kedute vaikui, kiek maciau, tikrai mokama apie 3-5 eur dienai. 4. ar nekainuos antras vairuotojas na ir pan. cia butent apie rentalcars

Aš irgi pigiau nei Jūsų nurodytoj neradau tai ir užsisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 01 28, 12:13)
sveikutes...
na gal, nesiginciju...nestudijavau labai rolleyes.gif

bet kaip as noriu kiekviena ryta ten sugrysti biggrin.gif vis primenu MB kaip gera ten buvo ir noriu atgal....siandine klause, ar visam noriu isvaziuot ar ziema patrumpinti biggrin.gif

drinks_cheers.gif reikia meeta ten pasidaryti biggrin.gif butu proga viska mesti ir lekti rolleyes.gif o mes vakar leda gaminom unsure.gif (foto zemiau)

QUOTE(lilget @ 2013 01 28, 13:26)
Jei turėtumėt laiko ir įdomumo dėlei galėtumėt žvilgterkit kovo 8 - 15(17) dienomis i Tenerifę, arba aš išvis negabi tokiems dalykams arba nėra skrydžių geromis kainomis, kurie susidėliotų tomis pačiomis dienomis  blush2.gif  4u.gif

pereik temas,lab. daug jungciu buvo pasiulyta,nors grafikai tuoj keisis unsure.gif
http://www.arcarhire...rvierung-P2.php cia kaina geguzes men g.gif ,kai suvedziau sausio 31 - vasario 12 - 164€ meta . Kokiu laiku jus norit? Idedu masiniuko isvaizda unsure.gif ,SM prisiskaiciusi,as pabijojau ja imti be to ratlankiu papildomo draudimo.Buvo nudrozta lab.,prisidarem daug foto,bet niekas net neuzsimine. Vidus svarutelis.
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 28, 14:26)

pereik temas,lab. daug jungciu buvo pasiulyta,nors grafikai tuoj keisis  unsure.gif 
http://www.arcarhire...rvierung-P2.php cia kaina geguzes men  g.gif ,kai suvedziau sausio 31 - vasario 12 - 164€ meta . Kokiu laiku jus norit?

Mes kovo viduriui norim blush2.gif kitaip su darbais nelabai iseina, principe nuo kovo pradzios galiu ziuret, atidet nenoriu, nes stogas vaziuoja , kaip reik atostogu doh.gif
Atsakyti
http://www.arcarhire...rvierung-P2.php

kovo viduriui,savaitei laiko cia. (taip ir mes ziurejomes,ieskojomes.) bet dar daug laiko,buna ir paskut. min. pasiulymu. Tikrai nebijokite - masinu uzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 28, 14:36)
http://www.arcarhire...rvierung-P2.php

kovo viduriui,savaitei laiko cia. (taip ir mes ziurejomes,ieskojomes.) bet dar daug laiko,buna ir paskut. min. pasiulymu. Tikrai nebijokite - masinu uzteks  biggrin.gif

man ne mašinų , o skrydžių reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 27, 23:50)
va cia  http://www.rentalcars.com jie ziuri
aisku, kad neskaite, cia tik as jiems kokia info pasakau tik, tai kol prisnekinu ka nors biggrin.gif

Va kad ir su tais aparmentais, irgi prisnekina, prirase laisku kruva, ir atrase, bet vienas taip bijojo, kad per agentura uzsirezarvavo, nors gerokai pigiau butu buve... tik viena beda, kas labai patiko kalbejo tik ispaniskai.
Papildyta:
Viskas, einu miegoti, prirasiau kalna palyginimu su ivairiomis firmomis, galesim rytoj gincytis biggrin.gif

o sita nuoroda rentalcars.com jum patikima atrodo? cia kaip tarpininkai man atrodo. nes imones kontaktu jokiu, tik telefonas.. nei imones pavadinimo, nei adreso, nieko.. puslapyje pilna gramatikos klaidu.. pagalvokit gerai pries uzsisakant
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 01 28, 13:45)
o sita nuoroda rentalcars.com jum patikima atrodo? cia kaip tarpininkai man atrodo. nes imones kontaktu jokiu, tik telefonas.. nei imones pavadinimo, nei adreso, nieko.. puslapyje pilna gramatikos klaidu.. pagalvokit gerai pries uzsisakant

tai jie ir yra tarpininkai. tiesiog tai sistema, atrenka geriausius pasiūlymus. mes per ją užsisakėm auto JAV, viskas čiki buvo
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 01 28, 14:45)

taip jie tarpininkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 01 28, 13:05)
Čia tik skrydžiams su Ryanair ar Wizzair? Ar visoms avialinijoms dabar galioja?
Kažkada prieš 7 metus teko vėluoti į skrydžius su Lufthansa ir SAS, tai net per aerouosto radiją mūsų pavardes skelbė 4u.gif  Tai teko praeiti tik per kažkokią spec. punktą vėluojantiems, įbėgti į lėktuvą ir jis jau buvo pasiruošęs skrydžiui.

Kaip suprantu tokie laikai jau praėjo...

kada sedejom ir laukem Barselonos orouoste savo skrydzio, atleke porele, kurios skrydis jau buvo pasibaiges registruoti, tai jie ten bande kazka prasytis aiskintis, bet is tolo girdejosi tik sorry sorry. skrydis su ryanair buvo, pabaigos nezinau, bet per radijas nieks nieko neskelbe schmoll.gif

QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 28, 13:26)
drinks_cheers.gif reikia meeta ten pasidaryti  biggrin.gif butu proga viska mesti ir lekti  rolleyes.gif o mes vakar leda gaminom  unsure.gif (foto zemiau)

oi butu gerai...o kur jus cia ta leda daret?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 08:34)
Issistudijuokite gerai nuomos salygas. Gali buti parodyta tik masinos nuomos kaina, be pilno draudimo. Cabrera Medina raso kaina su visais imanomais draudimais ir papildomai nieko nenuskaiciuoja. Cia ir yra didziausias pliusas, nes nuomojates is kitu uz viena kaina, o atvykus ta kaina padideja ir nemazai.

drinks_cheers.gif
Mes irgi Cicar - Cabrera Medinai dar viena pliusą uždėjom. Gauni konkrečią išsirinktą mašiną,ir jokių bėdų su papildomais draudimais. Kurą esantį bake paskaičiuoja degalinės kainomis. Rezervaciją užpildai internetu,jokių avansų nereikia, atsispausdini rezervacijos lapą,tai atėjus į nuomos punktą viskas labai trumpai ir greitai. Moki vietoje grynais ar kortele. Reikalinga kreditinė. Mašina vėl buvo nesena, o kad ne visai pigieną litriniu varikliu išsirinkau nepasigailėjau, daug malėmės serpantinais,smagiau važiuot buvo smile.gif
Beje,pernai kai rezervuot norejau šalies pasirinkime nebuvo lt,tai laišką rašiau, dabar jau lt buvo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(saulele72 @ 2013 01 28, 11:37)
va va, man ir baisoka.
aš pirkau per bremeną, su 2.30 val. persėdimu ir tai truputį nerimauju.

ar kas vežėt rankiniame bagaže kvepalus iš kanarų? ar nesikabinėja? na ta prasme kad skystis ir pan. galvoju, kad neturėtų, svarbu neviršyti "litražo" g.gif

Mes tuo pat maršrutu suskraidėm, viskas puikiai,nėr ko čia bijot,laiko ir po oro uostus pasivaikščiot užtenka. O skraidant tokiu būdu tai visada išlieka tikimybė kad kas nors nesigaus,bet tada lieka skrist brangiai su agentūromis.

O kvepalus tai aišku galima vežt,koks skirtumas iš kur jie, tik turi įtilpti į reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(Ramona18 @ 2013 01 28, 14:05)
Čia tik skrydžiams su Ryanair ar Wizzair? Ar visoms avialinijoms dabar galioja?
Kažkada prieš 7 metus teko vėluoti į skrydžius su Lufthansa ir SAS, tai net per aerouosto radiją mūsų pavardes skelbė 4u.gif  Tai teko praeiti tik per kažkokią spec. punktą vėluojantiems, įbėgti į lėktuvą ir jis jau buvo pasiruošęs skrydžiui.

Kaip suprantu tokie laikai jau praėjo...

Taip, cia turejau omeny Ryanair ir Wizzair. Kitaip sakant pigiasias oro linijas. mirksiukas.gif

Kaip jau buvau temoje rasiusi kiek kitaip yra su jungtiniais skrydziais, kuriuos paprastai organizuoja aukstesnio lygio avialinijos (na tikiuosi teisingai issireiskiau biggrin.gif , na kad butu aiskiau). Jusu atveju ir buvo jungtinis skrydis, sios jusu minetos avialinijos juos vykdo. Paprastai jungtiniu skrydziu kainos aukstesnes buna, bet tikrai nera kaip taisykle, buna visokiu akciju-atrakciju. smile.gif Zinoma ir esant ir jungtiniam skrydziui pusvalandzio kol kazkas apsipirks parduotuveje tikrai nelauks. Visur yra taisykles. Dazniausiai pradeda pagal pavardes ieskoti kai lieka nebedaug laiko iki skrydzio. Ir dabar taikoma tokia politika.

Beje Cicar kreditine kortele nera butina. mirksiukas.gif Galima ir grynais atsiskaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 28 sausio 2013 - 17:53
QUOTE(lilget @ 2013 01 28, 14:37)
man ne mašinų , o skrydžių reikia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

ledas ir saltukas DE cool.gif ,bet jau pranesa +9°C ir vel cool.gif biggrin.gif
Atsakyti