va cia http://www.rentalcars.com jie ziuri
aisku, kad neskaite, cia tik as jiems kokia info pasakau tik, tai kol prisnekinu ka nors
Va kad ir su tais aparmentais, irgi prisnekina, prirase laisku kruva, ir atrase, bet vienas taip bijojo, kad per agentura uzsirezarvavo, nors gerokai pigiau butu buve... tik viena beda, kas labai patiko kalbejo tik ispaniskai.
Papildyta:
Viskas, einu miegoti, prirasiau kalna palyginimu su ivairiomis firmomis, galesim rytoj gincytis
QUOTE(racke @ 2013 01 27, 19:24)
25 min
Jei su ryanair atskrendat, tikrai nespėsit Su ryanair išvis labai sunku planuotis persėdimus, ypač mažesniuose oro uostuose. Jie dažnai vėluoja ir taip, o negalima atmesti Force Majore. Nerizikuočiau Nervinsitės paskui visą skrydį.
Mums yra išvis buvę, kad Ryanair pakeitė skrydžio laiką, ko pasekoje, jau niekaip nebūtumėm spėję persėsti į lėktuvą skraidinantį namo. Teko organizuotis nakvynę ir pirkti papildomą skrydį. Nuo to laiko mes nerizikuojam
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 27, 22:57)
o jus man sakykit, lanzarotej, gran canarijoj kaip supratau, irgi yra tie super dino marketai. Vadinasi, maistas kaip ir tiek pat kainuoja? Ar skiriasi kainos nuo tenerifes? Kavinese panasios kainos? Skudurai taip pat kaip tenerifej pigus? Ar ten jau kitaip? Pakometuokit tos, kuruios ir tenerifej, ir kitose kanaru salose jau buvusios.
Mercadona tinklas yra pigesnis nei Super Dino Jis yra visose salose. Kainos panasios tiek rubu, tiek maisto, tiek kvepalu. Kavinese irgi panasiai patiekalai kainuoja.
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 27, 23:11)
Rodo jie man sita psl ir sako, kad cia pigiausia http://www.rentalcars.com/... idomu kokia jusu patirtis ir nuomone.
Issistudijuokite gerai nuomos salygas. Gali buti parodyta tik masinos nuomos kaina, be pilno draudimo. Cabrera Medina raso kaina su visais imanomais draudimais ir papildomai nieko nenuskaiciuoja. Cia ir yra didziausias pliusas, nes nuomojates is kitu uz viena kaina, o atvykus ta kaina padideja ir nemazai.
QUOTE(liniokas @ 2013 01 28, 08:12)
Jei su ryanair atskrendat, tikrai nespėsit Su ryanair išvis labai sunku planuotis persėdimus, ypač mažesniuose oro uostuose. Jie dažnai vėluoja ir taip, o negalima atmesti Force Majore. Nerizikuočiau Nervinsitės paskui visą skrydį.
Mums yra išvis buvę, kad Ryanair pakeitė skrydžio laiką, ko pasekoje, jau niekaip nebūtumėm spėję persėsti į lėktuvą skraidinantį namo. Teko organizuotis nakvynę ir pirkti papildomą skrydį. Nuo to laiko mes nerizikuojam
masina galesiu paziureti,musu buvo be papildomo ratu draudimo.nieko primoketi nereikejo.mes jau kompu ja issinuomojom,ten tik susimokejom ta kvita ir rakciukus gavome.
sveikutes...
na gal, nesiginciju...nestudijavau labai
bet kaip as noriu kiekviena ryta ten sugrysti vis primenu MB kaip gera ten buvo ir noriu atgal....siandine klause, ar visam noriu isvaziuot ar ziema patrumpinti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 27, 20:21)
Skrydziu isvykimo ir atvykimo laikai kai ziurit (pirkdami blietus) nurodomi tos salies is kurios isskendat ar i kuria atskrendat realiu laiku, taip kad pagal tai reik skaiciuoti, nieko atmetinet ar prideti nereikia. Zinoma savo laikrodzius susireguliuoti jei yra laiko skirtumas tai reikia.
na gal, nesiginciju...nestudijavau labai
bet kaip as noriu kiekviena ryta ten sugrysti vis primenu MB kaip gera ten buvo ir noriu atgal....siandine klause, ar visam noriu isvaziuot ar ziema patrumpinti
QUOTE(liniokas @ 2013 01 28, 07:12)
va va, man ir baisoka.
aš pirkau per bremeną, su 2.30 val. persėdimu ir tai truputį nerimauju.
ai, sorry, įsiveržiau čia neprisistačius
esu kanarų mėgėja taip pat.
ar kas vežėt rankiniame bagaže kvepalus iš kanarų? ar nesikabinėja? na ta prasme kad skystis ir pan. galvoju, kad neturėtų, svarbu neviršyti "litražo"
Panos , oJūsų skrydžiai tų pačių avialinijų, na kiek žiųriu tai jei ta diena atskrendu tai lektuvai būna išskridę arba reisai kitą dieną, nesuprantu
QUOTE(saulele72 @ 2013 01 28, 11:37)
ar kas vežėt rankiniame bagaže kvepalus iš kanarų? ar nesikabinėja? na ta prasme kad skystis ir pan. galvoju, kad neturėtų, svarbu neviršyti "litražo"
Mes vezemes, niekas nesikabino, svarbu nevirsyti 100ml
QUOTE(lilget @ 2013 01 28, 12:01)
Panos , oJūsų skrydžiai tų pačių avialinijų, na kiek žiųriu tai jei ta diena atskrendu tai lektuvai būna išskridę arba reisai kitą dieną, nesuprantu
I prieki skrendant buvo skirtingu, atgal tu paciu.
QUOTE(lilget @ 2013 01 28, 12:01)
mano viskas tų pačių. radau neblogą variantą
iš vilniaus į gran kanariją per brėmeną penktadienį
iš gran kanarijos per barseloną sekmadienį
persėdimui - apie porą valandų abiejuose skrydžiuose
viskas su ryanair
QUOTE(saulele72 @ 2013 01 28, 13:21)
mano viskas tų pačių. radau neblogą variantą
viskas su ryanair
viskas su ryanair
Jei turėtumėt laiko ir įdomumo dėlei galėtumėt žvilgterkit kovo 8 - 15(17) dienomis i Tenerifę, arba aš išvis negabi tokiems dalykams arba nėra skrydžių geromis kainomis, kurie susidėliotų tomis pačiomis dienomis
QUOTE(lilget @ 2013 01 28, 12:26)
Jei turėtumėt laiko ir įdomumo dėlei galėtumėt žvilgterkit kovo 8 - 15(17) dienomis i Tenerifę, arba aš išvis negabi tokiems dalykams arba nėra skrydžių geromis kainomis, kurie susidėliotų tomis pačiomis dienomis
pakankamai juodas darbas čia
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 27, 20:12)
Dazniausiai vartus uzdaro likus 40 min. iki skrydzio, kai kuriuose oro uostuose buna ir likus 30 min. Tai priklauso ne nuo Ryanair, bet nuo konkretaus oro uosto, ju taisykliu.
Papildyta:
Manau teisingai supratot.
Tarkim jus skrendat per Briuseli, jusu lektuvas nusileidzia 12:00 val. o kito lektuvo (persedimui) isskridimo laikas 12:50 val. Taigi lieka persedimui tik 10 min., kitas 40 min. turit atmesti, nes uzdarys vartus. Paprastai ant atspausdintu bilietu yra nurodomas isskridimo laikas ir kada uzdaromi vartai. Kaip minejau dazniausiai buna likus 40 min., buna ir 30 min. Esu macius kad uzdaro ir 50 min. likus iki skrydzio, bet cia ne su Raynair.
Ramiau jauciamasi kai yra jungtinis skrydis, nors laiko ir ne daug lieka tarp paciu skrydziu. Bet kaip anksciau rasiau Ryanair neturi jungtiniu skrydziu.
Papildyta:
Manau teisingai supratot.
Tarkim jus skrendat per Briuseli, jusu lektuvas nusileidzia 12:00 val. o kito lektuvo (persedimui) isskridimo laikas 12:50 val. Taigi lieka persedimui tik 10 min., kitas 40 min. turit atmesti, nes uzdarys vartus. Paprastai ant atspausdintu bilietu yra nurodomas isskridimo laikas ir kada uzdaromi vartai. Kaip minejau dazniausiai buna likus 40 min., buna ir 30 min. Esu macius kad uzdaro ir 50 min. likus iki skrydzio, bet cia ne su Raynair.
Ramiau jauciamasi kai yra jungtinis skrydis, nors laiko ir ne daug lieka tarp paciu skrydziu. Bet kaip anksciau rasiau Ryanair neturi jungtiniu skrydziu.
Čia tik skrydžiams su Ryanair ar Wizzair? Ar visoms avialinijoms dabar galioja?
Kažkada prieš 7 metus teko vėluoti į skrydžius su Lufthansa ir SAS, tai net per aerouosto radiją mūsų pavardes skelbė Tai teko praeiti tik per kažkokią spec. punktą vėluojantiems, įbėgti į lėktuvą ir jis jau buvo pasiruošęs skrydžiui.
Kaip suprantu tokie laikai jau praėjo...