Sveikos, truputi atitrukau nuo planavimo, bet pasveikus vel imsiuos.
MEs patys keliausime vasario gale, kovo pradzioje ir tikemes silto oro ir siaip daug smagiau pakeisti aplinka, kad ir salta butu, bet kita aplinka, ATOSTOGOS ir jau kitaip
Kanaruos visada geras oras,gi tai amzino pavasario salos:-)trys metai cia vaziuojam sausio vidury,nes NEISTVERIU ilgos lietuviskos ziemos ir VISADA tempa buna nuo+25 iki +28,aisku silciausia buna Tenerifej pietuos apie Los Americos,nes Teide sulaiko debesis ir vejus,kitose salos vietose rasdavom ir lietaus ir debesu,grize i Americos suzinodavom,kad ten nei lasas neiskrito,siemet Lanzarotej buvo labai debesuota,palasnodavo truputi,vejuota,idegt nepavyko,bet tempa budavo+25..ryt i Lietuva... NENORIU!!:-D
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 26, 21:10)
ir siaip daug smagiau pakeisti aplinka, kad ir salta butu, bet kita aplinka, ATOSTOGOS ir jau kitaip
Panos o per kur dažniausiai skrendat į Tenerifę, su kokiom avialinijom ir kiek yra asmeniui normali kaina už skrydi pirmyn - atgal. Pirmyn surandu 300Lt, o atgal kazkokios kosminės kainos
Laba diena!
Gal galesite man trupuciuka pagelbeti isskrendam i Tenerife ryt, uzrezervavau masina internetu is cia:
https://www.cabreram...action/booking1
Bet nerandu kaip ampoketi, negi ten vietoje reikes moketi? Gal kas nuomavotes is ten? Ar sunku rasti ju ofisus?
Skrendam su persedimais Barselonoj, ar 1:40 min pakankamas laiko tarpas tarp persedimu? Gal reikes BEGTI?
Is anksto dekoju uz atsakymus
Gal galesite man trupuciuka pagelbeti isskrendam i Tenerife ryt, uzrezervavau masina internetu is cia:
https://www.cabreram...action/booking1
Bet nerandu kaip ampoketi, negi ten vietoje reikes moketi? Gal kas nuomavotes is ten? Ar sunku rasti ju ofisus?
Skrendam su persedimais Barselonoj, ar 1:40 min pakankamas laiko tarpas tarp persedimu? Gal reikes BEGTI?
Is anksto dekoju uz atsakymus
QUOTE(tofee @ 2013 01 27, 14:39)
Tikrai pakankamas laikas Spėsite Jūs tik su rankiniu ar ir bagažo turėsite?
Aš jau net nebegalvoju,kaip spėsim mes per 20 min iš vieno lektuvo į kitą Tiesa mes ne Barselono oro uoste persedinėsime.
QUOTE(JM @ 2013 01 27, 16:51)
Tikrai pakankamas laikas Spėsite Jūs tik su rankiniu ar ir bagažo turėsite?
Aš jau net nebegalvoju,kaip spėsim mes per 20 min iš vieno lektuvo į kitą Tiesa mes ne Barselono oro uoste persedinėsime.
Emiau tik rankini, nes su registruotu bijau kad tikrai nespetume
Man dabar is vis depresija prasideda, paziurejau orus, los gigantes rodo 11 laipsniu silumos
QUOTE(tofee @ 2013 01 27, 16:16)
Man dabar is vis depresija prasideda, paziurejau orus, los gigantes rodo 11 laipsniu silumos
Neziurekit Jus i tuos orus. Tikrai nesamone, kad tik tiek silumos. Mes kazkada buvom rudeni Malagoje, tai namiskiai nesuprato ka mes veikiam jei ten tik apie +10 Realiai buvo gerokai virs +20
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 01 27, 15:51)
Gal galima truputi placiau apie toki persedima. As jau kelis kartus radau gan neblogus pasiulymas, bet atskrendam sakykim 12 val., o i kitas isskridimas 12.30 val. Tai jus ketinat i ji speti Bet registracija i skrydi baigiasi daug anksciau
QUOTE(tofee @ 2013 01 27, 15:16)
Emiau tik rankini, nes su registruotu bijau kad tikrai nespetume
Tai tada ir nerimauti tikrai nėra dėl ko
O dėl oro temp. irgi nerimaukite,viskas bus gerai,bus vėsiau keliausite daugiau,bus šilčiau lepinsites prie vandenyno daugiau-nėra to blogo kas neišeitų į gerą Nemanau,kad bus vėsu
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2013 01 27, 15:26)
Gal galima truputi placiau apie toki persedima. As jau kelis kartus radau gan neblogus pasiulymas, bet atskrendam sakykim 12 val., o i kitas isskridimas 12.30 val. Tai jus ketinat i ji speti Bet registracija i skrydi baigiasi daug anksciau
Aš skaičiuoju realų laiką,kas mums lieka.Registracija baigiasi 20 min iki išskridimo.Viso turime 40 min,o realus laikas iš vieno lektuvo į kitą perbėgti 20 min.Beabejo viskas priklauso ir kokio dydžio oro uostas,jei labai didžiulis ir klaidus,jau rizika irgi didėja.
Na pvz mūsų atvejis jungtinis skrydis,tad bagažas savaime keliaus pats Nebereikės mums nei pasiimti nei vėl priduoti tarpinėje stotelėje.Skrydis Vilnius-Ryga-Tbilisis. Taigi atskrenda iš Vilniaus į Rygą 22.05 kitas skydis 22.45. tad realiai mes turime 20 min.
O narė tofee realiai turės visą val tai tikrai pergyventi nereiktų,nors oro uostas ir didesnis.
Aaa aisku Man daznai uzkliuva srydis is Briuselio i Kanarus, bet tikrai labai mazai laiko persedimui. Nors oro uosta greiciausiai perbegciau uzsimerkus
O briuselio orouostas didelis, su rankiniu bagazu tarp skrydziu 50min?