Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(jurmarta @ 2013 01 24, 22:41)
Na ka,Lanzarote ismaisyta skersai isilgai:-) puiki sala,didelis ACIU,panos,visoms pasidalinusioms ispudziais,jei ne jus,tikrai butume praziopsoje  nuostabiu vieteliu:-) su Kanarais darom pertrauka,nes jau norisi nauju egzotiniu potyriu,todel trauksim Azijon ir P.Amerikon,bet butinai senatvej cia sugrisma leisti ziemu i savo isigyta buteli:-D ir,tikiuosi,vis dar vaiksciosma su vyru susikibe uz ranku:-D

thumbup.gif tik med. aptarnavimas Ispanijoje brangus verysad.gif Vokieciai pensininkai grizta i DE pasigydyti rolleyes.gif

Serpentinai - ne man! Mane irgi pykino unsure.gif Vememe visi 3 mes unsure.gif I Garpaccio (ar kaip ten jis) neistengeme nuvaziuoti,i uolas irgi buvo suplanuota. Santa Cruz izymybes ant akmenu vyras pamate thumbup.gif (buvom eilini k. sustoje issitustinti) Vietiniai mus ten lenke unsure.gif mums tikrai pobaisiai pasirode cool.gif Su autikais prasilenkti buvo didziausias kaifas blink.gif ypac i Masca vaziuojant doh.gif

Man patinka www.tenerifeexplorer.com psl. FB. Visos naujienos,grazios naujos vietos!
Galetumem padaryti apklausa Tenerifes Siaure ar Pietus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaj-a: 25 sausio 2013 - 10:05
QUOTE(JM @ 2013 01 24, 23:30)
skirtingai,tai skirtingai,bet kaip bebūtų reikia ir objektyviai įvertinti 4u.gif kitam baisuma iš savo kiemo išvažiuoti,tad manau Kanaruose tikrai nieko sudėtingo nei vairavime,nei serpatinuose nėra.

tai cia objektyvus vertinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau dar viena klausimeli paklausti del pervezimo is oro uosto. Viesbutis jo neorganizuoja, autobusai greiciausiai nevaziuos, nes bus naktis, kada atskrisime. Masinos nesinuomuojam, nes prie viesbucio nebus kur laikyti.. Lieka taxi, kuris sake apie 50 EUR uz 60 km kainauoja. Gal dar kokius variantus zinote?
Atsakyti
sveikos...

QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 25, 10:03)

Serpentinai - ne man! Mane irgi pykino  unsure.gif Vememe visi 3 mes  unsure.gif I Garpaccio (ar kaip ten jis) neistengeme nuvaziuoti,i uolas irgi buvo suplanuota. Santa Cruz izymybes ant akmenu vyras pamate  thumbup.gif (buvom eilini k. sustoje issitustinti) Vietiniai mus ten lenke  unsure.gif mums tikrai pobaisiai pasirode  cool.gif Su autikais prasilenkti buvo didziausias kaifas  blink.gif ypac i Masca vaziuojant 

turbut apie Garachico kalbat. mes ten vaziavom, bet aciu D su savo auto, nes su autobusu niekaip nebuciau nusileidus. vaikam nei vienam nieko nebuvo, as aikciojau kada salia kitas auto is priekio vaziavo, bet nieko nepykino. sunku jums buvo, siaubas verysad.gif izymybes mes nuejom, tikrai faina paziureti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shine @ 2013 01 25, 11:42)
Noreciau dar viena klausimeli paklausti del pervezimo is oro uosto. Viesbutis jo neorganizuoja, autobusai greiciausiai nevaziuos, nes bus naktis, kada atskrisime. Masinos nesinuomuojam, nes prie viesbucio nebus kur laikyti.. Lieka taxi, kuris sake apie 50 EUR uz 60 km kainauoja. Gal dar kokius variantus zinote?

O į kur ir kokį miestelį vaziuojate? Kokiu laiku atskrendate, data konkreciai?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 24, 22:23)

Taip viską buvau susiplanavusi,visus maršrutus ir visas salas.
Bet...su laiku viskas keičiasi,nebegalėjau išvykti ir tiek ilgam palikti savo darbuko.Juk planavome mažiausiai mėnesiui.
Tad dabar gegužės 24 dieną išvykstame į..Gruziją ( 2 savaitėms).Pirmą kartą tik dviese su vyru,bus pažintinė savarankiška kelionė,per visą šalį wub.gif MB kalbino,kalbino ir prikalbino  biggrin.gif labai norėjo šią šalį,jos gamtą ir visą kitą  man parodyti,tad dabar esu vėl planavime biggrin.gif
Bet Kanarų neatsisakiau...ypač savo meilės El Hierro salai  wub.gif Nuvyksime ten dar tikrai,tik dabar nebeįvardiju garsiai kada...dukra Kanarais gyvena ir susitaupiusi jau bilietui biggrin.gif

oi kaip smagu thumbup.gif o svajonemis gyventi irgi labai faina. Ypac kai zinai, kad anksciau ar veliau jos issipildys smile.gif

Papildyta:
Mums smagiau buvo, kai vaziuojant i Taganana specialaia pasukom i belenkur.. vaziuojam vaziuojam, o kelias siaureja, liko tik vienam automobiliui vaziuot. Per pacia ketera.. ausktai aukstai. Bet kai reikejo prasilenkti su krovinininiu didesniu automobiliu, ir tais posukaiis atbuliniu vyras gerokai pavare, tada jau sukomes ir nebeieskojom daugiau nuotykiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 25, 11:47)
O į kur ir kokį miestelį vaziuojate? Kokiu laiku atskrendate, data konkreciai?

Isskrendam sausio 31 d., vaziuojam i Puerto de Santiago viesbuti Blue Sea hotel lagos de Cesar. Busim 6 dienas, veliau i siaure vaziuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shine @ 2013 01 25, 11:17)
Isskrendam sausio 31 d., vaziuojam i Puerto de Santiago viesbuti Blue Sea hotel lagos de Cesar. Busim 6 dienas, veliau i siaure vaziuosim smile.gif

Man labai patiko sis viesbutukas smile.gif O papludimys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shine @ 2013 01 25, 11:42)

dar galima uzsisakyti transfera is firmu kurios tuo uzsiima pvz kad ir cia http://a2btransfers.mobi/
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 01 25, 13:21)
Man labai patiko sis viesbutukas  smile.gif  O papludimys  wub.gif

Kaip fainai, nes mes jau norejom atsaukti ir kitur uzsisakyti vien del to, kad masinai vietos nera statyti.. Bet kadangi vakar nebeliko i ka pasikeisti, jau liksim prie Blue Sea hotel Logos de Cesar viesbucio smile.gif o gal salia viesbucio imanoma masina palikti? Nemokamas ten parkavimas?

Aciu Laukine_feja uz transferio nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shine @ 2013 01 25, 13:30)

Aciu Laukine_feja uz transferio nuoroda  4u.gif

i sveikata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shine @ 2013 01 25, 12:17)

Laba smile.gif

As jusu vietoje tikrai imciau automobili. Visose gatvese pristatyta masinu. Mes gyvenom privaciame sektoriuje, bet visada netoliese surasdavom kur masina pastatyti. mirksiukas.gif Tik reik ziuret zenklus kad nepastatyti neleistinoje vietoje ir viskas. O auto turet pasoneje tikrai labai patogu, ypac jei vazinesit po sala. mirksiukas.gif Jus juk dar ir i siaurine dali veliau vaziuosit.
Kainos atzvilgiu tikrai apsimoka imti auto visam laikui. Paskaiciuokit kiek jums kainuos transferai. Nezinau kaip jus planuojat pasiekti siaurine salos dali, nuo to irgi daug kas priklauso. Paprastai vietoje pasiimti auto nuomai kelioms dienoms kainuoja tiek kiek savaitei internetu issinuomojant. Viska gerai pasverkit, paskaiciuokit. mirksiukas.gif
Apie auto nuoma as ir pati ir kitos merginos sioje temoje daug rase, yra nuorodos.

Na nebent nuomos punktai nebedirbs kai jus atskrisit i sala. g.gif Tuomet transferas o toliau likusiam laikui auto nuomotis.

Beje tarkim www.cicar.com nuomos filialas yra ir tame paciame Puerto Santiago/Los Gigantes (sie miestukai tarsi susilieja). mirksiukas.gif Is ju internetu galit nuomotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 25 sausio 2013 - 13:48