Kas vaziuosit Lanzarotej is urvu i Orzola,desinej fainas balto smeliuko pliaziukas tarp uolu,ten ir pasimaudyt galima,ir milzinisku Atlanto bangu paziuret,ir kas svarbiausia,yra kur nuo vejo pasislept-padaryti akmenu darziukai tokie,kaip vynuogems,kur jie augina:-D ilendi ir jokie vejai nebaisus,nes siaip salta pliaze gulet-labai jau vejuota ir debesuota ta Lanzarote:-) taigi Tenerife kol kas ima virsu:-)
QUOTE(JM @ 2013 01 23, 22:34)
Niekada nesakyk niekada aš per 20 metų savo kasdienio vairavimo stažo nesu gavusi nei vienos baudos ir nepadariusi nei vienos avarijos.Ir esu energinga keliuose
Ženklinimus žinau,ne tik LT,nes kur tik keliaujam VISADA aš vairuoju,vyras fotografuoja ir šturmanas,tad patirties tikrai turiu,bet kartais būna visokių variantų.Šiuo atveju,kaip rašiau mačiau geltoną liniją ir žinojau galimas būsimas pasekmes Tiesiog tingėjau ieškoti vietos,nes kaip niekad visur buvo užkišta,o buvau tą vakarą labai pavargusi..na sumokėjome baudą,na reikia kartais ir tokį dalyką pajausti,kaip gyvenimo prieskonį,o tai ir mirsime to nepajutę
Ženklinimus žinau,ne tik LT,nes kur tik keliaujam VISADA aš vairuoju,vyras fotografuoja ir šturmanas,tad patirties tikrai turiu,bet kartais būna visokių variantų.Šiuo atveju,kaip rašiau mačiau geltoną liniją ir žinojau galimas būsimas pasekmes Tiesiog tingėjau ieškoti vietos,nes kaip niekad visur buvo užkišta,o buvau tą vakarą labai pavargusi..na sumokėjome baudą,na reikia kartais ir tokį dalyką pajausti,kaip gyvenimo prieskonį,o tai ir mirsime to nepajutę
...
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 23, 23:06)
Kas vaziuosit Lanzarotej is urvu i Orzola,desinej fainas balto smeliuko pliaziukas tarp uolu,ten ir pasimaudyt galima,ir milzinisku Atlanto bangu paziuret,ir kas svarbiausia,yra kur nuo vejo pasislept-padaryti akmenu darziukai tokie,kaip vynuogems,kur jie augina:-D ilendi ir jokie vejai nebaisus,nes siaip salta pliaze gulet-labai jau vejuota ir debesuota ta Lanzarote:-) taigi Tenerife kol kas ima virsu:-)
Buvom...
Ir dar keletas visai mazu laukiniu pleziuku buvo netoliese, nerealiai man tokie patinka, kur beveik civilizacijos nera.
O del Nr. 1 tai tikrai nezinau, man Lanzarote ...ummm
Oru ten tikrai puikiu buna, matyt nekokia savaite papuole. Vejuotumu tai taip, Lanzarote ir Fuerteventura pirmauja.
O pietinej dali plezuose jau buvot? Toks Playa Papagayo yra
cia daug jo vaizdu My Webpage,
ir aplink ji dar 3 berods nemazi, vienas su kopomis taip pat.
QUOTE(Adade @ 2013 01 23, 21:05)
pakartosiu NIEKADA NESAKYK NIEKADA kartais nuovargis daro savo aš irgi sakydavau,oi ne taip niekada,bet nebe tie metai,kad taip sakyčiau
QUOTE(JM @ 2013 01 23, 23:39)
pakartosiu NIEKADA NESAKYK NIEKADA kartais nuovargis daro savo aš irgi sakydavau,oi ne taip niekada,bet nebe tie metai,kad taip sakyčiau
As irgi galiu taip sugalvot, ir net sugalvoju, ne daznai bet kartais tenka...
O jus keliaudami filmuojat?
Pastaruoju metu kelionese dazniausiai MB vairuoja, nes kitaip net nesigauna, as sturmanas, fotografe, dar plius ir pafilmuot tenka (na zinoma kaitaliojames kad visi i eteri papultu , plius kazkiek vyriskas ir moteriskas filmavimas skiriasi tad buna dar idomiau).
O sturmanas as visada, mat net pats MB pripazista kad sitoj vietoj mano pranasumas, jis sako kad tolimuju reisu vairuotoju negaletu buti , mano orientacija keliuose zymiai geresne, nors vairuoja jis tikrai gerai.
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 23, 23:20)
...
Papildyta:
Buvom...
Ir dar keletas visai mazu laukiniu pleziuku buvo netoliese, nerealiai man tokie patinka, kur beveik civilizacijos nera.
Oru ten tikrai puikiu buna, matyt nekokia savaite papuole. Vejuotumu tai taip, Lanzarote ir Fuerteventura pirmauja.
Papildyta:
Buvom...
mes gyvenam pietinej daly,i Papagayo ryt po Graciozos uzsuksim,aciu,panos,kad dalinates info!Super ta Lanzarote,visi Kanarai,nors ir vokieciu seneliu pensionatas,vis tiek nuostabus!bet Tenerife ivairiapusiskesne,cia ir Teide,ir serpantinai,ir palmes,ir zaliuojantys miskai,gali rasti visko,ko sirdis geidzia:-)ir oras mums visada ten budavo puikus,nes Teide visus debesis ir vejus sulaiko:-D
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 23, 23:48)
mes gyvenam pietinej daly,i Papagayo ryt po Graciozos uzsuksim,aciu,panos,kad dalinates info!Super ta Lanzarote,visi Kanarai,nors ir vokieciu seneliu pensionatas,vis tiek nuostabus!bet Tenerife ivairiapusiskesne,cia ir Teide,ir serpantinai,ir palmes,ir zaliuojantys miskai,gali rasti visko,ko sirdis geidzia:-)ir oras mums visada ten budavo puikus,nes Teide visus debesis ir vejus sulaiko:-D
Oi man tai visi Kanarai kaip pensionatas .
Atvirai pasakius daug kur keliavom, ir daug kur taip pasirode, ot rojus, tik matyt ne LT senoliams, kaip noretusi kad ju senatve tokia butu, ech...
Zinoma ne visi senjorai ir is issivysciusiu ES saliu taip gali keliauti, taciau procentaliai nera net ka lygint, ypac su britais, vokieciais ir prancuzais.
Papildyta:
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 23, 23:48)
Labiau paciupinekit vidurine ir siaurine Lanzarotes dali, kokiu ten graziu vietu galima pamatyti.
Graciozoj jei bus geras oras tai ir visa diena galit prasedeti. Ten daugiausiai del laukiniu plezu ir keliamasi, na dar miestukas smelynuose.
Man Lanzarote ir Tenerife labai skirtingos.
Aciu uz atsakymus
aha, man irgi pensininku rojus pasirode noreciauir as taip senatvej keliaut. Ramiai uz rankuciu susikibus, niekur neskubant
aha, man irgi pensininku rojus pasirode noreciauir as taip senatvej keliaut. Ramiai uz rankuciu susikibus, niekur neskubant
Bet kaip tie vokieciu senukai islaiko tokius puikius santykius iki grabo lentos?vaiksto kaip sesiolikiniai visur uz rankyciu susikabine,meteliu vos ne simtas!va cia tai meiles,tai ne pas mus..
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 24, 00:58)
Bet kaip tie vokieciu senukai islaiko tokius puikius santykius iki grabo lentos?vaiksto kaip sesiolikiniai visur uz rankyciu susikabine,meteliu vos ne simtas!va cia tai meiles,tai ne pas mus..
...aha...
belieka juos sustabdyt ir paklaust tos misles atsakymo ar kokio recepto kaip jiems taip gaunasi
Matyt jie jauciasi uztikrinciau del savo senatves jau daug metu, tuomet matyt ir streso gyvenime maziau, minciu vien apie tai kaip isvis pavalgyti. Zinoma kiekvienoj sali savos problemos, bet...
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 23, 23:34)
...aha...
belieka juos sustabdyt ir paklaust tos misles atsakymo ar kokio recepto kaip jiems taip gaunasi
Matyt jie jauciasi uztikrinciau del savo senatves jau daug metu, tuomet matyt ir streso gyvenime maziau, minciu vien apie tai kaip isvis pavalgyti. Zinoma kiekvienoj sali savos problemos, bet...
vat ir aš norėjau tą parašyti,kad kai esi užtikrintas saugios,finansiškai ramios senatvės,kai gali sau leisti pakeliauti,atsipalaiduoti,pagyventi šiltoje saloje,tai ir streso mažiau tada ir santykiai klostosi romantiškiau,gražiau..juk mūsų LT pensininkai ne iš gero gyvenimo pikti,susiraukę ir ligoti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 22:32)
Bet kaip apsvaigino ta Tenerife!!!
Dabar jau svaigstu apie sekancia kelione. Dar va uzmetu aki i Maljorka, i Madeira. tai visur noriu, ir Kanaru, ir situ salu ir nezinau jau pati ko benoriu
Dabar jau svaigstu apie sekancia kelione. Dar va uzmetu aki i Maljorka, i Madeira. tai visur noriu, ir Kanaru, ir situ salu ir nezinau jau pati ko benoriu
Maljorkoje jau balandy karsta,bet vanduo saltas. Madeira kaip Kanarai.
QUOTE(JM @ 2013 01 23, 22:34)
Niekada nesakyk niekada aš per 20 metų savo kasdienio vairavimo stažo nesu gavusi nei vienos baudos ir nepadariusi nei vienos avarijos.Ir esu energinga keliuose
ir man butu abidna as del sios priezasties viena bauda pas vokieti policininka issiprasiau Bet Tenerifeje serpentinais jokiu budu buciau nevaziavusi Medalis!
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 22:39)
nepykit, bet jau prie to paties paklausiu nei tema, kada geriausia i maljorka vykti, kokie orai ten tada tuo palankiu metu? na vienu sakineliu, arba A.Z plyzz kad cia neterst temos
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 23, 23:06)
o kur vaizdai mes foto norime
QUOTE(JM @ 2013 01 24, 08:05)
vat ir aš norėjau tą parašyti,kad kai esi užtikrintas saugios,finansiškai ramios senatvės,kai gali sau leisti pakeliauti,atsipalaiduoti,pagyventi šiltoje saloje,tai ir streso mažiau tada ir santykiai klostosi romantiškiau,gražiau..juk mūsų LT pensininkai ne iš gero gyvenimo pikti,susiraukę ir ligoti
kad taip lengva butu ...zmones pensijoje,uzsiaugine vaikus,tik keliauti pradeda.
Mums ir Papagayo Lanzaroteje nepatiko i Masca reiktu dar tadu karteli vaziuoti... mane ten betvarke su elektros laidais nervino
JM, buvot uzsimine, kad imsit kitas Kanaru salas. Kokie jusu planai dabar?
Tiesa sakant, nemazai vadovavomes jusu patirtimi.
Tiesa sakant, nemazai vadovavomes jusu patirtimi.