Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 21:50)
kiekvienam skirtingi dalykai patinka smile.gif

Man asmeniskai tai nerealu buvo sedeti su tokiu vaizdeliu, vaikscioti po kaimeli.. wub.gif  Buciau galejus visa diena taip va sitaip ..

user posted image
Papildyta:
realia, valanda laiko buvo praejus nuo nutempimo  doh.gif  SDar vyras uzklause, ar daug tokiu ziopliu kaip mes, tai tik  syptelejo, sako taip.. smile.gif

Mums cia irgi grazu buvo, daug puikiu vaizdu, dar toliau vaziuojant link Buenavistos irgi nuostabus sleniai matesi. Mascoj toki dieduka stebejom, kaip jis tokioj aukstybej savo darziuka tvarke, netgi kopustus aparinejo. thumbup.gif 3 kartus teko pro Masca vaziuoti, butent tuo kelu vaziuojant maciau nemazai zydinciu migdolu.
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 23, 19:02)
Ruses grazios moterys  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 23, 19:20)
O mums visai patiko  drinks_cheers.gif  Na jis nera vien tik muziejus. Ten susiformaves tokiam urve-uoloj naturalus ezeriukas (cenote dar kitaip vadinasi), jame gyvena labai mazi balti krabiukai - albinosai, toliau dar toks baltas baseinas, nedidelis muziejus apie sala, jos kilme sakyciau visai idomus. Visas tas kompleksas vel Cezario Manrikes darbas - tai kanarietis architektas, menininkas, gamtos myletojas ir saugotojas. smile.gif. Iejimas nebuvo tikrai labai brangus. Na toks relaksui, atsipalaidavimui objektas. Uolos virsuje yra toks naturalus plysys, per kuri sviesa sklinda i apacia.
Jei norit viena galit uzeiti, ten 1-1.5 val. laiko tikrai uztenka apeiti. Geriausia ryte.
Na vyras gali tuo metu pakrantej pasedeti. smile.gif Kaip nuspresit.
Neisit tai neisit, cia kaip ir i bet kur nenuejus manau niekas nenumire. smile.gif
Kaip ir daugumoje objektu prioritetu ir skonio reikalas ka lankyt, ko ne.
Urvas tikrai vertas demesio  thumbup.gif , su tuo bajeriuku. smile.gif

Visur ejom su vaikais. smile.gif
Papildyta:
Na daug kas priklauso kokiu metu isplaukiama.  mirksiukas.gif
Mes kai gyvenom salia, ranka mojuot galejom, tai to poreikio netgi visai nebuvo.
Tik kaip rasiau verta pagalvoti, ar noresis tu pietu ar ne, plius nezinant pykins ar ne, ir dar nemazai pinigeliu primokant uz tuos pietus.
Mums tarkim tikrai buvo gaila ziureti i islipancius is laiveliu zmones perbalusiais veidais, kuriems pietus kitur nukeliavo jei buvo uzsisake pilna kompleksa. mirksiukas.gif

O del pavalgymo, tai pacioje prieplaukoje per vidury yra naujai atsidariusi kavine La Paellia, tikrai geros kainos ir labai skanu. Rekomenduoju kas nores papietauti ar siaip uzkasti po Los Gigantes apziurejimo ar pasiplaukiojimo.  mirksiukas.gif

JM, tai ziuriu kad ir pacia nuskausmino Tenerifes eismo tvarkdariai...  Kad ten daug kas is turistu gyvena tai faktas. smile.gif

Tikra tiesa,mes kaip i6 toliau atvykome,tai mums tie pietūs tikrai pačiu laiku buvo,nors mane ir pykino ten,bet vėliau skaniai viskas susivalgė biggrin.gif blush2.gif

Tikrai taip nuskausmino,pati kalta..grįžome vėlai,vyras ir sakė,kad geltona linija,čia negalima,o man jau dzin buvo sakau čia visi statosi...bet ryte tai buvo...draugai dar bandė stabdyti mūsų išvežamą automobilį,bet jie net į kalbas nesileido biggrin.gif o sūnus sako einu link mašinos ir matau..mūsų mašiną išvežą biggrin.gif greit tada sureagavome iš karto į auto nuomą,ten viską paaiškino iš ten su taxi iki automobilių laikymo aikštelės ir greit susitvarkėme viską.Jei būtume delsę bauda būtų ohoho kokia.
Papildyta:
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 19:52)
realia, valanda laiko buvo praejus nuo nutempimo  doh.gif  SDar vyras uzklause, ar daug tokiu ziopliu kaip mes, tai tik  syptelejo, sako taip.. smile.gif?

tai vat tas laikas ir gaunasi,kai mokama per pusę mirksiukas.gif
Papildyta:
tai vat tas laikas ir gaunasi,kai mokama per pusę mirksiukas.gif
o mašinų tai ohoho kiek ten pritempta ir vis tempia,tempia...kiek stebėjau tai nuomuotas biggrin.gif

Papildyta:
na,bet aš tikrai nepykstu,pati kalta,mes dar ir suvenyrų jiems padovanojome biggrin.gif nustebę buvo biggrin.gif
Atsakyti
del auto, zenklai juk visur panasus, is kur tiek drasos nepaisyt ju ? smile.gif
Atsakyti
As tai isimylejau Masca wub.gif taip pat kaip GK Fataga thumbup.gif
Atsakyti
Bet kaip apsvaigino ta Tenerife!!!

Dabar jau svaigstu apie sekancia kelione. Dar va uzmetu aki i Maljorka, i Madeira. tai visur noriu, ir Kanaru, ir situ salu ir nezinau jau pati ko benoriu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 23, 20:24)
del auto, zenklai juk visur panasus, is kur tiek drasos nepaisyt ju ?  smile.gif

Niekada nesakyk niekada 4u.gif aš per 20 metų savo kasdienio vairavimo stažo nesu gavusi nei vienos baudos ir nepadariusi nei vienos avarijos.Ir esu energinga keliuose tongue.gif
Ženklinimus žinau,ne tik LT,nes kur tik keliaujam VISADA aš vairuoju,vyras fotografuoja ir šturmanas,tad patirties tikrai turiu,bet kartais būna visokių variantų.Šiuo atveju,kaip rašiau mačiau geltoną liniją ir žinojau galimas būsimas pasekmes biggrin.gif Tiesiog tingėjau ieškoti vietos,nes kaip niekad visur buvo užkišta,o buvau tą vakarą labai pavargusi..na sumokėjome baudą,na reikia kartais ir tokį dalyką pajausti,kaip gyvenimo prieskonį,o tai ir mirsime to nepajutę tongue.gif
Atsakyti

QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 21:32)
Bet kaip apsvaigino ta Tenerife!!!

Dabar jau svaigstu apie sekancia kelione. Dar va uzmetu aki i Maljorka, i Madeira. tai visur noriu, ir Kanaru, ir situ salu ir nezinau jau pati ko benoriu biggrin.gif

Malkorkoje nerealios juros spalvos ir atspalviai thumbup.gif Apie Madeira parasysiu grizusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 23, 21:32)

As irgi. Visur buvo ispudinga - i Tagananoj, ir aplink Teide, bet Masca turbut pirmoj vietoj. Gal del to, kad pirma ekskursija buvo, norejos dar karteli gryzti smile.gif

Zemelapi, kuri gavom kartu su automobiliu, sudraskiau i skutus beziuredama. Niekad iki tol nebuvau zemelapio i rankas paemus, ne man tas biggrin.gif O dabar.. pagrindine organizatore buvau musu isvyku ir sturmanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 23, 20:32)

aš Teidę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 23, 21:35)
Malkorkoje nerealios juros spalvos ir atspalviai thumbup.gif Apie Madeira parasysiu grizusi smile.gif

nepykit, bet jau prie to paties paklausiu nei tema, kada geriausia i maljorka vykti, kokie orai ten tada tuo palankiu metu? blush2.gif na vienu sakineliu, arba A.Z plyzz kad cia neterst temos
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 21:39)
nepykit, bet jau prie to paties paklausiu nei tema, kada geriausia i maljorka vykti, kokie orai ten tada tuo palankiu metu?  blush2.gif  na vienu sakineliu, arba A.Z plyzz kad cia neterst temos

geriausia vasaros metu 4u.gif klimatas kaip ir kitu Vidurziemio juros saliu, ir gamta panasi smile.gif man panasu i Graikijos salas, Kipra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2013 01 23, 21:34)
Tiesiog tingėjau ieškoti vietos,nes kaip niekad visur buvo užkišta,o buvau tą vakarą labai pavargusi..na sumokėjome baudą,na reikia kartais ir tokį dalyką pajausti,kaip gyvenimo prieskonį,o tai ir mirsime to nepajutę tongue.gif

na nesugalvociau taip pasielgt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2013 01 23, 23:39)
nepykit, bet jau prie to paties paklausiu nei tema, kada geriausia i maljorka vykti, kokie orai ten tada tuo palankiu metu?  blush2.gif  na vienu sakineliu, arba A.Z plyzz kad cia neterst temos

mes keliavo birzelio viduryje tai buvo pradeja patys pirmi karsciai, norejom geguze, bet atkalbejo.
Nerealu ten!!! bet savaites mazai, daug visko galima pamatyti, noreciau kada sugrizti ax.gif
Atsakyti