QUOTE(Samta0204 @ 2013 01 11, 23:43)
Mes irgi jau kita sekmadieni busim GK, tiksliau Playa de Ingles Kuriame miestelyje jus apsistuosit?
Del maisto tai skaiciau kad playa de Ingles pajuryje yra Kinieciu savitarna 6,95 svediskas stalas, kitas savitarna su Griliai apie 9 eur, Valgai kiek nori. Kadangi pas mus viesbutukas su pusryciais ir vakariene tai daugiau ir nesidomejau maisto kainomis
Del maisto tai skaiciau kad playa de Ingles pajuryje yra Kinieciu savitarna 6,95 svediskas stalas, kitas savitarna su Griliai apie 9 eur, Valgai kiek nori. Kadangi pas mus viesbutukas su pusryciais ir vakariene tai daugiau ir nesidomejau maisto kainomis
Mes Puerto Rico
Na reiškia rasim ir mes kur pigiau, čia daugiau dieną aktualu keliaujant papietaut, vakare gaminsimės
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2013 01 12, 09:14)
tokios kainos yra kurortiniuose miesteliuose.sostinej ir toliau nuo kurortiniu miesteliu,kainos tikrai mazeja.galima papietauti ir uz20-25e.priklausomai ar noresit kavutes,desertuko ir t.t.mes kai buvom,mum labai patiko urvai,is G raides,dabar nepamenu pavadinimo.Elvitos fotoreportaze yra uzsiminta apie tai.bet man jis labai dideli ispudi paliko.ten vietoj yra ir restoranelis,kuriame sauniai papietavom.ir butinai nuvaziuokit i Columbo nama-muzieju!bent man,ispudis nerealus,dar karta vaziuociau. cia mano nuomone,gal kitiems ir nepatiktu
Ok, labai alkani būsim tai rasim išeitį, nes maistas ne tas dalykas už ką pasiruošę daug mokėt
Urvai tai turbūt Barranco de Guayadeque? Supratau, gal ir Kolumbo namą aplankysim
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 01 12, 16:26)
Zinok sunku rasant ivardinti tuos nuokrypius nuo kelio, kadangi graziausias vietas, kaip zinia, atrandi kai nuvaziuoji ne ten kur reikia. Taip mums buvo su Moya apylinkemis GK, su nzn kokia vieta Lanzaroteje, kai ieskodami kur suvalgyti ant vulkano keptus saslykiukus atradom analogiskas Tenerifeje esancias Los Gigantes uolas. Ir tokiu vietu begale, bet cia jau trubut kiekvienas jas turi atrasti pats
Na taip, tikiu, teks patiems ieškotis neatrastų vietų, laiko turėsim, tai manau vistiek neskubėdami apvažinėsim visą salą