Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Aukstaite, galetum imesti kelis Tenerifes vaizdus, akims paganyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 20, 11:19)
labas rytas  4u.gif
taip, is tokiu pokalbiu daug suzinai, ta dareme kiekviena kart vaziuodami i Egipta ar Turkija ar pan., tokiu diskusijiu pilnos temos. Aisku, ta galiu suzinoti ir  angliskuose, vokiskuose ar rusiskuose saituose, jei jums kazkodel kliuna wink.gif

nekliuna schmoll.gif ,bet nieko negaliu pasakyti smile.gif nors as ji ziurejau irgi. (vokieciai didziausi - kritikai,ju psl. geri 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 20, 14:49)
nekliuna  schmoll.gif ,bet nieko negaliu pasakyti  smile.gif nors as ji ziurejau irgi. (vokieciai didziausi - kritikai,ju psl. geri  4u.gif )

4u.gif idomu visu saliu skaityti, kadangi vertinimo kriterijai skirtingi, va rusai labai placiai apie maitinima apsviecia, galima susidelioti kuriuos viesbucio restoranus verta aplankyt tongue.gif bet jie issniukstineja ir viska aplink, kur koks pliaziukas netoli, kaip ka pasiekt is viesbucio, taip, kad tikslinga visus perzvelgt smile.gif
dar, is kur tiksliai plaukiamai Gomera, ar esate plauke kas ?
Atsakyti
[quote=Elvita,2013 01 20, 10:51]
drinks_cheers.gif , bet pries renkantis viesbuti, o ne ji issirinkus smile.gif
Papildyta:

nu bet ir kabinejates doh.gif toks jausmas,kad nera AZ!puslapy greit viena kitai prirasysit apie ta paty...
Papildyta:
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 20, 13:49)
nekliuna  schmoll.gif ,bet nieko negaliu pasakyti  smile.gif nors as ji ziurejau irgi. (vokieciai didziausi - kritikai,ju psl. geri  4u.gif )

man ir visai nekliuna
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 01 20, 16:03)
man ir visai nekliuna

Mes jau baigem seniai ta tema, jei nepastebejot g.gif
Atsakyti
Sveiko keliautojos,
Ar kas esat gyveną salose kalnų apartamentuose? Pajūry viskas aišku, kažin ar kalnuose, ar irgi gerai? Bent dalį atostogų. Kai buvom Tenerifėj man kalnuose paturistauti net labiau patiko nei pajūrio dykumoj, bet gyvenom tik pakrantėj.
Susiproblemino reikalai su apartamentais, kai dar ir mamai nupirkau bilietus, tai sėdžiu Gran Kanarijos neužimtų apartamentų likučiuose visą dieną...
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 20, 14:49)
(vokieciai didziausi - kritikai,ju psl. geri  4u.gif )

Man tai rusu tinklalapiai patinka, tiesiai sviesiai ir be uzuolanku pas juos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2013 01 20, 16:14)
Sveiko keliautojos,
Ar kas esat gyveną salose kalnų apartamentuose? Pajūry viskas aišku, kažin ar kalnuose, ar irgi gerai? Bent dalį atostogų.

Manau, kad visai smagu. Tik ko gero, kuri laika reiktu adaptuotis. Kazin kaip savijauta butu pradzioje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 20 sausio 2013 - 16:26
QUOTE(Elvita @ 2013 01 20, 15:04)
Mes jau baigem seniai ta tema, jei nepastebejot g.gif

cia is tos serijos baigeme kai as pasakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 20, 16:02)
4u.gif idomu visu saliu skaityti, kadangi vertinimo kriterijai skirtingi, va rusai labai placiai apie maitinima apsviecia, galima susidelioti kuriuos viesbucio restoranus verta aplankyt  tongue.gif bet jie issniukstineja ir viska aplink, kur koks pliaziukas netoli, kaip ka pasiekt is viesbucio, taip, kad tikslinga visus perzvelgt smile.gif
dar, is kur tiksliai plaukiamai Gomera, ar esate plauke kas ?

la Gomera ir la Palmas mateme kasdien kaip ant delno biggrin.gif mes nesikeleme (rudeni sia info dalinomes mirksiukas.gif gal dar ir dabar kas brukstels)
as irgi megstu pasisniukstineti mirksiukas.gif biggrin.gif paskui atsirenku kas man tinka,o buna...kad ir uzsimanau ko naujo thumbup.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 01 20, 17:20)
Man tai rusu tinklalapiai patinka, tiesiai sviesiai ir be uzuolanku pas juos  thumbup.gif
Papildyta:

Manau, kad visai smagu. Tik ko gero, kuri laika reiktu adaptuotis. Kazin kaip savijauta butu pradzioje g.gif

tiesa pasakius,rusu nesu skaiciusi g.gif nors koja i koja ten su jais biggrin.gif
Atsakyti
kazkas rase,kad sniegas baisumas,o uk sninga kelinta diena tai laimes pilnos kelnes visiems ir man tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 01 20, 17:29)
cia is tos serijos baigeme kai as pasakysiu lotuliukas.gif

Jums demesio trukumas?

QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 20, 17:31)

tiesa pasakius,rusu nesu skaiciusi  g.gif nors koja i koja ten su jais  biggrin.gif

As skaitau tripdavisor ir rusu atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 20, 17:31)
la Gomera ir la Palmas mateme kasdien kaip ant delno  biggrin.gif mes nesikeleme (rudeni  sia info dalinomes  mirksiukas.gif gal dar ir dabar kas brukstels)
as irgi megstu pasisniukstineti  mirksiukas.gif  biggrin.gif paskui atsirenku kas man tinka,o buna...kad ir uzsimanau ko naujo  thumbup.gif
tiesa pasakius,rusu nesu skaiciusi  g.gif nors koja i koja ten su jais  biggrin.gif

vau, o kurioje vietoje buvote apsistoje ? smile.gif
Atsakyti