Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

sveikos 4u.gif prisikaiciau visom kalbom apie viesbuti, i kuri vaziuojam Bahia Principe Resort, bet gal kas esate atostogave ? butu idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 19, 12:14)

Pavyks, kaip sveikateles?

Dėkui, lyg neblogai smile.gif Visą dieną šiandien plušu su daiktais - dedu, išimu, matuoju, sveriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 19, 20:06)
sveikos  4u.gif prisikaiciau visom kalbom apie viesbuti, i kuri vaziuojam Bahia Principe Resort, bet gal kas esate atostogave ? butu idomu 4u.gif

buvau as,bet ne Kanaruose o Dominykoj Dominikietiskas man patiko
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 19, 21:06)
sveikos  4u.gif prisikaiciau visom kalbom apie viesbuti, i kuri vaziuojam Bahia Principe Resort, bet gal kas esate atostogave ? butu idomu 4u.gif

Info reiktu rinktis pries rezervuojant viesbuti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2013 01 19, 22:11)
Dėkui, lyg neblogai smile.gif Visą dieną šiandien plušu su daiktais - dedu, išimu, matuoju, sveriu smile.gif

Kaip man patinka visas sitas procesas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 23:06)
Kaip man patinka visas sitas procesas  ax.gif

O man daug labiau tas procesas kuris bus nuskridus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2013 01 19, 23:10)
O man daug labiau tas procesas kuris bus nuskridus  wub.gif

Nu tai cia jau kas be ko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2013 01 19, 22:57)
buvau as,bet ne Kanaruose o Dominykoj Dominikietiskas man patiko

skaiciau atsiliepimuose, kad ir Meksikoj kas buvo po tenerifes, labai patiko smile.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 23:06)
Info reiktu rinktis pries rezervuojant viesbuti smile.gif
Papildyta:

as ja ir susirinkau ir pagal tai issirinkau viesbuti, o dabar klausiu gal kas yra buves is forumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 19, 23:21)
skaiciau atsiliepimuose, kad ir Meksikoj kas buvo po tenerifes, labai patiko smile.gif
as ja ir susirinkau ir pagal tai issirinkau viesbuti, o dabar klausiu gal kas yra buves is forumo  mirksiukas.gif

Tai tures reiksmes? Juk jau vis tiek i ji vaziuosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 19, 23:11)

Liuks mirksiukas.gif kad kapstotes is ligeliu.
Del daiktu tai jooo doh.gif , as tai diena pries dazniausiai kraunuosi, kitap nesigauna man. doh.gif
Atsakyti
GK bent jau pietuose vakar buvo super orelis, 24 laipsniai. thumbup.gif . Šiandien suksim link kalnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 23:41)
Tai tures reiksmes? Juk jau vis tiek i ji vaziuosit smile.gif

labas rytas 4u.gif
taip, is tokiu pokalbiu daug suzinai, ta dareme kiekviena kart vaziuodami i Egipta ar Turkija ar pan., tokiu diskusijiu pilnos temos. Aisku, ta galiu suzinoti ir angliskuose, vokiskuose ar rusiskuose saituose, jei jums kazkodel kliuna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2013 01 20, 10:19)
labas rytas  4u.gif
taip, is tokiu pokalbiu daug suzinai, ta dareme kiekviena kart vaziuodami i Egipta ar Turkija ar pan., tokiu diskusijiu pilnos temos. Aisku, ta galiu suzinoti ir  angliskuose, vokiskuose ar rusiskuose saituose, jei jums kazkodel kliuna wink.gif

drinks_cheers.gif , bet pries renkantis viesbuti, o ne ji issirinkus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 20, 00:36)

Del daiktu tai jooo  doh.gif , as tai diena pries dazniausiai kraunuosi, kitap nesigauna man.  doh.gif

drinks_cheers.gif, as tai ir anksciau pradedu, bet vis tiek viskas lieka paskutinei dienai doh.gif

QUOTE(Gerai bus @ 2013 01 20, 10:05)
GK bent jau pietuose vakar buvo super orelis, 24  laipsniai.  thumbup.gif . Šiandien suksim link kalnų  smile.gif

Liuks, kaip jums smagu smile.gif
Atsakyti