sveikos prisikaiciau visom kalbom apie viesbuti, i kuri vaziuojam Bahia Principe Resort, bet gal kas esate atostogave ? butu idomu
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 19, 12:14)
Dėkui, lyg neblogai Visą dieną šiandien plušu su daiktais - dedu, išimu, matuoju, sveriu
QUOTE(Adade @ 2013 01 19, 20:06)
sveikos prisikaiciau visom kalbom apie viesbuti, i kuri vaziuojam Bahia Principe Resort, bet gal kas esate atostogave ? butu idomu
buvau as,bet ne Kanaruose o Dominykoj Dominikietiskas man patiko
QUOTE(Adade @ 2013 01 19, 21:06)
Info reiktu rinktis pries rezervuojant viesbuti
Papildyta:
QUOTE(pavyks @ 2013 01 19, 22:11)
Dėkui, lyg neblogai Visą dieną šiandien plušu su daiktais - dedu, išimu, matuoju, sveriu
Kaip man patinka visas sitas procesas
QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 23:06)
Kaip man patinka visas sitas procesas
O man daug labiau tas procesas kuris bus nuskridus
QUOTE(racke @ 2013 01 19, 23:10)
O man daug labiau tas procesas kuris bus nuskridus
Nu tai cia jau kas be ko .
QUOTE(liida @ 2013 01 19, 22:57)
buvau as,bet ne Kanaruose o Dominykoj Dominikietiskas man patiko
skaiciau atsiliepimuose, kad ir Meksikoj kas buvo po tenerifes, labai patiko
QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 23:06)
as ja ir susirinkau ir pagal tai issirinkau viesbuti, o dabar klausiu gal kas yra buves is forumo
QUOTE(Adade @ 2013 01 19, 23:21)
skaiciau atsiliepimuose, kad ir Meksikoj kas buvo po tenerifes, labai patiko
as ja ir susirinkau ir pagal tai issirinkau viesbuti, o dabar klausiu gal kas yra buves is forumo
Tai tures reiksmes? Juk jau vis tiek i ji vaziuosit
QUOTE(pavyks @ 2013 01 19, 23:11)
Liuks kad kapstotes is ligeliu.
Del daiktu tai jooo , as tai diena pries dazniausiai kraunuosi, kitap nesigauna man.
QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 23:41)
Tai tures reiksmes? Juk jau vis tiek i ji vaziuosit
labas rytas
taip, is tokiu pokalbiu daug suzinai, ta dareme kiekviena kart vaziuodami i Egipta ar Turkija ar pan., tokiu diskusijiu pilnos temos. Aisku, ta galiu suzinoti ir angliskuose, vokiskuose ar rusiskuose saituose, jei jums kazkodel kliuna
QUOTE(Adade @ 2013 01 20, 10:19)
labas rytas
taip, is tokiu pokalbiu daug suzinai, ta dareme kiekviena kart vaziuodami i Egipta ar Turkija ar pan., tokiu diskusijiu pilnos temos. Aisku, ta galiu suzinoti ir angliskuose, vokiskuose ar rusiskuose saituose, jei jums kazkodel kliuna
, bet pries renkantis viesbuti, o ne ji issirinkus
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 20, 00:36)
Del daiktu tai jooo , as tai diena pries dazniausiai kraunuosi, kitap nesigauna man.
, as tai ir anksciau pradedu, bet vis tiek viskas lieka paskutinei dienai
QUOTE(Gerai bus @ 2013 01 20, 10:05)
GK bent jau pietuose vakar buvo super orelis, 24 laipsniai. . Šiandien suksim link kalnų
Liuks, kaip jums smagu