Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 17, 19:21)
Kiek domejomes tai vienos graziausiu vietu nardymui Tenerifej yra palei Los Gigantes ir Puerto Santiago, dar siek tiek i siaure. Ejom su vyru dometis, as jau ji viena nusprendziau paleisti, kas vaikus ziuretu smile.gif, bet laukem kelias dienas, taciau vejas buvo nepalankus tad nardymai nevyko. Aisku per velai sugalvojom, pirmoje atostogu puseje oras buvo itin tinkamas tam, o dar nardymo centrai panosej buvo.

Na bus dar tu progu. smile.gif

na aciu smile.gif mes busim Costa Adeje, parasysim i diving club salia, pasitarsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adade: 17 sausio 2013 - 20:34
QUOTE(racke @ 2013 01 17, 13:23)
Ech negaliu pamirsti to juodo zerincio smeliuko  wub.gif  Kartais issitraukiu is spinteles, pasigeriu ir vel pasidedu. Mielai dar karteli ten sugrizciau  biggrin.gif

pas mane matomoje vietoje wub.gif juodas smėliukas,sieros akmenukai,mūsų rinktos gražuolės kriauklės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 01 17, 13:39)
wub.gif as irgi jo parsiveziau, susiberiau i apvalia vaza, idejau  rastas kriauklytes ir puosia man lentyna vonioje  thumbup.gif

pas mane irgi apvalioje vazoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Yra puikus pasiūlymas skrydžio bilietams į Tenerifę.
Sausio 25 dienos išvykimui, 7 nakvynių trukmei - TIK 820 Lt
Skrydis tiesioginis, bagažas įskaičiuotas!

Susidomėjusiems, rašykite smile.gif
Atsakyti
Linkejimai visoms is sauletos Lanzarotes!!pas mus+23,taigi prognozes eilini karta apsimelavo,nes rode +19:-D ,zodziu dievinu Kanarus ziema ir kiekviena karta islipus is lektuvo is tos iki kaulu igrisusios ziemos,dvelktelejus silumai ir plieskiant karstai saulei,as patiriu tikru tikriausia ORGAZMA!:-D:-D
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 18, 22:24)
dvelktelejus silumai ir plieskiant karstai saulei,as patiriu tikru tikriausia ORGAZMA!:-D:-D

ohoho biggrin.gif jei tik tiek tereikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 19, 00:04)
ohoho biggrin.gif jei tik tiek tereikia blush2.gif

biggrin.gif kartais tam reikia labai nedaug lotuliukas.gif
Oi kaip laukiu ir aš, liko 3 dienelės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 19, 00:24)
Linkejimai visoms is sauletos Lanzarotes!!pas mus+23,taigi prognozes eilini karta apsimelavo,nes rode +19:-D ,zodziu dievinu Kanarus ziema ir kiekviena karta islipus is lektuvo is tos iki kaulu igrisusios ziemos,dvelktelejus silumai ir plieskiant karstai saulei,as patiriu tikru tikriausia ORGAZMA!:-D:-D

thumbup.gif man vyras liepia sekanti lektuva uzsakyti ..................... vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 18, 23:24)
,dvelktelejus silumai ir plieskiant karstai saulei,as patiriu tikru tikriausia ORGAZMA!:-D:-D

O, vaikyti, kaip tau gerai biggrin.gif

QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 19, 11:20)
thumbup.gif man vyras liepia sekanti lektuva uzsakyti ..................... vacation4.gif

Del to paties? ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 19, 12:44)
O, vaikyti, kaip tau gerai  biggrin.gif
Del to paties?  ax.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti

...

Ir as noreciau taip greitai biggrin.gif

Pavyks, kaip sveikateles?
Atsakyti

topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 01 18, 22:24)

thumbup.gif
Atsakyti