Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 15:34)
manau pabandyti vistik verta, vienas uzrezervuotas variantas, kur linka ikeliau auksciau, tad jei cia neatrasys ar nepatiks kaina, liks tas pirmas  mirksiukas.gif

Va būtent, o gal kaip tik taip atrasit ką nors priimtino wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 15, 18:53)
Aukstaite, kuris kurortas Tenerifeje jums pasirode pats prabangiausias, kaip kad Meloneras Gran kanarijoj?

sunku kt. pasiulyti unsure.gif as nebuvus dar ir GK biggrin.gif Imkite per pus - Puerto de la Cruz (Siaure) ir Las Americas (Pietus) ...lad. didelis kontrastas bus bigsmile.gif

QUOTE(pavyks @ 2013 01 16, 17:46)
Puerto Santiago būsime Be live playa la Arena, jie paleido sausiui geras kainas, beveik už pusę kainos thumbup.gif
Aukštakulniai man nepatogu, o dar ir su nugara problemų turiu

wub.gif
aukstakulniu as jau seniai nebesiimu biggrin.gif ,nors vakarienes ir sventiskos. O va baltu kelniu tai daug turiu thumbup.gif Geriau nei juodos skalbiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2013 01 16, 19:18)
sunku kt. pasiulyti  unsure.gif as nebuvus dar ir GK  biggrin.gif Imkite per pus - Puerto de la Cruz (Siaure) ir Las Americas (Pietus) ...lad. didelis kontrastas bus  bigsmile.gif
wub.gif 
aukstakulniu as jau seniai nebesiimu  biggrin.gif ,nors vakarienes ir sventiskos. O va baltu kelniu tai daug turiu  thumbup.gif Geriau nei juodos skalbiasi mirksiukas.gif

Matyt pasenom, tongue.gif , man irgi yra patogesniu batu (nors kai buvau 18-19 aukstakulniai buvo butini biggrin.gif ), baltu kelniu irgi turiu, bet sportinio stiliaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 16, 17:46)
Puerto Santiago būsime Be live playa de Arena, jie paleido sausiui geras kainas, beveik už pusę kainos thumbup.gif
Aukštakulniai man nepatogu, o dar ir su nugara problemų turiu, tai man jie nepakeliui, yra juk ir be jų gražių ir madingų batų wink.gif
Ir aš smile.gif
14 gal naktį? Aš kiek žiūriu, tai visur ~21-24 porai savaičių į priekį, kelias dienas lietučio rodo, bet trumpalaikio. smile.gif

Fainas manau viesbutis tikrai, visokiu kriokliuku pridaryta drinks_cheers.gif , keleta kartu praejom pro ji, nes ir Arena papludimyje lankydavomes, tiesiogiai per pati viesbuti emet? Ten kaip supratau seimyniniai kambariai. Jei ne paslaptis uz kiek naktu kiek mokejot? Draugai taip pat si viesbuti ziurinejasi todel ir teiraujuosi. ax.gif
Na o tas Arena papludimys tikrai simpatiskas (net free WIFI zona papludimyje yra), tik labai uoletas dugnas kur vanduo ir kai didesnes bangos buna griztantis nuo kranto vanduo su akmenimis labai kojas apdauzo, tai pora melyniu ant ciurnos taip isistaciau. smile.gif Pastebejom kad ten daznai daug ka veikti draudzia, su kamuoliuku net neledo pazaisti biggrin.gif , na tokia tvarka. Ir siaip ten sake gelbetojas kad labai sroves dideles, tai plezas, kuriame daznokai (procentaliai imant) nuskesta zmones, matyt dar susitrenkia nuo bangu ir i uolas, o neteke samones nuskesta, prie musu akiu du vyrus trauke. Po to aplink Los Gigantes kranta skenduolius graibo... na daugiau nerasysiu apie tai, negadinsiu nuotaiku. mirksiukas.gif
Labai grazi ilanka, pats miestukas, mums patiko. Na tikiu kad ir pati ten jau buvus. smile.gif

O orai tai tikrai mus geri, viena okia blogesne dienele tikrai atostogu nesugadins. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 16 sausio 2013 - 19:04
mes kai buvom apsistoje Arenoj, tai tam papludimy beveik visi deginosi, o tie kurie ejo i vandeni, tikrai toli nebrido. jau minejau, kad man vos vaiko nenunese, pirma karta tada supratau kas yra vandenyno trauka blush2.gif
ir kodel tokiam mazuciam papludimy net keli gelbetojai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 16 sausio 2013 - 19:14
QUOTE(sugarbabe @ 2013 01 16, 19:14)
mes kai buvom apsistoje Arenoj, tai tam papludimy beveik visi deginosi, o tie kurie ejo i vandeni, tikrai toli nebrido. 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Prirasem mes jiems laisku, tai is 7 parasytu jau 3 atsake, vienas labai panasus i musu rezervuota, bet cia kaina daug geresne. Sakykit, kas uzsakinejot taip tai kokia toliau pas juos procedura? pasirasineji, palieki uzstata, tada kazkaip susitari kada busit vietoje ar pas juos irgi yra kokios registraturos. As cia klausineju, nes mums su kalba gyvai truputi sunkiau, jei tektu skambintis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 21:36)
Prirasem mes jiems laisku, tai is 7 parasytu jau 3 atsake, vienas labai panasus i musu rezervuota, bet cia kaina daug geresne. Sakykit, kas uzsakinejot taip tai kokia toliau pas juos procedura? pasirasineji, palieki uzstata, tada kazkaip susitari kada busit vietoje ar pas juos irgi yra kokios registraturos. As cia klausineju, nes mums su kalba gyvai truputi sunkiau, jei tektu skambintis ir pan.

kai kurie prašo pervest užstatą, kai kurie ne. Tuomet tiesiog atvažiuoji į vietą, t.y. išsirinktą apartamentą ir ten jau jie laukia. Sumoki visus pinigėlius už visą laikotarpį ir plius užstatą, kurį grąžina išvažiuojant arba kitą dieną po išvažiavimo. Jei tai agentūra, tai būna, kad siūlo susitikt agentūroj nurodytu adresu ir jie patys palydi į vietą, o kartais tiesiog duoda raktus ir važiuoji vienas. Taigi, įvairiai, bet jokių registratūrų nėra.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 16, 23:58)
kai kurie prašo pervest užstatą, kai kurie ne. Tuomet tiesiog atvažiuoji į vietą, t.y. išsirinktą apartamentą ir ten jau jie laukia. Sumoki visus pinigėlius už visą laikotarpį ir plius užstatą, kurį grąžina išvažiuojant arba kitą dieną po išvažiavimo. Jei tai agentūra, tai būna, kad siūlo susitikt agentūroj nurodytu adresu ir jie patys palydi į vietą, o kartais tiesiog duoda raktus ir važiuoji vienas. Taigi, įvairiai, bet jokių registratūrų nėra.

viskas aisku, na vyram labai sitas patiko, ir ziuriu, kad jie du net ideti ir lyg cia vos ne viesbutis, ane?
Nr.1 ir Nr.2
Kaina gera siulo, dar laisku parasem su klausimais, ziuresim ka atsakys
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 22:01)
viskas aisku, na vyram labai sitas patiko, ir ziuriu, kad jie du net ideti ir lyg cia vos ne viesbutis, ane?
Nr.1 ir Nr.2
Kaina gera siulo, dar laisku parasem su klausimais, ziuresim ka atsakys

Tai ten pas juos taip būna kad apartamentus skirtingi žmonės išsiperka ir nuomuoja, o baseinas pvz bendras. Gyveni vienam namely, o šalia esančio jau kitas šeimininkas smile.gif . O šiaip tai avanso ne visiems reikia, jau koks sąvininkas papuls smile.gif Tik įtartinai žiūriu į tokius kur būna minimum info, pora nuotraukų.
Aš ir viską stengiuosi išsiaiškint raštu, kad po to nereiktų vargt, nes žodžiu english ne kokia ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2013 01 17, 01:26)
Tai ten pas juos taip būna kad apartamentus skirtingi žmonės išsiperka ir nuomuoja, o baseinas pvz bendras. Gyveni vienam namely, o šalia esančio jau kitas šeimininkas smile.gif . O šiaip tai avanso ne visiems reikia, jau koks sąvininkas  papuls smile.gif Tik įtartinai žiūriu į tokius kur būna minimum info, pora nuotraukų.
Aš ir viską stengiuosi išsiaiškint raštu, kad po to nereiktų vargt, nes žodžiu english ne kokia ... smile.gif

tai man irgi geriau jau rastu viska, na blogiausiu atveju draugai yra biggrin.gif viena ispaniskai kalba, ispanijoje gyvena tai padetu mirksiukas.gif Zinau, kada varem i Maljorka, net lietuve gyvenancia ten susiradau, kad jei kas, padetu susikalbeti ir istrauktu is bedos. Kazkaip manes labai neviliojo naktinis skrydis ir nakti ieskoti savo viesbucio.
O kaip tau sitie skelbimai? rasem kur pigiau, patikimi atrodo?
Radau as daug komentaru ir turistu foto, tai gan gerai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 17, 09:54)
tai man irgi geriau jau rastu viska, na blogiausiu atveju draugai yra biggrin.gif viena  ispaniskai kalba, ispanijoje gyvena tai padetu  mirksiukas.gif  Zinau, kada varem i Maljorka, net lietuve gyvenancia ten susiradau, kad jei kas, padetu susikalbeti ir istrauktu is bedos. Kazkaip manes labai neviliojo naktinis skrydis ir nakti ieskoti savo viesbucio.
O kaip tau sitie skelbimai? rasem kur pigiau, patikimi atrodo?
Radau as daug komentaru ir turistu foto, tai gan gerai atrodo

Tai iš tikro viskas paprasta, juk ko ten reikia, susimoki ir gyveni, o apie gyvenimą galima ir nešnekėt smile.gif
Man tie variantai normalūs.
Atsakyti