QUOTE(pavyks @ 2013 01 16, 17:46)
Puerto Santiago būsime Be live playa de Arena, jie paleido sausiui geras kainas, beveik už pusę kainos
Aukštakulniai man nepatogu, o dar ir su nugara problemų turiu, tai man jie nepakeliui, yra juk ir be jų gražių ir madingų batų
Ir aš
14 gal naktį? Aš kiek žiūriu, tai visur ~21-24 porai savaičių į priekį, kelias dienas lietučio rodo, bet trumpalaikio.
Fainas manau viesbutis tikrai, visokiu kriokliuku pridaryta
, keleta kartu praejom pro ji, nes ir Arena papludimyje lankydavomes, tiesiogiai per pati viesbuti emet? Ten kaip supratau seimyniniai kambariai. Jei ne paslaptis uz kiek naktu kiek mokejot? Draugai taip pat si viesbuti ziurinejasi todel ir teiraujuosi.
Na o tas Arena papludimys tikrai simpatiskas (net free WIFI zona papludimyje yra), tik labai uoletas dugnas kur vanduo ir kai didesnes bangos buna griztantis nuo kranto vanduo su akmenimis labai kojas apdauzo, tai pora melyniu ant ciurnos taip isistaciau.
Pastebejom kad ten daznai daug ka veikti draudzia, su kamuoliuku net neledo pazaisti
, na tokia tvarka. Ir siaip ten sake gelbetojas kad labai sroves dideles, tai plezas, kuriame daznokai (procentaliai imant) nuskesta zmones, matyt dar susitrenkia nuo bangu ir i uolas, o neteke samones nuskesta, prie musu akiu du vyrus trauke. Po to aplink Los Gigantes kranta skenduolius graibo... na daugiau nerasysiu apie tai, negadinsiu nuotaiku.
Labai grazi ilanka, pats miestukas, mums patiko. Na tikiu kad ir pati ten jau buvus.
O orai tai tikrai mus geri, viena okia blogesne dienele tikrai atostogu nesugadins.