Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Spectacular @ 2013 01 16, 11:27)

net nuotaika pakelet 4u.gif
Iskrendam pirmadieni su vyru is metinuke 9 dienom. Kazko daug nesam prisiplanave, ziuresim pagal situacija ir kaip mazoji leis viska apziureti. Isinuomavom masiniuka, butuka gavom is giminiu, tai jau laukiu nesulaukiu to silto pavasario ziema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 15, 20:56)
kaip suprantu jumoro nesuprantat biggrin.gif

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 01 16, 08:00)
Eik tu peklon, rimtai ne lygis  biggrin.gif
irnesakyk.gif, tada pacankes buvom, dabar ponios  lotuliukas.gif
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. As ir per atostogas pasidazau  smile.gif

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 10:31)
Jau keliavusios ir daug zinancios gal pasakysit ar vasaro 25-kovo 6 d. 9 naktims, penkiems zmonems (4 suauge + 1 vaikas 2 m.) imanoma iki 4 tukstanciu ka rasti. Tie vyrai mane is proto isvarys.... jie nori pigiai, bet as jiems komentarus skaitau ir baisu darosi, nesvazru, lovos baisios.. nenoriu as su vaiku i tokia aplinka.
Ir vis aiskinu, sezonas, pigiai nebus

Na tikrai iš proto galima išeiti, kai pamatai už kiek ieško žmonės wink.gif
Kokiam miestely ieškot kad taip baisu? Čia su maitinimu 4000?
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 11:31)
Jau keliavusios ir daug zinancios gal pasakysit ar vasaro 25-kovo 6 d. 9 naktims, penkiems zmonems (4 suauge + 1 vaikas 2 m.) imanoma iki 4 tukstanciu ka rasti. Tie vyrai mane is proto isvarys.... jie nori pigiai, bet as jiems komentarus skaitau ir baisu darosi, nesvazru, lovos baisios.. nenoriu as su vaiku i tokia aplinka.
Ir vis aiskinu, sezonas, pigiai nebus

na man tai atrodo didžiulė suma. Aišku viskas priklauso kur ir ko ieškot. Gal čia su maitinimu? Apartamentų ar vilų nežiūrit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 16 sausio 2013 - 13:12
QUOTE(Gerai bus @ 2013 01 16, 15:07)
Na tikrai iš proto galima išeiti, kai pamatai už kiek ieško žmonės wink.gif
Kokiam miestely ieškot kad taip baisu? Čia su maitinimu 4000?

be maitinimo, vienas nori, kad butu salia pliazas, Playa del Ingles rajone, tai aplink ir salia jo ieskomas... jauciu pasiimsiu as tuo palapine doh.gif va tau ir keliauti su kuo nors. Dabar lyg kazka maspalome, namukus ziurineja, nu nezinau, greiciau sitas baigtusi ir galeciau as atsipusti, nemegstu as to periodo, kada reikia rinktis gyvenama vieta frusty.gif
Svarbiausia,kad rodau skelbimus ir rodau kaip kainos kyla kiekviena diena.
Papildyta:
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 16, 15:11)
na man tai atrodo didžiulė suma. Aišku viskas priklauso kur ir ko ieškot. Gal čia su maitinimu? Apartamentų ar vilų nežiūrit?

ziurime dabar viska is eiles, man jau galva sukas nuo to ziurejimoDabar net pasimeciau kokius paskutinius apartamentus yra vyrai nuziureje, bet kur jau ruosesi pirkti man visai nepatiko. Uzteko lankyju foto paziureti, o kur dar komentarai
Papildyta:
nu va, lyg dabar nori jie sito, tik kad nera arti plezo, bet kainos santykis tenkina Maspalomas Lago Gal kas esate panasiuose buve? Kaina 2640 visiems butu
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 13:15)
be maitinimo, vienas nori, kad butu salia pliazas, Playa del Ingles rajone, tai aplink ir salia jo ieskomas... jauciu pasiimsiu as tuo palapine  doh.gif  va tau ir keliauti su kuo nors.

Na nežinau, kai maitinimo nereikia tai privačiai žiūrėčiau, visgi kažkaip kai žmogus turi vieną kitą vietą ir nuomuoja pats tai kitaip ir prižiūri, nuotraukose pamatai būtent tą kambarį kur gyvensi. O ir kainininkas pas privatininkus kaip ir pastovus, nemačiau kad kuo arčiau reikalinga data, tuo brangiau. Na tik užima laiko, kol atsako, reik į daug išsiųst užklausimus ir laukt atsakymų. Jums dar laiko yra virš mėnesio, nesinervuočiau taip... Aš siunčiau apie 20 vietų, atsakomumas 50 % smile.gif

pvz nevisi blogai atrodo http://www.niumba.co...os/filters.20_1
http://www.niumba.co...os/filters.20_1
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2013 01 16, 15:22)
Na nežinau, kai maitinimo nereikia tai privačiai žiūrėčiau, visgi kažkaip kai žmogus turi vieną kitą vietą ir nuomuoja pats tai kitaip ir prižiūri, nuotraukose pamatai būtent tą kambarį kur gyvensi. O ir kainininkas pas privatininkus kaip ir pastovus, nemačiau kad kuo arčiau reikalinga data, tuo brangiau. Na tik užima laiko, kol atsako, reik į daug išsiųst užklausimus ir laukt atsakymų. Jums dar laiko yra virš mėnesio, nesinervuočiau taip... Aš siunčiau apie 20 vietų, atsakomumas 50 % smile.gif

pvz nevisi blogai atrodo http://www.niumba.co...os/filters.20_1
http://www.niumba.co...os/filters.20_1

vakar sita puslapi visa praziurejau, tai man patiko, bet itikink vyrus, tai cia jau beda. O jiems kaip suprantu reikia rasyti laiskur ir klausti ar yra laisva? ir kaina deretis galima, ane?
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 13:25)
vakar sita puslapi visa praziurejau, tai man patiko, bet itikink vyrus, tai cia jau beda. O jiems kaip suprantu reikia rasyti laiskur ir klausti ar yra laisva? ir kaina deretis galima, ane?

Na tada bėda smile.gif Nors nesuprantu kas blogai ir kuo jiems nepatinka...
Na taip, kiekvieną variantą atsidarius yra request - įrašai datas, kontaktinius duomenis ir išsiunti. Kiek pastebėjau derėtis nelabai nori, bet ten pvz po 600-700 eurų savaitė nemažai variantų, iki 4000 lt toli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2013 01 16, 15:48)
Na tada bėda smile.gif Nors nesuprantu kas blogai ir kuo jiems nepatinka...
Na taip, kiekvieną variantą atsidarius yra request - įrašai datas, kontaktinius duomenis ir išsiunti. Kiek pastebėjau derėtis nelabai nori, bet ten pvz po 600-700 eurų savaitė nemažai variantų, iki 4000 lt toli smile.gif

zinok as juos bandziau ikalbeti tai dabar ziuri puslapius ir tuo laiskus siuntines biggrin.gif vienas man patiko, tik ten ispaniskai moteriske kalba, na lai ieskos biggrin.gif o ir pliusas, kad kur nori ir bus
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 01 16, 14:25)

Aš siunčiau užklausas per Niumba, atsakydami į laišką jie kainas nurodydavo ženkliai didesnes nei puslapyje. Na ir žinoma atsakomumas labai minimalus, iš kokių 15, gal tik 6 atsakė...
Atsakyti
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 01 16, 16:35)
Aš siunčiau užklausas per Niumba, atsakydami į laišką jie kainas nurodydavo ženkliai didesnes nei puslapyje. Na ir žinoma atsakomumas labai minimalus, iš kokių 15, gal tik 6 atsakė...

manau pabandyti vistik verta, vienas uzrezervuotas variantas, kur linka ikeliau auksciau, tad jei cia neatrasys ar nepatiks kaina, liks tas pirmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 23:35)
Na taip buna su tuo apgyvendinimu, kad veliau pamatai dar geresniu variantu. As taip pat stengiuosi imti viesbucius su nemokamu atsaukimu del visa ko.  mirksiukas.gif  Beje kur Puerto Santiago apsistosit?
Kaip matau beveik 3 savaiteles busit, mes tik 12 dieneliu tebuvom. Ilgai gulineti irgi negalim  smile.gif, vis miksuojam, tai to, tai ano kad butu.  Taipogi dar palikom nemazai ka aplankyti kitam kartui. Ziema ypac tinka i tas salas vykti poilsiauti, taigi manau kad Tenerife dar aplankysim. La Gomera irgi palikom kitam kartui.  mirksiukas.gif Nors likus kelioms dienoms iki isvykimo buvom beveik sugalvoje keltis, turejom ir Cicar leidima keltis, bet persigalvojom.  biggrin.gif

O del tu bateliu, tai kaip cia dabar, visai nemadingos esam ar kaip... biggrin.gif
Kazkas cia su mumis ne taip.  tongue.gif

Puerto Santiago būsime Be live playa la Arena, jie paleido sausiui geras kainas, beveik už pusę kainos thumbup.gif
Aukštakulniai man nepatogu, o dar ir su nugara problemų turiu, tai man jie nepakeliui, yra juk ir be jų gražių ir madingų batų wink.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 01 16, 09:00)
As ir per atostogas pasidazau  smile.gif

Ir aš smile.gif

QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 16, 10:57)
Sveikutes kanaru myletojos!
As su durnu klausimu, kur geriausia tikrinti oro prognozes? perziurejau ne viena ka rodo kitai savaitei ir biski nusivyliau nes dauguma tenerifei kitai savaite rodo ~14 silumos, lietucio ir mazai saules sad.gif

14 gal naktį? Aš kiek žiūriu, tai visur ~21-24 porai savaičių į priekį, kelias dienas lietučio rodo, bet trumpalaikio. smile.gif
Atsakyti