QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 23:35)
Na taip buna su tuo apgyvendinimu, kad veliau pamatai dar geresniu variantu. As taip pat stengiuosi imti viesbucius su nemokamu atsaukimu del visa ko.
Beje kur Puerto Santiago apsistosit?
Kaip matau beveik 3 savaiteles busit, mes tik 12 dieneliu tebuvom. Ilgai gulineti irgi negalim
, vis miksuojam, tai to, tai ano kad butu. Taipogi dar palikom nemazai ka aplankyti kitam kartui. Ziema ypac tinka i tas salas vykti poilsiauti, taigi manau kad Tenerife dar aplankysim. La Gomera irgi palikom kitam kartui.
Nors likus kelioms dienoms iki isvykimo buvom beveik sugalvoje keltis, turejom ir Cicar leidima keltis, bet persigalvojom.
O del tu bateliu, tai kaip cia dabar, visai nemadingos esam ar kaip...
Kazkas cia su mumis ne taip.
Puerto Santiago būsime Be live playa la Arena, jie paleido sausiui geras kainas, beveik už pusę kainos
Aukštakulniai man nepatogu, o dar ir su nugara problemų turiu, tai man jie nepakeliui, yra juk ir be jų gražių ir madingų batų
QUOTE(Elvita @ 2013 01 16, 09:00)
As ir per atostogas pasidazau
Ir aš
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 16, 10:57)
Sveikutes kanaru myletojos!
As su durnu klausimu, kur geriausia tikrinti oro prognozes? perziurejau ne viena ka rodo kitai savaitei ir biski nusivyliau nes dauguma tenerifei kitai savaite rodo ~14 silumos, lietucio ir mazai saules
14 gal naktį? Aš kiek žiūriu, tai visur ~21-24 porai savaičių į priekį, kelias dienas lietučio rodo, bet trumpalaikio.