Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(liida @ 2013 01 15, 20:53)
ia prie tu makijazu temu nezinau,bet ten atostogose kur saule nuotaika ir gal net vynas i nauda lotuliukas.gif jokiu blogu vaizdu is veidrodzio nematau nors kaip reikiant ir panaktinejam ir vyno isgeriam nemazai ax.gif taip,kad as del makijazo maziausei per atostogas jaudinuos

kaip suprantu jumoro nesuprantat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 15, 22:45)
a tai tu batais žudikais po kalnus nevaikščiojai  blink.gif eina sau ..ne lygis ir kaip išdrisai doh.gif  lotuliukas.gif

As tokiu net neturiu... biggrin.gif ...rimtai...
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 20:57)

reiks įrodyti..teks man svečiuose apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 22:57)

Tai kokia tu motera? doh.gif

Aš irgi neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2013 01 15, 22:58)
Tai kokia tu motera?  doh.gif

Aš irgi neturiu  blush2.gif

... lotuliukas.gif
nu lyg ir motera, dar apsigraibiau kad isitikinciau biggrin.gif

JM, galesi patikrint... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 15 sausio 2013 - 22:08
Jau noriu kokia duru rankena isitraukti ir nusisauti, niekaip gyvenamosios vietos neissirenkame, o ka ziurejau jau vis brangsta, siaubas...
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 21:11)
Super kaina  drinks_cheers.gif, saunuole ir dar be nakvyniu, dievinu tokius variantus jei susiklosto, dar laiku pirkti bilietai kol Prepaid galima buvo pirkti. As i Frankfurta po 144 ltl mokejau, kitos atkarpos brangesnes, aisku brangiausios is Frankfurto i Tenerife, is is Tenerifes i Leeds Bradford, dziaugiuosi taip pat savo bilietu kaina, o dar piko metu  doh.gif , vyrui sakiau tokiu brangiu metu nevaziuosiu  biggrin.gif , bet teko padirbeti su bilietais, na vis kazkiek susitaupe. O tai virs 1000 ltl zmogui pradzia buvo... blink.gif

Tai jūsų laikas buvo šventinis, irgi labai gera kaina thumbup.gif Ir aš darbavaus išsijuosus, su bilietais, po to su viešbučiais, jau sakiau mintinai visus mokėsiu lotuliukas.gif Nes buvom užsisakę vieną, prieš kalėdas sumąsčiau pažiūrėti, ką gi ten dar gero apie jį parašė, atsidarau, ir ups... kokie 4 atsiliepimai su įveritnimu 1 iš 5 doh.gif Gerai, kad dar nemokamas atšaukimas galiojo, tai vėl pasiraitojau rankoves ir gerą savaitę akis varvinau, nes juk viskas jau užimta, o mums 19n reikėjo. Na bet paistaikė vėl geras variantas, beveik kaip paskutinė minutė, su 43% nuolaida viešbutukas Puerto Santiago, tai pusei laiko jį užsisakėm, pusei - Costa Adeje.

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 21:18)
Ooo tai jau visai patyrus sioje saloje busi  thumbup.gif , ar liko dar ka ziuret, sikart matyt daugiau tingiau ilsesites.  smile.gif
O as dar taip smulkiai viska paciai rasiau... blush2.gif  doh.gif

Mielai dar visur grįšim smile.gif Liko dar Anagos miškai, keli miesteliai ir parkai nelankyti, La Gomera wub.gif Ilsėsimės, žinoma, bet mums poilsis, tai kažkiek saulės ir vandens, o po to negalim nekrutėti, noris vis kažkur važiuoti, eiti, pamatyti biggrin.gif
O pačios info man labai naudinga mirksiukas.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 22:07)
... lotuliukas.gif 
nu lyg ir motera, dar apsigraibiau kad isitikinciau biggrin.gif
JM, galesi patikrint... smile.gif

ir aš į tą patį ratą, neturiu nei vienų doh.gif ir kelnių baltų taip pat...
Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2013 01 15, 23:54)
Tai jūsų laikas buvo šventinis, irgi labai gera kaina thumbup.gif Ir aš darbavaus išsijuosus, su bilietais, po to su viešbučiais, jau sakiau mintinai visus mokėsiu lotuliukas.gif Nes buvom užsisakę vieną, prieš kalėdas sumąsčiau pažiūrėti, ką gi ten dar gero apie jį parašė, atsidarau, ir ups... kokie 4 atsiliepimai su įveritnimu 1 iš 5 doh.gif Gerai, kad dar nemokamas atšaukimas galiojo, tai vėl pasiraitojau rankoves ir gerą savaitę akis varvinau, nes juk viskas jau užimta, o mums 19n reikėjo. Na bet paistaikė vėl geras variantas, beveik kaip paskutinė minutė, su 43% nuolaida viešbutukas Puerto Santiago, tai pusei laiko jį užsisakėm, pusei - Costa Adeje.
Mielai dar visur grįšim smile.gif Liko dar Anagos miškai, keli miesteliai ir parkai nelankyti, La Gomera wub.gif Ilsėsimės, žinoma, bet mums poilsis, tai kažkiek saulės ir vandens, o po to negalim nekrutėti, noris vis kažkur važiuoti, eiti, pamatyti biggrin.gif 
O pačios info man labai naudinga mirksiukas.gif
ir aš į tą patį ratą, neturiu nei vienų doh.gif ir kelnių baltų taip pat...

Na taip buna su tuo apgyvendinimu, kad veliau pamatai dar geresniu variantu. As taip pat stengiuosi imti viesbucius su nemokamu atsaukimu del visa ko. mirksiukas.gif Beje kur Puerto Santiago apsistosit?
Kaip matau beveik 3 savaiteles busit, mes tik 12 dieneliu tebuvom. Ilgai gulineti irgi negalim smile.gif, vis miksuojam, tai to, tai ano kad butu. Taipogi dar palikom nemazai ka aplankyti kitam kartui. Ziema ypac tinka i tas salas vykti poilsiauti, taigi manau kad Tenerife dar aplankysim. La Gomera irgi palikom kitam kartui. mirksiukas.gif Nors likus kelioms dienoms iki isvykimo buvom beveik sugalvoje keltis, turejom ir Cicar leidima keltis, bet persigalvojom. biggrin.gif

O del tu bateliu, tai kaip cia dabar, visai nemadingos esam ar kaip... biggrin.gif
Kazkas cia su mumis ne taip. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2013 01 15, 21:24)
na taip,na taip  drinks_cheers.gif bet vistiek tas veidrodėlis mažas makiažui pasitaisyti  biggrin.gif

Eik tu peklon, rimtai ne lygis biggrin.gif

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 21:30)
Na jus panos duodat biggrin.gif  doh.gif , niu kokis dar makiazas, cia juk kaip i turistini zygi, prisiminkit studentavima.  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Net dabar prisimenu kokios islysdavom is palapiniu.  biggrin.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif, tada pacankes buvom, dabar ponios lotuliukas.gif

QUOTE(liida @ 2013 01 15, 21:53)
taip,kad as del makijazo maziausei per atostogas jaudinuos

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu. As ir per atostogas pasidazau smile.gif
Atsakyti
Jau keliavusios ir daug zinancios gal pasakysit ar vasaro 25-kovo 6 d. 9 naktims, penkiems zmonems (4 suauge + 1 vaikas 2 m.) imanoma iki 4 tukstanciu ka rasti. Tie vyrai mane is proto isvarys.... jie nori pigiai, bet as jiems komentarus skaitau ir baisu darosi, nesvazru, lovos baisios.. nenoriu as su vaiku i tokia aplinka.
Ir vis aiskinu, sezonas, pigiai nebus
Atsakyti
Sveikutes kanaru myletojos!
As su durnu klausimu, kur geriausia tikrinti oro prognozes? perziurejau ne viena ka rodo kitai savaitei ir biski nusivyliau nes dauguma tenerifei kitai savaite rodo ~14 silumos, lietucio ir mazai saules sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliau @ 2013 01 16, 11:57)
Sveikutes kanaru myletojos!
As su durnu klausimu, kur geriausia tikrinti oro prognozes? perziurejau ne viena ka rodo kitai savaitei ir biski nusivyliau nes dauguma tenerifei kitai savaite rodo ~14 silumos, lietucio ir mazai saules sad.gif

na, man rodo apie 20 g.gif
http://www.weather.c...t SPXX0210:1:SP
Atsakyti