QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 21:11)
Super kaina
, saunuole ir dar be nakvyniu, dievinu tokius variantus jei susiklosto, dar laiku pirkti bilietai kol Prepaid galima buvo pirkti. As i Frankfurta po 144 ltl mokejau, kitos atkarpos brangesnes, aisku brangiausios is Frankfurto i Tenerife, is is Tenerifes i Leeds Bradford, dziaugiuosi taip pat savo bilietu kaina, o dar piko metu
, vyrui sakiau tokiu brangiu metu nevaziuosiu
, bet teko padirbeti su bilietais, na vis kazkiek susitaupe. O tai virs 1000 ltl zmogui pradzia buvo...
Tai jūsų laikas buvo šventinis, irgi labai gera kaina
Ir aš darbavaus išsijuosus, su bilietais, po to su viešbučiais, jau sakiau mintinai visus mokėsiu
Nes buvom užsisakę vieną, prieš kalėdas sumąsčiau pažiūrėti, ką gi ten dar gero apie jį parašė, atsidarau, ir ups... kokie 4 atsiliepimai su įveritnimu 1 iš 5
Gerai, kad dar nemokamas atšaukimas galiojo, tai vėl pasiraitojau rankoves ir gerą savaitę akis varvinau, nes juk viskas jau užimta, o mums 19n reikėjo. Na bet paistaikė vėl geras variantas, beveik kaip paskutinė minutė, su 43% nuolaida viešbutukas Puerto Santiago, tai pusei laiko jį užsisakėm, pusei - Costa Adeje.
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 21:18)
Ooo tai jau visai patyrus sioje saloje busi
, ar liko dar ka ziuret, sikart matyt daugiau tingiau ilsesites.
O as dar taip smulkiai viska paciai rasiau...
Mielai dar visur grįšim
Liko dar Anagos miškai, keli miesteliai ir parkai nelankyti, La Gomera
Ilsėsimės, žinoma, bet mums poilsis, tai kažkiek saulės ir vandens, o po to negalim nekrutėti, noris vis kažkur važiuoti, eiti, pamatyti
O pačios info man labai naudinga
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 01 15, 22:07)
...
nu lyg ir motera, dar apsigraibiau kad isitikinciau
JM, galesi patikrint...
ir aš į tą patį ratą, neturiu nei vienų
ir kelnių baltų taip pat...