Sveikos, mergaitės
smagu, kad bendravimas atgijo, smagu skaityti kaip gyvenat, jaučiatės
Aš tai šiuo metu susidėjau su viena netradicinio turizmo kompanija ir pradėjau po truputį keliauti..Prieš porą savaičių ėjom per šaltį ir sniegą, per 2 dienas nuėjom apie 30 km, kai tuo tarpu kiti virš 40. Kojų nepavilkau kitą dieną, nutrynė kojas, bet azarto nepraradau ir praeitą savaitgalį buvau Kuršių Nerijoj, tikslas buvo eiti per Kuršmarių ledą, bet dėl pavojaus įlūžti tiesiai nėjom - pakraščiais, pajūriu, kopom, užšalusiom upėm, meldais...Nuo Nidos iki Mingės kaimo, nakvynė vyndario sodyboj
Dabar noriu į kalnus
Todėl apie pagranduką nėra kada galvoti, reikia kad kas Urtę prižiūrėtų (kaip gerai, kad didelės sesės yra ir ji gali pas jas pasisvečiuoti
)
Skaitydama jūsų postus supratau, kad tikrai mums reikia susitikti, ir aš pasiilgau, ir mūsų vaikai turbūt pasiilgo vieni kitų...
Siūlyčiau kitą savaitgalį pas mus studijoje (kitur turbūt neišeis susiorganizuoti), penktadienį, vasario 15 d. vakare. Kol kas laisvas ir šeštadienio vakaras, bet dar gali koks gimtadienis išlysti (paaiškėtų vidury savaitės).
Vaišės kaip visada suneštinės, daug gi mums nereikia
Laukiu visų visų, parašykit kas galėtų dalyvauti, ir būtų gerai kad atsirastų dingusios merginos - Žuvėdra, Rava, kt.....