Įkraunama...
Įkraunama...

Turbo mamų klubas Nr. 40 (+/- 33),

QUOTE(*Jūra* @ 2013 02 04, 12:51)
Miargai, o jums pagranduko nesinori?

Neeeee schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Laukiu, nesulaukiu kol uzaugs hihihi.gif biggrin.gif
Noriu prabangios vienatves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 06 vasario 2013 - 14:42
QUOTE(Amica @ 2013 02 06, 12:01)
Juk negimdysi iki gilios senatvės...

žinau biggrin.gif bet turbūt pasiilgau jausmo būti jauna mama smile.gif

iš vienos pusės, norėtųsi, lyg dar ne visi vaikiai namie... ir į paskutinį traukinį gal spėčiau... iš kitos - gerai, kai vaikai jau paauginti bigsmile.gif ir visai nepasiilgau nemigo naktų ir t.t. čia šiaip pasvarstymai smile.gif

ir pasmalsavau, kaip jums rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 06 vasario 2013 - 19:21
Miargai, o jums pagranduko nesinori? Šitie pagrandukai jau dideli  rolleyes.gif
Kaip jaučiatės, kai vaikai jau iš tikrųjų dideli?

Aš iš tiesų jaučiuosi dviprasmiškai... Viena vertus, tas mažučio vaikelio laukimas, gimdymas, auginimas man buvo pats šviesiausias gyvenimo periodas, tas laikas, kai labiausiai jaučiausi savimi, be jokių primestų rolių ir kaukių. Kai galėjau save "netaupant" atiduoti patiems svarbiausiems man žmonėms, kai iki valiai turėjau laiko širdžiai mieliems užsiėmimams. Ir dar prieš metus kirbėjo jausmas, kad kažkas dar stebi nuo debesėlio, dar laukia tinkamo momento:) Kita vertus, realistiškai vertinu savo amžių ir su tuo susijusias rizikas, pagaliau materialiąją reikalo pusę... Todėl šiuo metu manau, kad mano traukinys jau nuvažiavo. Nors tai konstatuoju su skaidriu liūdesiu... Ypač dabar, kai vyresnėlė paliko namus ir jie tapo neįtikėtinai tušti...
Atsakyti
Miargai, o jums pagranduko nesinori? Šitie pagrandukai jau dideli  rolleyes.gif
Kaip jaučiatės, kai vaikai jau iš tikrųjų dideli?
Kai vaikiai maži buvo, jaučiausi jauna mama, o dabar kažkaip  g.gif kitaip  g.gif

Nea, nesinori. Jei tai būtų buvęs prieš metų 3-4, bučiau pagalvojus. O dabar belieka laukti anūkų.
Aų tarp savo padrūžkių esu jauniausia mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hana @ 2013 02 06, 21:07)
Todėl šiuo metu manau, kad mano traukinys jau nuvažiavo. Nors tai konstatuoju su skaidriu liūdesiu...

Aš jaučiuosi lygiai taip pat. Galėčiau - dar niurkyčiau ir niurkyčiau.
Atsakyti
Man nebesinori. Paniurkyti galėsiu anūkus.
Atsakyti
Labutės.
Apie vaikus: man labai gražu didelės šeimos, visada jomis žavėjausi... iš tolo. Svajojau būti jauna mama su dideliais vaikais. Gavosi, kaip gavosi. Jeigu atsukčiau laikrodį 15 metų atgal ir turėčiau gerą materialią bazę, galbūt būčiau ryžusis kokiam ketvertui, bet dabar jau daugiau nenorėčiau. Visų mano draugių vaikai jau dideli. Esu didelė egoistė ir tinginė - noriu pagyventi sau.

o šiaip - buvau pabėgusi nuo savo vyrukučių, - su draugėmis pramogavom Londone. Užvežė ta laisvė wub.gif iššniukštinėjom visus kampelius, pabuvom miuzikle... į realybę nelengva buvo grįžti, gerai, kad turėjau savaitę atostogų po kelionės atsigauti lotuliukas.gif
Padariau išvadą, kad gal geriau dirbti savo jaučio darbą ir nekaišiot galvos laisvės vėjams pakedenti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flesi: 07 vasario 2013 - 11:30
Sveikos, mergaitės wub.gif

smagu, kad bendravimas atgijo, smagu skaityti kaip gyvenat, jaučiatės thumbup.gif

Aš tai šiuo metu susidėjau su viena netradicinio turizmo kompanija ir pradėjau po truputį keliauti..Prieš porą savaičių ėjom per šaltį ir sniegą, per 2 dienas nuėjom apie 30 km, kai tuo tarpu kiti virš 40. Kojų nepavilkau kitą dieną, nutrynė kojas, bet azarto nepraradau ir praeitą savaitgalį buvau Kuršių Nerijoj, tikslas buvo eiti per Kuršmarių ledą, bet dėl pavojaus įlūžti tiesiai nėjom - pakraščiais, pajūriu, kopom, užšalusiom upėm, meldais...Nuo Nidos iki Mingės kaimo, nakvynė vyndario sodyboj thumbup.gif Dabar noriu į kalnus wub.gif Todėl apie pagranduką nėra kada galvoti, reikia kad kas Urtę prižiūrėtų (kaip gerai, kad didelės sesės yra ir ji gali pas jas pasisvečiuoti smile.gif )

Skaitydama jūsų postus supratau, kad tikrai mums reikia susitikti, ir aš pasiilgau, ir mūsų vaikai turbūt pasiilgo vieni kitų...

Siūlyčiau kitą savaitgalį pas mus studijoje (kitur turbūt neišeis susiorganizuoti), penktadienį, vasario 15 d. vakare. Kol kas laisvas ir šeštadienio vakaras, bet dar gali koks gimtadienis išlysti (paaiškėtų vidury savaitės).

Vaišės kaip visada suneštinės, daug gi mums nereikia ax.gif

Laukiu visų visų, parašykit kas galėtų dalyvauti, ir būtų gerai kad atsirastų dingusios merginos - Žuvėdra, Rava, kt.....

Atsakyti
Pakvietimas smagus, bet aš iki Velyku pasuoju. Viena subine (kad ir kokia ji didelė būtu) visko neapsesi, tenka rinktis ir daug ka atideti tam metui, kai pabaigsiu projekta. Uztat vasara as siemet atostogausiu begediskai daug biggrin.gif
Atsakyti
Amarilee, ačiū labai už kvietimą!
Aš mielai prisijungčiau šeštadienį. Penktadienį turiu jau suplanuotą šventę...
Atsakyti
Mums tai tinka ir penktadienis ir šiaistadienis. Tikgalvoju, kad jei kas atvažiuotų iš kitų miestų, tai šeštadienis patogesnė diena.

Dėl vaikų, tai aišku labai faina turėti mažiūką, bet užauginti žmogų yra sunku, tad užteks jau dviejų. Be to ir sveiktata turbūt nebeišneštų. Nors va mano draugė kuri turi dvi dukrytes kaip Gruodė ir metais jaunesnę už Aistį, laukiasi trečios. Vyras prispyrė dėl berniuko, viską darė skaičiavo matovo klausė psecų ir vis vien mergaitės laukiasi smile.gif Tikrai faina, bet sunku ypač tokiuose metuose.

O mums dar Aistis tikras uždavinys. VRC diagnozė - autistinis spektras. Teks padirbėti su juo.
Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 08, 19:38)

Siūlyčiau kitą savaitgalį pas mus studijoje (kitur turbūt neišeis susiorganizuoti), penktadienį, vasario 15 d. vakare. Kol kas laisvas ir šeštadienio vakaras, bet dar gali koks gimtadienis išlysti (paaiškėtų vidury savaitės).

Ačiū už kvietimą thumbup.gif Mums tinka bet kuri diena.
Atsakyti