sveikos, kas užklystat
ieškojau internete lašišų pyrago recepto - susiruošiau pagaminti velykoms - ir koks smagus netikėtumas - prie vieno receptėlio mūsų Jolanka šypsosi, o aš ir nežinojau, kad ji prisiminė seną savo profesiją, maisto technologės; o aš prisiminiau viešnages jų sodyboje, net jauduliukas per kūną nubėgo...taip smagu buvo, todėl iš karto įlindau pasižiūrėti, ar turbo mamos dar gyvena
QUOTE(raami @ 2014 03 26, 10:17)
Ištikrųjų aš ir už susitikimą ir už susirašinėjimą. Visgi tas mūsų ilgas bendravimas buvo kažkas ypatingo, bent jau man.
man irgi

suprantu, kad gyvenimas nestovi vietoje, nauji darbai, reikalai ir rūpesčiai įsuka tarsi verpetas, bet kažkas tokio vistiek buvo, juk ne kiekvienas sutiktas žmogus ar įvykis palieka tokį gilų rėžį, o šitas mūsų sambūris laikas nuo laiko primena apie save, pvz skaitau žurnale interviu su aktore Ilona Balsyte, o atminty iškyla, kaip Liagushka pasakojo apie jos mokyklėlę, atvažiuoju į Vilnių, ir pasidairau, gal kurios pažįstamą veidą sutiksiu, kartą mačiau (gaila kad tik pro automobilio langą) , kaip Žuvėdra savo Žuvėdriuką rogėmis tempė, o kai prireikė konkretaus patarimo dėl kelionių organizavimo, iškart prisiminiau Haną ir kreipiausi į ją;
jeigu atmintis nepaveda, šiomis dienomis dvi gražuolės pasitinka savo septintuosius gimtadienius, Mildutė jau kiek anksčiau pūtė 7 žvakutes, o didesnis būrelis mūsų pipirų to džiaugsmo dar laukia; labai greit tie metai praėjo, darželių vartai jau visai greitai bus užverti, žengs mažieji į naują gyvenimo etapą - ta proga aš visai nieko prieš susitikimą, nuoširdžiai pasiilgau visų;
o ryt Velykos, atsinaujinimo šventė, norisi pasitikti ją su ypatinga nuotaika, su naujais pažadais, naujais planais ir naujomis svajonėmis, gražaus ir darbingo pavasario visoms
QUOTE(brasta @ 2014 04 10, 13:13)
Grįžau, bet su nuotraukomis nebesivarginsiu, nes niekas čia nebeužklysta
pasivargink

juk matai, kad laiks nuo laiko dar kas nors pakūrena tą ugnelę, neleidžia visai užgesti