myliu jus.
Amarile, didelis Tau dėkui, kad paskambinai - būčiau pražiopsojus Įvykį... Būtinai dalyvausiu, nes labai labai pasiilgau.
QUOTE(Hana @ 2013 02 06, 22:07)
Aš iš tiesų jaučiuosi dviprasmiškai... Viena vertus, tas mažučio vaikelio laukimas, gimdymas, auginimas man buvo pats šviesiausias gyvenimo periodas, tas laikas, kai labiausiai jaučiausi savimi, be jokių primestų rolių ir kaukių.
Jūra, nuostabus Tavo klausimas. Aš jaučiuosi taip, kaip Hanulis ir kaip Dvi. Labai labai norėčiau. Man tai yra buvo ir bus nuostabus, grynas, atviras kaip nervas jausmas - lauktis, laikyti rankose mažą, iš tavęs atėjusį mažuliuką. Su didžiausiu pasimėgavimu nužvelgiu kiekvieną besilaukiančią, kiekvieną naujagimį.
Bet kartais (mintyse?) tenka tyliai prisipažinti, kad nebe 33...
O čia prisiminiau juoką: Kruopukas visiems visur sako, kad man 33 (nes aš taip sakau). Darželyje auklėtoja dvejoja - nu negali būti, kai sesė yra tokio amžiaus Kruopukas taip nuoširdžiai visa tai pasakoja...
QUOTE(amarilee @ 2013 02 11, 00:51)
Na viskas prasidejo vasara nuo baidariu - drauge pakviete pakeliauti, ir supazindino su kelioniu organizatorium ir visom kitokio pobudzio kelionem
aš noriu į jūsų kompaniją. Galiu?
QUOTE(zuvedra @ 2013 02 12, 20:15)
Prisiminiau kaip Feeling sakydavo, kad kartais suima save už apykaklės ir velka per gyvenimą, net raudoni ilgaauliai braukia per grindinį.
labas, Paukšte. Pasiilgau Tavęs.
O man tie batai irgi kaip kokia relikvija. Pirkau juos kai laukiausi Kruopuko. Pasimatuot negalėjau, nes užtrauktuko nėra, aulas ilgas - pilvas susilenkt pasimatuot nebeleidžia. Brukau suprakaitavus. Bet galėjau nesimatavus pirkti - žinojau, kad tai - mano Batai. Jau padrožti. Bet kai jaučiuosi, kad nosis žemę aria, traukiu iš spintos ir galvą aukštyn keliu. Kaip koks afrozidiakas
QUOTE(raami @ 2013 02 15, 16:45)
Ir dar labai noriu pacituoti Mikę Pukuotuką ir palinkėti visoms, kad ši diena būtų pati geriausia
Kokia šiandien diena?- paklausė Mikė Pūkuotukas. Šiandiena, atsakė Paršelis. Mano mėgstamiausia diena, tarė Mikė Pūkuotukas.
Kokia šiandien diena?- paklausė Mikė Pūkuotukas. Šiandiena, atsakė Paršelis. Mano mėgstamiausia diena, tarė Mikė Pūkuotukas.
nuostabu. jėga.
Raami, galėtum būti mano draugė jei nori - geriausia
man tinka tai, ką Tu kalbi.
Mergaitės, koks stebuklas, kad yra toks Turbo klubas. Jėga.
O čia nuoroda apie kiekvienos dienos rytinį ritualą - vakar žiūrėjau (kas supranta angliškai). Sakyčiau per ilgas, aš jį trumpinčiau. Bet juk kiekvienas mūsų pasiima tai, ko jam labiausiai reikia.
o čia dar didesnė dar didesnė jėga - tam reikia 1 minutės. O efektas...