Įkraunama...
Įkraunama...

Turbo mamų klubas Nr. 40 (+/- 33),

mielos mano, labas,
myliu jus.
Amarile, didelis Tau dėkui, kad paskambinai - būčiau pražiopsojus Įvykį... Būtinai dalyvausiu, nes labai labai pasiilgau.

QUOTE(Hana @ 2013 02 06, 22:07)
Aš iš tiesų jaučiuosi dviprasmiškai... Viena vertus, tas mažučio vaikelio laukimas, gimdymas, auginimas man buvo pats šviesiausias gyvenimo periodas, tas laikas, kai labiausiai jaučiausi savimi, be jokių primestų rolių ir kaukių.

Jūra, nuostabus Tavo klausimas. Aš jaučiuosi taip, kaip Hanulis ir kaip Dvi. Labai labai norėčiau. Man tai yra buvo ir bus nuostabus, grynas, atviras kaip nervas jausmas - lauktis, laikyti rankose mažą, iš tavęs atėjusį mažuliuką. Su didžiausiu pasimėgavimu nužvelgiu kiekvieną besilaukiančią, kiekvieną naujagimį.
Bet kartais (mintyse?) tenka tyliai prisipažinti, kad nebe 33...
O čia prisiminiau juoką: Kruopukas visiems visur sako, kad man 33 (nes aš taip sakau). Darželyje auklėtoja dvejoja - nu negali būti, kai sesė yra tokio amžiaus cool.gif Kruopukas taip nuoširdžiai visa tai pasakoja...
QUOTE(amarilee @ 2013 02 11, 00:51)
Na viskas prasidejo vasara nuo baidariu - drauge pakviete pakeliauti, ir supazindino su kelioniu organizatorium ir visom kitokio pobudzio kelionem mirksiukas.gif

aš noriu į jūsų kompaniją. Galiu?
QUOTE(zuvedra @ 2013 02 12, 20:15)
Prisiminiau kaip Feeling sakydavo, kad kartais suima save už apykaklės ir velka per gyvenimą, net raudoni ilgaauliai braukia per grindinį.

labas, Paukšte. Pasiilgau Tavęs.
O man tie batai irgi kaip kokia relikvija. Pirkau juos kai laukiausi Kruopuko. Pasimatuot negalėjau, nes užtrauktuko nėra, aulas ilgas - pilvas susilenkt pasimatuot nebeleidžia. Brukau suprakaitavus. Bet galėjau nesimatavus pirkti - žinojau, kad tai - mano Batai. Jau padrožti. Bet kai jaučiuosi, kad nosis žemę aria, traukiu iš spintos ir galvą aukštyn keliu. Kaip koks afrozidiakas smile.gif
QUOTE(raami @ 2013 02 15, 16:45)
Ir dar labai noriu pacituoti Mikę Pukuotuką ir palinkėti visoms, kad ši diena būtų pati geriausia  wub.gif

„Kokia šiandien diena?“- paklausė Mikė Pūkuotukas. „Šiandiena“, – atsakė Paršelis. „Mano mėgstamiausia diena“, – tarė Mikė Pūkuotukas.  thumbup.gif

nuostabu. jėga.
Raami, galėtum būti mano draugė smile.gif jei nori - geriausia smile.gif
man tinka tai, ką Tu kalbi.

Mergaitės, koks stebuklas, kad yra toks Turbo klubas. Jėga.

O čia nuoroda apie kiekvienos dienos rytinį ritualą - vakar žiūrėjau (kas supranta angliškai). Sakyčiau per ilgas, aš jį trumpinčiau. Bet juk kiekvienas mūsų pasiima tai, ko jam labiausiai reikia.
o čia dar didesnė dar didesnė jėga - tam reikia 1 minutės. O efektas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feeling: 16 vasario 2013 - 10:35
QUOTE(Feeling @ 2013 02 16, 10:24)
Raami, galėtum būti mano draugė  smile.gif jei nori - geriausia smile.gif
man tinka tai, ką Tu kalbi.

Oi kaip mane pralinksminai thumbup.gif. Ačiū tau 4u.gif

O aš galvojau tokiame amžiuje tokių pasiūlymų net nebūna lotuliukas.gif

Čia kaip iš Mikės Pukuotuko serijos apie draugystę smile.gif. Idedu dar tik neverstų minčių:

“We'll be Friends Forever, won't we, Pooh?' asked Piglet.
Even longer,' Pooh answered.”

“If ever there is tomorrow when we're not together... there is something you must always remember. You are braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think. But the most important thing is, even if we're apart... I'll always be with you.”

Einu žiūrėti nuorodų smile.gif

Tai picos šiandien? Maisto nereikia neštis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 16 vasario 2013 - 10:50
Sveikos,

Feeling, aišku gali jungtis prie tų kelionių, ir Žuvėdra domėjosi, papasakosiu kai susitiksim ax.gif

Dėl maisto - jūs atsineškit skystuosius gėrimus, kas ką norit, aš nupirksiu vaisių, tortą, ir išsikviesim picas, galvoju kokiai 19.00 val. 5 didelių gal užteks, vieną reikia turbūt vegetarišką, Narajanai mirksiukas.gif (pinigėlius susimesim) smile.gif

Tai lauksiu jūsų 17.30 val. mirksiukas.gif Tik su Rava nepavyko susiekti, ar ji žino, neturiu jos tel....
Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 16, 13:46)
Tai lauksiu jūsų 17.30 val. mirksiukas.gif Tik su Rava nepavyko susiekti, ar ji žino, neturiu jos tel....

Paskambinau Ravai ir pasakiau smile.gif
Sakė pagalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2013 02 16, 13:57)
Paskambinau Ravai ir pasakiau smile.gif
Sakė pagalvos 4u.gif

Puiku, ačū Tau 4u.gif

Picos bus 18.30 val mirksiukas.gif

Atsakyti
Miargai, o kur ispudziai ir fotkes? Ar jus vis dar nepabaiget tusintis?
Atsakyti
Eiiiiiiiiiii?????!!!!! Mergaites-karalaites!!!!!!! Kur susitikimo zodine ir vaizdine apzvalga?????

Savo ruoztu rekomenduoju pasiklausyti. Labai idomios izvalgos, paraleles, pastebejimai ir begalo gyva bei emocinga kalba.
Profesorius M.Kazinik`as (muzikas, pedagogas, profesorius, svedijos aukstosios biznio mokyklos destytojas, svietejas ir visuomenininkas)

I dalis: http://www.youtube.c...h?v=gU1KqwfTfyI

II dalis: http://www.youtube.c...h?v=sje_344wkvw

III dalis: http://www.youtube.c...h?v=eyHS3UyOKdQ

Na ir dar: http://www.youtube.c...h?v=0DWsVaSrUMA
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 02 18, 21:36)

Baigėm, nors baigti visai nesinorėjo smile.gif Kaip visada buvo linksma, gera, malonu, miela ir mums, ir vaikams wub.gif Vaikai jau tokie dičkiai, net nesitiki.
Nuoširdžiausia padėka amarilei už jaukią, šiltą tradicinę susitikimų vietą wub.gif Ir visoms 4u.gif už gerai praleistą laiką.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2013 02 20, 19:55)
Baigėm, nors baigti visai nesinorėjo  smile.gif Kaip visada buvo linksma, gera, malonu, miela ir mums, ir vaikams  wub.gif Vaikai jau tokie dičkiai, net nesitiki.

Nu skūpiai, miargai, įspūdžių, skūpiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 02 21, 00:06)
Nu skūpiai, miargai, įspūdžių, skūpiai  doh.gif

Nu gal Narajana kada nuotraukų į albumą įmes. Buvo amarilee, Narajana, Feeling, raami, Hana, žuvėdra ir brasta biggrin.gif su vaikais, o kai kas ir vyrais smile.gif Vaikai siautėjo, Mikas vis vadovaut visiems bandė doh.gif , o mamytės plepėjo plepėjo plepėjo šampanėlį ar sultis gurkšnodamos ir picom užsikąsdamos. Viską aptarėm, temos pačios įvairiausios, o vaikai gi jau savarankiški, ganyti nebereikia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 21 vasario 2013 - 08:29

Ačiū visoms atėjusioms, iš tikrųjų labai gražiai praleidom laiką, tik man pasijautė kažkoks nuovargis daugelio akyse....Gal aš pati pavargus, dėl to? g.gif Arba atvirkščiai - visos nurimusios, laimingos, patenkintos gyvenimu mirksiukas.gif Paplepėjom kaip senos geros draugės, atrodo šimtą metų pažįstamos ir tik paskutinėmis naujienomis pasidalinome smile.gif Taip ramu, gera širdyje wub.gif
Tik norėtųsi susiburti šiltuoju metų laiku, gal net su nakvyne, palapinėm, kad galėtumėm išsišnekėti iš širdies tūkstančio žvaigždučių apsuptyje...O vaikai iš tikrųjų dideli, protingi (tuoj pas mus jiems neįdomu bus, per vaikiška biggrin.gif ) Būtų gražu jei jie irgi susibendrautų ir lauktų susitikimų...(Urtė pasakė, kad vieno berniuko - (Hanos) ji nepažįsta...O vasarą kokia nors kelių dienų stovykla galėtų tapti tradicija mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2013 02 18, 21:36)

Nuotraukų tikrai turėtų būti daug ir įdomių ax.gif
Atsakyti
Įkėliau nuotraukas iš meeto į mūsų albumuką, prašom kas nebuvo užsukti, na ir kas buvo taip pat smile.gif
Joooo laiko buvo mažoka, aš tai visai nepajutau kaip laikas prabėgo.
Aš tai tikrai jaučiuosi labai pavargusi, nieko nenoriu, jokių kelionių, jokių renginių. Vienintelės mintys tik kaip išlaikyti šeimą, kai susimokėti mokesčius. Tačiau nežinau, bet tikrai jaučiu kažkokią vidinę pilnatvę. Tikrai man patinka mano amžius, nenorėčiau nei už ką būti jaunesnė. Kažkokia branda atėjusi ir man ji patinka. Tik fizinių jėgų tai trūksta be galo. Esu įnikusi į REN tv rodomas laidas, apie visokius anomalinius reiškinius ir pan. ir man nuo jų kažkaip labai gera darosi. Visos problemos nueina į antrą planą.
Atsakyti