Įkraunama...
Įkraunama...

Turbo mamų klubas Nr. 40 (+/- 33),

QUOTE(amarilee @ 2013 02 12, 23:53)

Su Uzgavenem visas, isvaret ziema is kiemo? Blynu privalget? smile.gif Na negerai, kad pasninkas nuo rytojaus prasideda, nes

- skelbiu susitikimo data - sestadienis, vasario 16 d,  17.30 val.  smile.gif

Oj, šiemet tai variau konkrečiai... Mano sesė su svainiu įnikę vaikščioti į Tradicinių šokių klubą, o sekmadienį kaipsyk per Snaigę sesuo pasisuko koją, aš dargi gelbėtoja dirbau, važiavau gelbėt ir beveik paramediku buvau. Tai sesuo ta proga man "paskolino" svainį šokiams pokiams. Labai juokinga buvo - sutarėm laiką, aš kaip kokia šešiolikinė kavalieriaus laukdama prisipuošiau, prisidažiau (juk Užgavėnės), tada abudu už parankių į šokius nulingavome. Prisišokom konkrečiai, beveik pustrečios valandos davėmės su jaunimėliu ir padūkusiais muzikantais, jau neatmenu kada taip šėlau. Blynų tiesa nevalgiau ir Morės nedeginau. Bet paeit šiandien vos paeinu :-).

Aš šeštadienį suksiuos kaip įmanoma, bet vis tiek taip anksti nespėsiu. Maistas tebūnie suneštinis ir simbolinis (o tai visada lieka...).
Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 12, 23:53)
Sveikos,
Jei nori keliauti viena - tai cia pats tas thumbup.gif Yra daug po viena keliaujanciu, ir jau nemazai metu doh.gif

Su Uzgavenem visas, isvaret ziema is kiemo? Blynu privalget? smile.gif Na negerai, kad pasninkas nuo rytojaus prasideda, nes

- skelbiu susitikimo data - sestadienis, vasario 16 d,  17.30 val.  smile.gif

Kaip suprantu, gales dalyvauti:

1. Raami
2. Brasta
3. Zuvedra
4. Hana
5. Narajana?
6. Feeling?
7. Plunksne?
8. Rava (gal kas turit jos tel. nr, parasykit i AZ)?

Is kitu miestu merginoms gal iseitu prisijungti?(Jura, Ramune, Jolanka)

Kvieciamos visos su "turbinukais" , o antra puse - pagal pageidavima mirksiukas.gif Nezinau kaip geriau- ar kvieciam picas (bet prisiminus kaip pernai buvo ir kad bus vasario 16 d, tai truputi rizikinga), ar susinesam pacios? Tik nesinoretu, kad butu visko per daug..Siaip is anksto zinant zmoniu skaiciu galima ir picas is anksto uzsakyt, o gerimus ir saldumynus vaikams galima patiems atsinest..

Tai lauksiu ziniu is merginu su klaustukais, pasisakymu del maisto ir t.t.

mes dalyvausim, greičiausiai visi.
Atsakyti
O kas pernai su picom buvo?
Atsakyti
Я сама себя нашла! Я сама себе важна!
Я сама себя открыла , я сама себе нужна!
Я сама с собой дружу, я себе стихи пишу.
Я себе плохого слова больше в жизни не скажу!.
Я сама себя люблю -Я себе не нагрублю.
... Потому что уваженье для себя самой коплю.
Без любимой без меня не могу прожить и дня.
Я с собою неразлучна, Я - кровиночка моя!
Я с собой поговорю, похвалю и пожурю,
Если в чем-то сомневаюсь, то уверенность вселю.
Я могу с собой болтать, словно бабочка, порхать.
Я могу парить как птица и меня не растоптать!
Я собою дорожу, Я удачу приношу.
Я притягиваю счастье, а несчастье отвожу!.
Я сама себе пою песню нежную свою.
Так собою восхищаюсь, что порою устаю.
За собою дорогой Я и в воду, и в огонь!
И живу теперь с собою как за каменной стеной!
Среди множества забот лишь одно меня гнетет:
От меня - меня такую вдруг да кто-то уведет...

Лариса Рубальская
Atsakyti
Mes šįkart supasuojam. Aš važiuoju į jau seniai suplanuotą tūsą i Druskininkus, o MB lekia į Klaipėdą pasiimt moksleivio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2013 02 13, 18:11)
O kas pernai su picom buvo?

Gal ne pernai, uzpernai kol picas atveze suvalgem visus tortus ir saldumynus doh.gif

Gal darom taip - atsivezam savo uzkandziu, gerimu, o paskui ziuresim - jei bus mazai, picas issikviesim mirksiukas.gif
Leksciu, vienkartiniu indu turesiu.

Feeling, Raami, Rava??.............
Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 13, 22:51)
Gal ne pernai, uzpernai kol picas atveze suvalgem visus tortus ir saldumynus doh.gif

Gal darom taip - atsivezam savo uzkandziu, gerimu, o paskui ziuresim - jei bus mazai, picas issikviesim mirksiukas.gif
Leksciu, vienkartiniu indu turesiu.

Feeling, Raami, Rava??.............

Laba,
Mes dalyvausim 4u.gif

Man tai visai patiko kai kažkada užsisakėm picas, vaikai mėgsta, nereikia galvoti ką atsinešti, o ir likučių mažiau.
Galima gi užsisakyti tam tikrai valandai. Na bet kaip visos nuspręs taip ir bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2013 02 14, 17:41)
Laba,
Mes dalyvausim 4u.gif

Man tai visai patiko kai kažkada užsisakėm picas, vaikai mėgsta, nereikia galvoti ką atsinešti, o ir likučių mažiau.
Galima gi užsisakyti tam tikrai valandai. Na bet kaip visos nuspręs taip ir bus bigsmile.gif

Man irgi picos tinka, vaikai gal prisiduks ir nores valgyt..tada galima kokiai 19.00 val. uzsakyti, as galiu nupirkti Elguvoj torta, kokiu sausainiu, o atsinesam tik sulciu ir kitu gerimu pagal pageidavima...O paskui susimesim uz picas ir saldumynus. Ar tinka taip?
Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 14, 20:16)
Man irgi picos tinka, vaikai gal prisiduks ir nores valgyt..tada galima kokiai 19.00 val. uzsakyti, as galiu nupirkti Elguvoj torta, kokiu sausainiu, o atsinesam tik sulciu ir kitu gerimu pagal pageidavima...O paskui susimesim uz picas ir saldumynus. Ar tinka taip?

Man tai labai tinka 4u.gif
Atsakyti

Tinka 4u.gif
Atsakyti
susimesim uz picas ir saldumynus. Ar tinka taip?

Žinoma, tinka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(*Jūra* @ 2013 02 11, 12:56)
O kaip kitoms? Norisi kokios nors naujos veiklos, žmonių? Ar randat ką nors naujo iš viso?

Aš tikriausiai jau rašiau, kad vėl po kokių 15 metų atradau savo kalanetiką thumbup.gif . Dabar lankau ir džiaugiuosi.
O dėl žmonių, tai gal ir norėtusi kokios geros draugės pasidalinti viskuo, bet yra kaip yra, pačios geriausios emigravusios, o tokiame amžiuje kažko naujo susirasti sunku. Visgi tas bendravimas daugiau paviršutiniškas gaunasi ax.gif
QUOTE(zuvedra @ 2013 02 12, 18:15)
O gal eilinė pavėluota keturiasdešimtmečio krizė užpuolė. Seniai besijutau taip be pagrindo po kojom, niekam netinkanti, negraži, neprotinga, tuščia ir siela ir protu, neturinti jokios ateities,  neįdomi net sau, ką jau bekalbėti apie kitus žmones. Ir čia nebelindau, nes jutausi nesugebanti nieko įdomaus išspausti. Užmečiau praktiškai viską (tame tarpe ir SM).

Tai kaip tik reikėjo čia ateiti, nes mes čia visos tą keturiadešimtmečio krizę pergyvename, vienos lengviau, kitos sunkiau, turėtume apie ką pasikalbėti, pasiguosti smile.gif
Va aš ta proga rudenį praėjau veido masažo kursą, nes irgi baisiai negraži pasijutau ir... prisipirkau kosmetikos. Ir ką, kokie 4 žmonės darbe pastebėjo, kad pagražėjusi lotuliukas.gif. Ne visi tiesiai man pasakė, bet per aplink išgirdau bigsmile.gif. Bet aišku su amžium labai nepakovosi mirksiukas.gif

Jei nesiseka pačiom savęs už pakarpos ištraukti, tai gal su kito pagalba būtų lengviau 4u.gif

Ir dar labai noriu pacituoti Mikę Pukuotuką ir palinkėti visoms, kad ši diena būtų pati geriausia wub.gif

„Kokia šiandien diena?“- paklausė Mikė Pūkuotukas. „Šiandiena“, – atsakė Paršelis. „Mano mėgstamiausia diena“, – tarė Mikė Pūkuotukas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 15 vasario 2013 - 14:47