Įkraunama...
Įkraunama...

Turbo mamų klubas Nr. 40 (+/- 33),

QUOTE(flesi @ 2013 02 07, 11:27)
Labutės.
o šiaip - buvau pabėgusi nuo savo vyrukučių, - su draugėmis pramogavom Londone. Užvežė ta laisvė  wub.gif  iššniukštinėjom visus kampelius, pabuvom miuzikle... į realybę nelengva buvo grįžti, gerai, kad turėjau savaitę atostogų po kelionės atsigauti  lotuliukas.gif 
Padariau išvadą, kad gal geriau dirbti savo jaučio darbą ir nekaišiot galvos laisvės vėjams pakedenti  bigsmile.gif

Oi kaip smagu thumbup.gif Kodėl tu čia taip užbaigei mirksiukas.gif. Sveika plaukus pakedenti jei tik yra galimybės smile.gif. Turėsi ką prisiminti smile.gif

QUOTE(amarilee @ 2013 02 08, 19:38)
Aš tai šiuo metu susidėjau su viena netradicinio turizmo kompanija ir pradėjau po truputį keliauti..

blink.gif oho, čia tu susiradai ar jie tave surado tongue.gif. Kažkaip manęs netrauktų tokie žygiai. Aš komforto mėgėja smile.gif.

Aš kolkas irgi galiu bet kada susitikti, jei neatsiras ko nenumatyto rolleyes.gif
Atsakyti
Labutės.
Šiandien pasižiūrėjau Aną Kareniną - pusnaujį filmą... ir nesuprantu, kodėl jis tiek negatyvios kritikos sulaukė g.gif man tai labai labai wub.gif režisūriniai sprendimai įdomūs g.gif
Amarile, ačiū už kvietimą, bet negalėsime, - išvažiuojame truputį. Dėl žygio: visą savaitgalį sukau galvą, kas tave gali sieti su mano vyro grupioku bigsmile.gif - FB draugystę užmačiau - dabar aišku mirksiukas.gif
Man tokie žygiai buvo pamišimas labai ankstyvoj jaunystėj, visą LT skersai išilgai pėsčiomis perėjom. Dabar tinginys manyje apsigyveno: noriu komforto, ramybės blush2.gif
QUOTE(raami @ 2013 02 09, 20:30)
1. Oi kaip smagu  thumbup.gif Kodėl tu čia taip užbaigei mirksiukas.gif. Sveika plaukus pakedenti jei tik yra galimybės smile.gif. Turėsi ką prisiminti smile.gif 
2.  Kažkaip manęs netrauktų tokie žygiai. Aš komforto mėgėja smile.gif.

1. blush2.gif nes galvoje kirminai apsigyveno - nauji planai gyvent neduoda lotuliukas.gif
2. drinks_cheers.gif va va aš irgi.
Atsakyti
Aūūū sveiki miargai !!!! Šimtas metų... Priimkit sesę paklydėlę...

Vakar išėjau varyt žiemos, o sutikau Narajaną, taigi žiemą su vaikais pavarėm, nors daugiau pliurpėm nei šokom.

Laiko neturiu (kaip visada), tai rašau trumpai: aš labai norėčiau susitikti, nes labai visų pasiilgau. Man labai tiktų penktadienis. Šeštadienis neperlabiausiai, nes važiuosiu į Alytų turbūt, bet jei būtų vakare, kaip nors pasistengčiau susilankstyti.
Atsakyti
Merginos, jus planuokites kaip jums patogiau. Si karta as pasuoju, nors labai labai noreciau. Siam kartui mano didelio noro permazai, kad atlekciau nepaisant aplinkybiu, kaip tai darydavau anksciau.
Buckis visoms!
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2013 02 09, 20:30)

blink.gif  oho, čia tu susiradai ar jie tave surado tongue.gif. Kažkaip manęs netrauktų tokie žygiai. Aš komforto mėgėja smile.gif.

Na viskas prasidejo vasara nuo baidariu - drauge pakviete pakeliauti, ir supazindino su kelioniu organizatorium ir visom kitokio pobudzio kelionem mirksiukas.gif Na norisi viska isbandyti - keliavom su seima patys, ilsejomes siltuose krastuose su AI (pastarasis variantas labiausiai nuvyle), ir nusprendem isbandyti dar viena keliavimo buda...nuostabu pabegti nuo kasdienes rutinos,keliones vyksta vos ne kiekviena savaitgali (galima pasirinkti kur ir ko nori), labai ivairus ju pobudis - nuo naktiniu zygiu Lietuvoj iki Tibeto doh.gif Gal uzsisedejus namie buvau pora metu, savaitgaliais dirbau, dabar noriu daugiau laiko praleisti su seima arba pakeliauti...
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2013 02 09, 22:36)

Dėl žygio: visą savaitgalį sukau galvą, kas tave gali sieti su mano vyro grupioku  bigsmile.gif  - FB draugystę užmačiau - dabar aišku  mirksiukas.gif

Koks mazas pasaulis mirksiukas.gif

Zuvedra, sveika, malonu girdeti wub.gif
Atsakyti
Amarile, kaip smagu thumbup.gif Ir kad norisi ką nors nauja pradėt.

O kaip kitoms? Norisi kokios nors naujos veiklos, žmonių? Ar randat ką nors naujo iš viso?

Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2013 02 09, 22:36)

1.  blush2.gif  nes galvoje kirminai apsigyveno - nauji planai gyvent neduoda lotuliukas.gif

Nu nu, gal pasidalinsi mirksiukas.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(*Jūra* @ 2013 02 11, 12:56)
Amarile, kaip smagu  thumbup.gif  Ir kad norisi ką nors nauja pradėt.

As tokia visada buvau - negaliu pakesti monotonijos - ka nors reikia praejus tam tikram laikui keisti - tai baldus perstatyt, tai kazka idomaus nuveikt, pakeist kazka, kas jau nusibode....isbandyt naujus dalykus ax.gif Man smagu, gyvenimas trumpas, reikia dar speti daug ka nuveikti smile.gif

Urte uzsimane lankyt sportine gimnastika - nuveziau siandien i gimnastikos mokykla i Kauno g, pakalbejom su treneriu - galvojau nepatiks, ten tokia sovietine aplinka - bet patiko, uzsidegus! Tai pabandysim kelis kartus, o ji dar nebandzius sako - as uzaugus busiu gimnastikos trenere biggrin.gif Ir dar - keramike doh.gif

Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 11, 18:13)
Ir dar - keramike doh.gif

kodėl doh.gif ?

maniškė choreografijos mokyklą lanko. kadangi norėjo į baletą, tai taip ir vadinam smile.gif smagu jai sergant namie būti, nuo darželio atsipūsti, bet taip graudinasi, kad į šokius negali eiti sad.gif

aš kaip meška, žiemos miegu miegu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 12 vasario 2013 - 14:27
Na va, tik nepabūk supermamose - nieko nebeleidžia, nei cituoti, nei atsakyti...

jūros geras klausimas... susimąsčiau...

Pastarąjį pusmetį nieko nieko nenorėjau. Išvis. Tik susigūžti, kaip susigūžia kokia pelė vidury Sacharos, kai virš galvos eina smėlio audra, ir laukti laukti kol 'pronesiot'. Viskas ką įstengdavau vasarą, tai nusivilkti iki sodo, o rudenį ir tas baigėsi. Jokių dramatiškų įvykių nepatyriau. Gal persidirbau. O gal eilinė pavėluota keturiasdešimtmečio krizė užpuolė. Seniai besijutau taip be pagrindo po kojom, niekam netinkanti, negraži, neprotinga, tuščia ir siela ir protu, neturinti jokios ateities, neįdomi net sau, ką jau bekalbėti apie kitus žmones. Ir čia nebelindau, nes jutausi nesugebanti nieko įdomaus išspausti. Užmečiau praktiškai viską (tame tarpe ir SM). Paskui po truputį pradėjau peikėtis. Prisiminiau kaip Feeling sakydavo, kad kartais suima save už apykaklės ir velka per gyvenimą, net raudoni ilgaauliai braukia per grindinį. Supratau, kad laikas ir man taip padaryt. Naujiems metams sau palinkėjau naujų atradimų, naujų kelionių ir naujų pažinčių. Žuvėdriukui prižadėjau, kad važiuosim abudu į kalnus (aišku, pažadėt buvo lengva, o kaip reiks ištesėt... dar nesugalvojau). Prisiverčiu pagrajint gitara, nors tingiu be proto. Ir sportuot nutempiau savo auksinę subinę. Ir kūdėjimo planą (kokį 35tą) susidariau :-). Vat teip.

Amarile, man žiauriai įdomu tavo kelionės, būtinai papasakosi kai susitiksim. Aš aplink save nesurandu keliaujančių ne šeimomis žmogeliukų, o labai norėčiau tokių sutikti.

Atsakyti
QUOTE(zuvedra @ 2013 02 12, 18:15)
Pastarąjį pusmetį nieko nieko nenorėjau. Išvis. Tik susigūžti, kaip susigūžia kokia pelė vidury Sacharos, kai virš galvos eina smėlio audra, ir laukti laukti kol 'pronesiot'. Viskas ką įstengdavau vasarą, tai nusivilkti iki sodo, o rudenį ir tas baigėsi. Jokių dramatiškų įvykių nepatyriau. Gal persidirbau. O gal eilinė pavėluota keturiasdešimtmečio krizė užpuolė. Seniai besijutau taip be pagrindo po kojom, niekam netinkanti, negraži, neprotinga, tuščia ir siela ir protu, neturinti jokios ateities,  neįdomi net sau, ką jau bekalbėti apie kitus žmones. Ir čia nebelindau, nes jutausi nesugebanti nieko įdomaus išspausti.
Ir kūdėjimo planą (kokį 35tą) susidariau :-). Vat teip.
Aš aplink save nesurandu keliaujančių ne šeimomis žmogeliukų, o labai norėčiau tokių sutikti.

Brangioji paukšte, pasirašau po kiekvienu pajuodintu žodžiu 4u.gif Be to nuovargio nesusvietno ir begalinės apatijos ir nemeilės sau ir visokių kitokių nenoriu, negaliu, nereikia, ai, dzin - nieko gero ir nenuveikiau. Ir jokie spyriai nepadeda. Baisiai noriu kur nors tik su MB kur nors ištrūkt bent trimpam, bet anas užsiciklinęs - tik su vaikais verysad.gif o aš jau pavargau.
O šiaip tai aš galiu ir viena keliaut. Atostogų turiu tonas susikaupus. Galiu pasirašyt unsure.gif
Man gal ne kūdėjimo, o žvalėjimo plano unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(zuvedra @ 2013 02 12, 18:15)

Amarile, man žiauriai įdomu tavo kelionės, būtinai papasakosi kai susitiksim. Aš aplink save nesurandu keliaujančių ne šeimomis žmogeliukų, o labai norėčiau tokių sutikti.

Jei nori keliauti viena - tai cia pats tas thumbup.gif Yra daug po viena keliaujanciu, ir jau nemazai metu doh.gif

Su Uzgavenem visas, isvaret ziema is kiemo? Blynu privalget? smile.gif Na negerai, kad pasninkas nuo rytojaus prasideda, nes

- skelbiu susitikimo data - sestadienis, vasario 16 d, 17.30 val. smile.gif

Kaip suprantu, gales dalyvauti:

1. Raami
2. Brasta
3. Zuvedra
4. Hana
5. Narajana?
6. Feeling?
7. Plunksne?
8. Rava (gal kas turit jos tel. nr, parasykit i AZ)?

Is kitu miestu merginoms gal iseitu prisijungti?(Jura, Ramune, Jolanka)

Kvieciamos visos su "turbinukais" , o antra puse - pagal pageidavima mirksiukas.gif Nezinau kaip geriau- ar kvieciam picas (bet prisiminus kaip pernai buvo ir kad bus vasario 16 d, tai truputi rizikinga), ar susinesam pacios? Tik nesinoretu, kad butu visko per daug..Siaip is anksto zinant zmoniu skaiciu galima ir picas is anksto uzsakyt, o gerimus ir saldumynus vaikams galima patiems atsinest..

Tai lauksiu ziniu is merginu su klaustukais, pasisakymu del maisto ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(amarilee @ 2013 02 12, 23:53)

- skelbiu susitikimo data - sestadienis, vasario 16 d,  17.30 val.  smile.gif

Jeee! Šeštadienis! Būsiu!
Dėl maisto - taigi iš namų dauguma būsim, ne peralkę - gal susinešam visi po truputį?
Atsakyti