Sveiki, kaip jūs su ta cebule-kwiatowe svetaine susikalbate? Kokia kalba, nes aš iš jų negavau svogūnų užsakymo, kiek rašiau- jokio atsakymo. Veiksmas vyko pernai.
Sveiki, kaip jūs su ta cebule-kwiatowe svetaine susikalbate? Kokia kalba, nes aš iš jų negavau svogūnų užsakymo, kiek rašiau- jokio atsakymo. Veiksmas vyko pernai.
Ar norite dabar gauti sušalusius svogūnus? Niekas žiemą sodinukų nesiunčia Balandžio mėn. į lauką gėlės dar ne visada sodinamos, jie siunčia pačiu laiku.
Dekui už atsakymus, bet aš rašiau rusų ir anglų, nes lenkiškai nei per kur. Reklamas savo ir toliau siunte, kol atsisakiau pati- bet atsakymo negavau ir numojau ranka, kiek gi galima rasyti.?
Dekui už atsakymus, bet aš rašiau rusų ir anglų, nes lenkiškai nei per kur. Reklamas savo ir toliau siunte, kol atsisakiau pati- bet atsakymo negavau ir numojau ranka, kiek gi galima rasyti.?
Sveikos, merginos, noriu užsisakyti bijūnų iš Olandijos, ar kur kitur, žodžiu- patikimos firmos, kad atsiųstų tikrai tuos, ko noriu, gal galite rekomenduoti, o gal kas irgi planuoja užsisakinėti, aš prisijungčiau. Aš žiūrinėjau adresu: www.peonyshop. com ,lygtai Olandija. Už atsiuntimą jie nori 45 eurų. Nelabai suprantu, kaip mokėti jiems- nesu dariusi pavedimų per eBay, gal kas turi patirties?