Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(jediara @ 2013 02 11, 23:34)
Gautas patvirtinimas iš cebule-kwiatowe.pl  thumbup.gif

Sveiki, kaip jūs su ta cebule-kwiatowe unsure.gif svetaine susikalbate? Kokia kalba, nes aš iš jų negavau svogūnų užsakymo, kiek rašiau- jokio atsakymo. Veiksmas vyko pernai. unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 02 12, 20:32)
Sveiki, kaip jūs su ta cebule-kwiatowe  unsure.gif  svetaine susikalbate? Kokia kalba, nes aš iš jų negavau svogūnų užsakymo, kiek rašiau- jokio atsakymo.  Veiksmas vyko pernai. unsure.gif  schmoll.gif

Geras, tai kaip čia taip Jums nepasisekė ir nuplaukė? O užmokėjot? Na, matai, gal atsakys mergaitės - juk ne pirmą kartą, suprantu, siunčiasi
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 02 12, 21:32)
Sveiki, kaip jūs su ta cebule-kwiatowe  unsure.gif  svetaine susikalbate? Kokia kalba, nes aš iš jų negavau svogūnų užsakymo, kiek rašiau- jokio atsakymo.  Veiksmas vyko pernai. unsure.gif  schmoll.gif

Bendrauju lenkų k. ir labai mielai jie bendrauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 12, 20:17)
Sumas parašysiu šiandien ar rytoj, nes pirmadienį noriu apmokėti užsakymą. Augalus siųs tik tada, kai nebus šalčių - apie balandžio mėn. 4u.gif

bet kaip velai sius... Juk bus pradeje dygti svoguneliai, rozes sprogti...
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2013 02 14, 10:15)
bet kaip velai sius... Juk bus pradeje dygti svoguneliai, rozes sprogti...

Ar norite dabar gauti sušalusius svogūnus? Niekas žiemą sodinukų nesiunčia rolleyes.gif Balandžio mėn. į lauką gėlės dar ne visada sodinamos, jie siunčia pačiu laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 14 vasario 2013 - 08:37
QUOTE(jediara @ 2013 02 13, 21:49)
Bendrauju lenkų k. ir labai mielai jie bendrauja smile.gif

Dekui už atsakymus, bet aš rašiau rusų ir anglų, nes lenkiškai nei per kur. tongue.gif Reklamas savo ir toliau siunte, kol atsisakiau pati- bet atsakymo negavau ir numojau ranka, kiek gi galima rasyti.?
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2013 02 14, 23:42)
Dekui už atsakymus, bet aš rašiau rusų ir anglų, nes lenkiškai nei per kur. tongue.gif Reklamas savo ir toliau siunte, kol atsisakiau pati- bet atsakymo negavau ir numojau ranka, kiek gi galima rasyti.?

Keista, anglų k. tikrai galėtų rašyti....
Atsakyti
Gal kas esat uzsisakineje is http://www.daugiamet...a...25&start=20
Kokias galetumet rekomenduot lietuviskas firmas prekiaujancias internetu?

Atsakyti
Sveikos, merginos,
noriu užsisakyti bijūnų iš Olandijos, ar kur kitur, žodžiu- patikimos firmos, kad atsiųstų tikrai tuos, ko noriu, gal galite rekomenduoti, o gal kas irgi planuoja užsisakinėti, aš prisijungčiau. Aš žiūrinėjau adresu: www.peonyshop. com ,lygtai Olandija. Už atsiuntimą jie nori 45 eurų. Nelabai suprantu, kaip mokėti jiems- nesu dariusi pavedimų per eBay, gal kas turi patirties?
Atsakyti
Suklydau, siuntimas per Pay pal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina d: 20 vasario 2013 - 20:45
Mielai prisidėčiau prie bijunu pirkimo ax.gif
Atsakyti
As jungciausi prie http://www.seemnemaailm.ee uzsakymo 4u.gif
Atsakyti