Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(Para @ 2015 01 12, 18:11)
Kokių bijūnų ten yra, eina sau. Gal kuri pirkot?

pernai labai daug merginos pirko mirksiukas.gif

galėtų pakomentuoti kaip kas augo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 12, 19:11)
Kokių bijūnų ten yra, eina sau. Gal kuri pirkot?

As pati is pirmo tai bijunu nesu pirkus, bet labai daug kas uzasakinejo, o is antro puslapio pirkau geltona, bet pernai jis nezydejo ir toks suvarges visa vasara tupejo zemej. Gal siemet atsigaus g.gif
Atsakyti
Pas mane analogiskai - pernai dar nezydejo, bet augaliukas suvarges visa vasara prabuvo.
Atsakyti
va šita mane pakerėjo čia wub.gif
Atsakyti
Labas, 4u.gif
bijūnų pirkau ir iš pirmo ir iš antro puslapio...išdygo visi- tik neaišku kokie bus... g.gif
nes žydėjo po žiedelį tik iš BENEX pirktas „Bowl of Beauty“ ir kur turėjo būti "Prima vera" tai pražydo kažkas panašaus į „Bowl of Beauty“, bet tik kažkas panašaus... doh.gif
tai kas iš kitų bus neaišku- teks laukti- gal visi bus vienodi verysad.gif mad.gif
Atsakyti
žinau,kad su amariliais nepasisekė,ne tai ką pirko pražydo g.gif

man tai vienas šilokas ne toks auga,bet pagalvojau,gal toėl,kad visą dieną saulėje auga g.gif
Atsakyti
Laba o jus tik geliu uzsakymus renkat ar sakotes ir siaip seklyciu man reiktu pomidoriuku,agurku ir seip kitokiu
Atsakyti
Kanu daug veisliu siunciaus,...bet toli grazu ne tokios buvo.. verysad.gif
Bet ir lietuvoj su kanais ne kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 14 sausio 2015 - 09:22
Kanas siunčiausi, bet augo įdomiai. Vieni geriau, kiti blogiau. Spėju, kad pati nelabai moku su šiais augalais elgtis. Žiūrėsiu šiemet.

Bijūnas nežydėjo, augo normaliai.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2015 01 14, 10:20)
Kanu daug veisliu siunciaus,...bet toli grazu ne tokios buvo.. verysad.gif
Bet ir lietuvoj su kanais ne kas...

As ir parsisiunciau kanu,tai is 5,tik viena normaliai augo ir zydejo ax.gif
Atsakyti
Ar būtų norinčių užsisakyti amarilių. Siuntimas į LT 25 eurai. http://nlvangeest.nl/shop/ svogūnai labai dideli ir gražūs. Norinčios kraunam krepšius ir siunčiam pageidavimus el.paštu gintaved@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginta.: 20 sausio 2015 - 10:43
Kaip supratau is komentaru, kad patikimiausia pirkti http://sklep.cebulek...?...3&counter=1
Kaip suprantu, jie taip pat tik nuo kovo 1d. prades siusti uzsakymus, o rezervuoti galima jau dabar? Kada pinigus sumoketi? Gal kas renka uzsakyma arba galiu ir as Vilniuje smile.gif
Atsakyti