Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(barboraite @ 2014 04 04, 10:18)
Gal kas užsakinesite iš šio psl.?
http://www.swiatcebu...czyki-1143.html

Aš irgi norėčiau gėlyčių iš šio puslapio 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Merginos. labai prašau pagalbos 4u.gif
iš mano rinkto užsakymo turiu labai nemalonią problemą, jau norėčiau ir viešai kažkur parašyti, tik užsisakiusioji neparašė SM niko,net el.pašto nematau - užslėptas,tik matau kaip pasivadinusi pašte .(laiškuose vis pamini,kad su kitomis narėmis jai nebuvo problemų,tai suprantu,kad ne pirmas jos pirkinys g.gif )

ką pasiūlytumėt daryti ir kur kreiptis 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 09 balandžio 2014 - 09:17
QUOTE(lauruzyte @ 2014 04 08, 14:40)
Aš irgi norėčiau gėlyčių iš šio puslapio  4u.gif

O ka cia tokio randat, ko nėra kituose?
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 09, 10:13)
4u.gif
Merginos. labai prašau pagalbos  4u.gif
iš mano rinkto užsakymo turiu labai nemalonią problemą, jau norėčiau ir viešai kažkur parašyti, tik užsisakiusioji neparašė SM niko,net el.pašto nematau - užslėptas,tik matau kaip pasivadinusi pašte .(laiškuose vis pamini,kad su kitomis narėmis jai nebuvo problemų,tai suprantu,kad ne pirmas jos pirkinys  g.gif )

ką pasiūlytumėt daryti ir kur kreiptis  4u.gif  unsure.gif

O kokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2014 04 09, 18:35)
O ka cia tokio randat, ko nėra kituose?

Aš tai viendieniu pirkčiau,labai gražiu yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2014 04 09, 22:45)
O kokia problema?

jau išsprendėm kitoj temoj 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, paskendau darbuose tai neužsukau net biggrin.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 03, 13:34)
Labai ačiū visoms, su kuriomis teko bendrauti.
Beje su ta nare piniginės problemos buvo nuo pat pradžių...

Ir tau ačiū MONAMI wub.gif
Yra žmonių, kurie nesuvokia, kad mes prisiimdamos atsakomybę už užsakymą, užsakydamos ir skirstydamos, taigi skirdamos savo laiką negaunam už tai jokios naudos, kad viena vėluojanti sumokėti verčia laukti visas kitas, verčia nervintis užsakančias ir dar po to susilauki pretenzijų biggrin.gif

QUOTE(erilukaha @ 2014 04 03, 13:57)
Uzuojauta,labai nesmagu,kad tokie zmones ateina ir viska va tep sugadina...visa nuotaika ir aplamai...

Daugiau paskui nesinori niekam padėti sad.gif

QUOTE(daivix @ 2014 04 03, 15:22)
LABAI AČIŪ LAKŠMI, kad sutiko apmokėti PL... aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Tikrai nemėgstu svetimų pinigų tai buvo nesmagu tiek laiko marinuoti pinigus kol sulaukėm vėluojančios, bet jeigu yra kas džiaugiasi - puiku, vienas nuoširdus ačiū atperka viską 4u.gif

Atsakyti
Gavau jau šiandien laiškus, kad abi parduotuves išsiuntė augalus thumbup.gif
Tik kaip visada yra vielojanti apmokėti. Prieš 4d., parašė, kai paklausiau, kada galiu tikėtis apmokėjimo ''Sveiki, na kielių dienų bėgyje pervesiu'' tai suprask žmogus kiek tos kelios dienos bus. Toks įspūdis, kad augalus ausiu greičiau nei pinigus. Negi Stase sunku prieš siunčiant užsakymą parašyt, kad galėsiu sumokėt tada ir tada, kaip padarė kitos mergaitės.
Atsakyti
O gal matėt kur kokiam puslapy viržių įsigyti?
Atsakyti
Parėjo siuntintys iš http://sklep.cebulekwiatowe.pl/ pasistengsiu iki velyku issiusti visom kieno turiu adresus ir kas tik is sitos parduotuves uzsisakė.
Taigi Stase Kuksiene susimokėkite už užsisakytas gėles. Jei šiandiena iki 17val nebus pinigų sąskaitoj arba negausiu pavedimo kopijos, paskelbsiu visuose temose kur lankotės, kad esat nepatikima, ir apgavikė. Taip pat man bankas skaičiuoja palūkanas dėl nepadengto kredito, taigi iki šios dienos esate dar skolinga 9lt.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2014 04 17, 12:20)
Parėjo siuntintys iš http://sklep.cebulekwiatowe.pl/ pasistengsiu iki velyku issiusti visom kieno turiu adresus ir kas tik is sitos parduotuves uzsisakė.
Taigi Stase Kuksiene susimokėkite už užsisakytas gėles. Jei šiandiena iki 17val nebus pinigų sąskaitoj arba negausiu pavedimo kopijos, paskelbsiu visuose temose kur lankotės, kad esat nepatikima, ir apgavikė. Taip pat man bankas skaičiuoja palūkanas dėl nepadengto kredito, taigi iki šios dienos esate dar skolinga 9lt.

Valio, jau gausim gėlytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2014 04 17, 13:20)

doh.gif
ką gero užsisakė gal tuoj perpirksim hihihi.gif

užjaučiu dėl tokių užsakovių 4u.gif
Atsakyti