Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(jediara @ 2014 03 31, 20:09)
Taip  smile.gif  Atrodo nedaug, o kai pamatai didžiulę dėžę , tai  unsure.gif

o aš galėčiau rinkt ir rinkt,tik piniginius reikalus perleisti kam nors kitam,man malonumas gavus dėžes iki 2val nakties rūšiuoti lotuliukas.gif wub.gif ir pašte nuo 6,30 su 20dėžių/dėžučių būti biggrin.gif
man tikrai labai patiko wub.gif
Atsakyti
GINTA. gaudyk balioną 4u.gif . Ačiū už siuntinuką.
Kur dedat dabar parsisiųstas gėlytes? Į šiltnamį sodinat ar šiaip į kokius lovelius. Parsisiunčiau vienadienes, žieminius astriukus ir " flioksus". Į lauką dar per šalta manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2014 04 01, 18:56)

Kur dedat dabar parsisiųstas gėlytes? Į šiltnamį sodinat ar šiaip į kokius lovelius. Parsisiunčiau vienadienes, žieminius astriukus ir " flioksus". Į lauką dar per šalta manau g.gif

jos daugemetės ir šaltis joms juokai biggrin.gif tai drąsiai į gėlyną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*SIM*SIUS* @ 2014 04 01, 20:01)
jos daugemetės  ir šaltis joms juokai  biggrin.gif  tai drąsiai į gėlyną  mirksiukas.gif

Dėkui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 01, 18:21)
o aš galėčiau rinkt ir rinkt,tik piniginius reikalus perleisti kam nors kitam,man malonumas gavus dėžes iki 2val nakties rūšiuoti  lotuliukas.gif  wub.gif ir pašte nuo 6,30 su 20dėžių/dėžučių būti  biggrin.gif
man tikrai labai patiko  wub.gif

Tiesiog neturiu tam laiko, nes per mažai laiko būnu namuose rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, aciu Jediara uz augaliukus wub.gif thumbup.gif 4u.gif tik labai gaila, kad neberinksit daugiau uzsakymu verysad.gif taip buvo patogu, issirenki ir lauki blush2.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 04 01, 20:09)
Tiesiog neturiu tam laiko, nes per mažai laiko būnu namuose rolleyes.gif

na taip dirbant tai būtų sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida1 @ 2014 04 01, 18:56)
GINTA. gaudyk balioną 4u.gif . Ačiū už siuntinuką.

Tai jum visom aciu 4u.gif labai smagu buvo bendradarbiaut, tikiuos ne paskutinį kartą smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Ginta, tikrai.

Jau viskas susodinta. smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu padėkot Gintai aciuks.gif Taip smagu gauti siuntinuką su visomis gėrybėmis bigsmile.gif Jeigu vyras iš namų neišvytų su visais kvietkais, tai nors ir kas savaitę užsakinėčiau hihihi.gif
Atsakyti
svarbu turėti kur sodinti 4u.gif
Atsakyti
Man tokia protinga motera pasiūlė, kad reik su užsakymu palaukt kokią savaitę, kol atlyginimus gaus. Gal palaukt, tikrai, daugiau prisirinks. Dabar iš http://cebule-kwiatowe.pl/ turiu dvi norinčias, bet dar nieko neatsiuntė, o iš sklep.cebulekwiatowe.pl yra daugiau, bet mažiau nei praeitą katrą.
Atsakyti