Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

Aš irgi jungčiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 01, 19:43)
Nežinau kaip ten galima, bet kas pernai užsakinėjo tai su kreditine kiek žinau  g.gif Per mokejimai.lt nesu dariusi tarptautinio tai nežinau kaip ten reikia  doh.gif Reikes paskaitinėti.

http://www.seemnemaa...dex.php?pay=yes
Mergina kuri prieštai darė bendrą sėkų užsakymą sakė, kad ten galima per paypal mokėti(bet vėlgi reika turėti kreditinę kortelę), tuomet nenuskaičiuoja banko mokesčio, tik atsiuntimas skaičiuojasi.
Neturiu ir aš tos kerditinės kortelės, bet gal atsiras kuri moka kaip ten su tais mokėjimais reikia elgtis.
Atsakyti
as uzsakinejau pries tai - mokejau per paypal.
uzsakius, po 3 dienu atsiunte galutine saskaita, pervedziau pinigus ta pacia diena, prekes atsiunte i pasta po 10 dienu.
Viskas su jais gerai, tik kai uzsakineji neraso, kad nebeturi tokios prekes - paskui buvo kelios, kuriu nebeliko (gaila kai kuriu - kad ir sau pvz. as buciau uzsakinejus kitas i ju vieta, bet nebebuvo galima sad.gif ). Uz kurias sumokejau - visas atsiunte
Atsakyti
As irgi prisijungsiu ,jeigu priimsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2014 01 19, 18:22)
o kas mokescius mokes LT muitinej?

mokesčių mokėti nereikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 04, 17:52)
mokesčių mokėti nereikėjo mirksiukas.gif

O ką jau japonas atsiuntė? tai lauksim pasirodymo ir žiedų ir aišku daugiau informacijos gal kitą kart daugiau prisijungs.
Atsakyti
QUOTE(kypshas @ 2014 02 05, 17:55)
O ką jau japonas atsiuntė? tai lauksim pasirodymo ir žiedų ir aišku daugiau informacijos gal kitą kart daugiau prisijungs.

Labai greitai viskas įvyko thumbup.gif . Tik dabar kitame Lietuvos gale cebulės ilsisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 05, 18:04)
Labai greitai viskas įvyko thumbup.gif . Tik dabar kitame Lietuvos gale cebulės ilsisi ax.gif

jau keliauja mirksiukas.gif
rašykit adresus į až
Papildyta:
QUOTE(kypshas @ 2014 02 05, 17:55)

praktiškai užtruko savaitę laiko nuo užsakymo iki cibuliai atkeliavo thumbup.gif
Atsakyti
Ar būtų norinčių jungtis prie užsakymo iš www.seemnemaailm.ee/ ? Sakiau jau nieko iš ten neužsakinėsiu, ale paprikų pristigo.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 vasario 2014 - 20:15
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 05, 20:04)
Ar būtų norinčių jungtis prie užsakymo iš www.seemnemaailm.ee/ ? Sakiau jau nieko iš ten neužsakinėsiu, ale paprikų pristigo..  ax.gif

Aš jungčiausi.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 05, 20:04)
Ar būtų norinčių jungtis prie užsakymo iš www.seemnemaailm.ee/ ? Sakiau jau nieko iš ten neužsakinėsiu, ale paprikų pristigo..  ax.gif

Aš jungčiaus 4u.gif Net jau galvojau pati organizuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina* @ 2014 02 05, 20:38)
Aš jungčiausi.

QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 05, 21:01)
Aš jungčiaus  4u.gif Net jau galvojau pati organizuot  biggrin.gif

Kaip norit-galiu aš užsakyti-galit jūs ax.gif
Manau, kad siuntimą dalinčiau visoms po lygiai-kaip darydavau ankstesniais metais 4u.gif Jei reikės siųsti į kitus miestus-tai reikės susimokėti už siuntimą ir voką. Ir dar prašysiu kai vesit pinigėlius į mano sąskaitą (bankas swedbank) iš kito banko nei maniškis pridėti 1.40 lt, nes man tiek nuskaičiuos už įeinančią sumą... berods viskas g.gif
Užsakymą su savo norais siųskit man į el. paštą: madmuazele@yahoo.com Būtų gerai, jei siųstumėte nuorodas, o ne krepšelį-nes tada tenka ieškoti per paiešką-galiu ne tą užsakyti blush2.gif
Turbūt reikės nedelsti su užsakymu, nes dingsta sėklos greitai... Jaučiu penktadienį užsakinėsiu. Priimčiau kokias 5-6 merginas 4u.gif

Pamiršau parašyti, kad aš iš Vilniaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 vasario 2014 - 21:43