Aš irgi jungčiausi
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 01, 19:43)
Nežinau kaip ten galima, bet kas pernai užsakinėjo tai su kreditine kiek žinau Per mokejimai.lt nesu dariusi tarptautinio tai nežinau kaip ten reikia Reikes paskaitinėti.
http://www.seemnemaa...dex.php?pay=yes
Mergina kuri prieštai darė bendrą sėkų užsakymą sakė, kad ten galima per paypal mokėti(bet vėlgi reika turėti kreditinę kortelę), tuomet nenuskaičiuoja banko mokesčio, tik atsiuntimas skaičiuojasi.
Neturiu ir aš tos kerditinės kortelės, bet gal atsiras kuri moka kaip ten su tais mokėjimais reikia elgtis.
as uzsakinejau pries tai - mokejau per paypal.
uzsakius, po 3 dienu atsiunte galutine saskaita, pervedziau pinigus ta pacia diena, prekes atsiunte i pasta po 10 dienu.
Viskas su jais gerai, tik kai uzsakineji neraso, kad nebeturi tokios prekes - paskui buvo kelios, kuriu nebeliko (gaila kai kuriu - kad ir sau pvz. as buciau uzsakinejus kitas i ju vieta, bet nebebuvo galima ). Uz kurias sumokejau - visas atsiunte
uzsakius, po 3 dienu atsiunte galutine saskaita, pervedziau pinigus ta pacia diena, prekes atsiunte i pasta po 10 dienu.
Viskas su jais gerai, tik kai uzsakineji neraso, kad nebeturi tokios prekes - paskui buvo kelios, kuriu nebeliko (gaila kai kuriu - kad ir sau pvz. as buciau uzsakinejus kitas i ju vieta, bet nebebuvo galima ). Uz kurias sumokejau - visas atsiunte
As irgi prisijungsiu ,jeigu priimsit
QUOTE(Loram @ 2014 01 19, 18:22)
o kas mokescius mokes LT muitinej?
mokesčių mokėti nereikėjo
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 04, 17:52)
mokesčių mokėti nereikėjo
O ką jau japonas atsiuntė? tai lauksim pasirodymo ir žiedų ir aišku daugiau informacijos gal kitą kart daugiau prisijungs.
QUOTE(kypshas @ 2014 02 05, 17:55)
O ką jau japonas atsiuntė? tai lauksim pasirodymo ir žiedų ir aišku daugiau informacijos gal kitą kart daugiau prisijungs.
Labai greitai viskas įvyko . Tik dabar kitame Lietuvos gale cebulės ilsisi
QUOTE(pempė12 @ 2014 02 05, 18:04)
Labai greitai viskas įvyko . Tik dabar kitame Lietuvos gale cebulės ilsisi
jau keliauja
rašykit adresus į až
Papildyta:
QUOTE(kypshas @ 2014 02 05, 17:55)
praktiškai užtruko savaitę laiko nuo užsakymo iki cibuliai atkeliavo
Ar būtų norinčių jungtis prie užsakymo iš www.seemnemaailm.ee/ ? Sakiau jau nieko iš ten neužsakinėsiu, ale paprikų pristigo..
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 05, 20:04)
Ar būtų norinčių jungtis prie užsakymo iš www.seemnemaailm.ee/ ? Sakiau jau nieko iš ten neužsakinėsiu, ale paprikų pristigo..
Aš jungčiausi.
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 05, 20:04)
Aš jungčiaus Net jau galvojau pati organizuot
QUOTE(jurgina* @ 2014 02 05, 20:38)
Aš jungčiausi.
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 05, 21:01)
Aš jungčiaus Net jau galvojau pati organizuot
Kaip norit-galiu aš užsakyti-galit jūs
Manau, kad siuntimą dalinčiau visoms po lygiai-kaip darydavau ankstesniais metais Jei reikės siųsti į kitus miestus-tai reikės susimokėti už siuntimą ir voką. Ir dar prašysiu kai vesit pinigėlius į mano sąskaitą (bankas swedbank) iš kito banko nei maniškis pridėti 1.40 lt, nes man tiek nuskaičiuos už įeinančią sumą... berods viskas
Užsakymą su savo norais siųskit man į el. paštą: madmuazele@yahoo.com Būtų gerai, jei siųstumėte nuorodas, o ne krepšelį-nes tada tenka ieškoti per paiešką-galiu ne tą užsakyti
Turbūt reikės nedelsti su užsakymu, nes dingsta sėklos greitai... Jaučiu penktadienį užsakinėsiu. Priimčiau kokias 5-6 merginas
Pamiršau parašyti, kad aš iš Vilniaus