Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(Jumisi @ 2013 05 01, 19:53)
Vėl lendu į puslapį( swiatcebul),ta pagunda,norisi dar augalų,bet,manau reikia sustoti. Ar matėt,merginos,kai kurių augalų likę po 1 vnt.,nebėra garantijos,kad gausim. Gal laukiam kito pavasario,turėsim tikslą ?

drinks_cheers.gif Nes yra tik 8 norinčios, galime negauti kai kurių augalų, o siuntimas brangus. Gal laukime rudens ax.gif , nes jei darome, tai užsakymą formuoju rytoj rolleyes.gif
Papildyta:
Kur Jūs matote, kad likę tik po 1 vnt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 02, 08:39)
drinks_cheers.gif  Nes yra tik 8 norinčios, galime negauti kai kurių augalų, o siuntimas  brangus. Gal laukime rudens  ax.gif , nes jei darome, tai užsakymą formuoju rytoj rolleyes.gif
Papildyta:
Kur Jūs matote, kad likę tik po 1 vnt? g.gif

Gal ir sumaišiau g.gif iš to strioko,kur,rašo,kad mažas kiekis,tai ir pažiūrėjau į vnt. Atsiprašau 4u.gif ,bet ,manau,kad reiktų pakentėt iki rudens.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 02, 08:39)
Gal laukime rudens  ax.gif , nes jei darome, tai užsakymą formuoju rytoj rolleyes.gif

Aš tai ir manyčiau, jog laukiame rudens drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cebule-kwiatowe jau atidarytas rudens sezonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumisi @ 2013 07 04, 14:14)
Cebule-kwiatowe jau atidarytas rudens sezonas  4u.gif

Taip,mačiau. Jei darysiu užsakymą, galėsiu priimti tik keletą merginų, kai kurios iki dabar skolingos už persiuntimą LT, nes siuntinukai buvo didesni sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 04, 22:15)
Taip,mačiau. Jei darysiu užsakymą, galėsiu  priimti tik keletą merginų, kai kurios iki dabar skolingos už persiuntimą LT, nes siuntinukai buvo didesni sad.gif

Tai aš jau į eilę 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat užsisakinėjau iš minėto lenkų puslapio, bet likau nusivylusi. Didelė dalis augalų arba ne tie, ,arba visai neprigijo: melsvė įdėta kažkokia"patvorinė", vietoj l. gražios ir pakankamai brangios, heuhera- būtumėte pamačiusios kaip atrodė tas augalėlis: jo nebuvo, buvo tik mažytis šaknelių,( kaip iš šepečio, kai susišukluoji ir išimi plaukus išmesti) gumulėlis, jokio lapelio- tai net neišdygo, floksas- neišaugo. Taip pat užsisakiau daug bijūnų, tai šiemet nemačiau žiedų, tai įtariu, kad kitais metais turėsiu dar daugiau nusivylimo. schmoll.gif
Tai tokia mano patirtis ir manau, kad daugiau iš ten neužsisakinėsiu. verysad.gif Geriau mokėsiu vietiniams daugiau, bet užtikrintai, kad atsiųs tą augalą, kurio noriu ir pakankamai paaugintą. Tame patirties jau turiu ir žinau ką sakau.
Atsakyti
Pasirodė naujas katalogas ir šiame puslapyje http://www.swiatcebul.pl/
Jeigu kas nors organizuotų užsakymą, labai prašyčiau priimti ir mane su kukliu norų sąrašu ax.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri planuojat sakyt darzoviu seklu(pomidoru,agurku) is rusu arba estu?
Prisijungciau
Atsakyti
Ir as jau susidejau i kasika kelis svogunelius ax.gif bet vyras pasakytu, kur tiek desi biggrin.gif Tai labai prasyciausi i kompanija blush2.gif Esu sazininga pirkeja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 14 liepos 2013 - 18:43
Užsakymą darysiu iš http://www.swiatcebul.pl/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 15, 11:37)

O kada planuojt uzsakyti? Man ismeta lentele, kad gali suteikti 7 % nuolaida jei uzsiregistruosiu, turit ta nuolaida? Ar jus dar didesne gaunat?
Atsakyti