Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

Ačiū jums, Jediara, už vargą. Labai lauksiu siuntinio, e-mail'ą išsiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2013 04 19, 14:49)
as jau susikroviau krepsiuka. Kokiu e-mail siusti?

jediara@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas aktinidijas siuntėsi, kaip jos ten?
Atsakyti
O iš http://www.swiatcebu...klepki-890.html irgi planuojate rinkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 19, 12:37)
Savaitgalį rinksiu užsakymus, pažiūrėsime, kiek norinčių atsiras 4u.gif
Šiandien gaunu siuntinį iš Swiatcebul  4u.gif

ir iš kur merginos ryžtas,viel gausi puse furos.Ačiū tau už vargeli ,kad ir musu trobikes padedi papuošt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2013 04 19, 23:07)
ir iš kur merginos ryžtas,viel gausi puse furos.Ačiū tau už vargeli ,kad ir musu trobikes padedi papuošt  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif Gėlės mano hobi - nesvarbu, savos ar svetimos ax.gif Iš tiek augalų jau žinosiu, kokius verta užsisakyti, o kurių nelabai rolleyes.gif Prie siuntinių dirbu ne viena - visa šeima padeda ( gal ir jie pamėgs augalus topsecret.gif )
Papildyta:
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 19, 22:43)

Tai tik iš šio ir rinksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lotaa @ 2013 04 19, 21:57)
sveikos, gal kas aktinidijas siuntėsi, kaip jos ten?

Iš Cebule-kwiatowe buvo gražūs augalai, bet vargas su jomis persiųsti LT - augalai apie 80 cm, problema supakuoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 19, 22:56)
Tai tik iš šio ir rinksiu ax.gif

O kaip faina, galvojau jog iš kito. Einu pažiūrėt kokie norai mano bus bigsmile.gif
Atsakyti
Užsakymo nesuformavau - mažai merginų rolleyes.gif
Atsakyti
As tik siandien gavau geles kurias Jediara uzsakinejo is cebule -kviatove Panasu, kad mano eremurai niesgyvens. Perdziuve. Nepasiseke.
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2013 04 23, 14:40)
As tik siandien gavau geles kurias Jediara uzsakinejo is cebule -kviatove  Panasu, kad mano eremurai niesgyvens. Perdziuve. Nepasiseke.

Vis tiek bandykite sodinti - gal kuris išgyvens, lyg mačiau daigelį.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 22, 20:53)
Užsakymo nesuformavau - mažai merginų rolleyes.gif

o tai gal dar galima prisidėt ar jau nebebus to užsakymo, ko nors gal dar paieškočiau
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 04 23, 20:07)
o tai gal dar galima prisidėt ar jau nebebus to užsakymo, ko nors gal dar paieškočiau

Jei parašys 10 merginų - užsakymas bus, todėl galite pasižvalgyti puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti