Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(jediara @ 2013 03 01, 19:53)
Organizuojamas dar vienas užsakymas iš www.swiatcebul.pl  4u.gif

mane domina begonijos, bet nelabai suprantu, kokio dydžio augaliukus gaučiau g.gif pvz šie:
http://www.swiatcebu...wered-Red-.html
pas mus turguj kai perku apie 8 -10 lt moku už gražų žydintį augaliuką. O čia begonijos iki 3 zl. Tai kokio jos dydžio? g.gif
Gal dar galit parašyti, kokios prisijungimo sąlygos 4u.gif (atsiuntimo terminai, siuntimo išl, iš kokio miesti pasiimt, ar persiųsit)
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 03 02, 19:10)
mane domina begonijos, bet nelabai suprantu, kokio dydžio augaliukus gaučiau g.gif pvz šie:
http://www.swiatcebu...wered-Red-.html
pas mus turguj kai perku apie 8 -10 lt moku už gražų žydintį augaliuką. O čia begonijos iki 3 zl. Tai kokio jos dydžio? g.gif
Gal dar galit parašyti, kokios prisijungimo sąlygos 4u.gif (atsiuntimo terminai, siuntimo išl, iš kokio miesti pasiimt, ar persiųsit)

Begonijų aš nesu pirkusi, bet manau, kad čia gumbai, o ne daigai, juk siunčiant jie nulūžtų rolleyes.gif
Kaune bus galimybė perduoti. Augalai siunčiami nuo kovo 15 d. , bet galime gauti ir balandžio mėn. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 02 kovo 2013 - 17:16
QUOTE(jediara @ 2013 03 02, 17:14)
Begonijų aš nesu pirkusi, bet manau, kad čia gumbai, o ne daigai, juk siunčiant jie nulūžtų  rolleyes.gif

tai tada čia turbūt daugiametės. Nes aš tai vienmetes perku ir vazonuose sodinu, kad per vasarą žydėtų. Daugiamečių neturėčiau kur išlaikyti.
Eisiu pastudijuosiu, gal dar ką rasiu ax.gif
Atsakyti
Laba,jei speju ryt ir as prisijungsiu prie uzsakymo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumisi @ 2013 03 04, 21:26)
Laba,jei speju ryt ir as prisijungsiu prie uzsakymo  ax.gif  ax.gif

Prisijunkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 03 02, 17:27)
tai tada čia turbūt daugiametės. Nes aš tai vienmetes perku ir vazonuose sodinu, kad per vasarą žydėtų. Daugiamečių neturėčiau kur išlaikyti.
Eisiu pastudijuosiu, gal dar ką rasiu ax.gif

atsiunčia gumbus mirksiukas.gif tada sodini į vazoną ir lauki žiedų smile.gif o išlaikyti per žiemą vietos daug nereikia, nes augalą nudžiovinti reikia, saugomas tik gumbas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulke @ 2013 02 27, 21:01)
Ieskokit pagal lotyniska pavadinima - Clematis  mirksiukas.gif
Nerandu sitame ir as raganiu  g.gif  gal nera visai...

drinks_cheers.gif aš taip pat nepastebėjau, kad raganių būtų smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
noriu prisijungti prie užsakymo .Gal galite paaiškinti, kokios sąlygos ir kas organiuoja.
Įdomu, ar siunčia bijūnus?
Atsakyti
Anyta iesko ilgiau zydincio medelio ar krumelio (aukstesnio, sodinti prie ivaziavimo prie namo), bet apie augalus visiskai nenusimanau blush2.gif Gal ka pasiulytumet uz padoria kaina? g.gif
Atsakyti
ar dar speciau prisijungti prie uzsakymo ?
Atsakyti
kaip tylu... ar jau visos uzsitavarinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 03 30, 14:05)
kaip tylu... ar jau visos uzsitavarinot?  4u.gif

Laukiame siuntinių ax.gif
Atsakyti
ar tik is vieno puslapio sakotes? ar turit patirties ir is kitu seklu parduotuviu?
jeigu pirkti vienai-dviese is kurio butu palankiausia? gal turit kas patirties?
Atsakyti