Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

Jau metus laiko ruosiuosi eit sportuot ir niekaip doh.gif, tai pinigu nera tai vel kokios atmazkes.Vis svarstau apie sporto kluba Ideja, gal jau si pavasari rysiuos pagaliau. Pastebejau kaskart vel pradet sportuot vis sunkiau ir sunkiau. Gal kas perkat Idejos sporto klube ne menesinius, o kartinius abonementus, man toks butu aktualiau.
Atsakyti
Sveikos, gal yra norinciu aerobika lankyti i kompanija silainiuose 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 29, 15:30)
Jau metus laiko ruosiuosi eit sportuot ir niekaip doh.gif, tai pinigu nera tai vel kokios atmazkes.Vis svarstau apie sporto kluba Ideja, gal jau si pavasari rysiuos pagaliau. Pastebejau kaskart vel pradet sportuot vis sunkiau ir sunkiau. Gal kas perkat Idejos sporto klube ne menesinius, o kartinius abonementus, man toks butu aktualiau.

Na, jei skaiciuojate pinigelius, tikrai nepatarciau rinktis kartiniu apsilankymu - tokiu budu tikrai "riebiai" permokesite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2013 03 13, 22:16)
na ka nuo pirmadienio planuoju pradeti sportuoti smile.gif galvoju rinktis minotauras sporto klubas, kaip manot ar geras jis? su kolege snekejom apie dainavos sporto kluba tai atbaide tas kad ten yra tik 1 priziurintis treneris, o man tikrai reikes prieziuros kai 4 metus nesportavusiai biggrin.gif
kaip jus manot?

Ar dar lankote, gal ka daugiau apie ji galit pasakyt? reik ir man po vaiko kazkur pradet vaiksciot, nes tokiu siaubu svarstykles dar niekad nerode unsure.gif bet nz nuo kurio geriau pradet ar nuo dainavos ar nuo minotauro, pastarasis arciau g.gif
Atsakyti
sveikutes, mastau ir as pradet sportuot. Gyvenu Dainavoj ir niekaip neissirenku kur geriau eit - i Zeimio sporto kluba ar i Sveikatingumo ir terapijos centra. Mane domina aerobika vakarais. Gal galetumet parekomenduot, kuris geresnis?
Atsakyti
Kažkoks naujas klubas "Pegasas" atsidarė Savanorių 172. Gal kas jau buvo ir turi atsiliepimų?
Aš niekaip neapsisprendžiu, kur eiti sportuoti doh.gif nes man pakeliui jokių klubų nėra doh.gif Dirbu Studentų miestelyje, namo važiuoju pro Europos pr. Gal aš kokio klubo pakeliui nežinau? Arčiausiai turbūt būtų Minotauras, ane?
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas1 @ 2013 04 15, 17:30)
i Sveikatingumo ir terapijos centra. Mane domina aerobika vakarais. Gal galetumet parekomenduot, kuris geresnis?

drinks_cheers.gif kas vakara klausausi kaip jos vyksta lotuliukas.gif Merginos iseina slaputeles, bet su sypsena rolleyes.gif
Atsakyti

! 
Grubaus tono ir įžeidinėjantys komentarai buvo ištrinti. Savo neigiamą nuomonę galima išreikšti ir kur kas tolerantiškesniais žodžiais. Sekantį kartą už forumo taisyklių pažeidimus bus skiriami įspėjimai.
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2013 04 16, 07:52)
Kažkoks naujas klubas "Pegasas" atsidarė Savanorių 172. Gal kas jau buvo ir turi atsiliepimų?
Aš niekaip neapsisprendžiu, kur eiti sportuoti  doh.gif nes man pakeliui jokių klubų nėra  doh.gif Dirbu Studentų miestelyje, namo važiuoju pro Europos pr. Gal aš kokio klubo pakeliui nežinau? Arčiausiai turbūt būtų Minotauras, ane?

Studentu miestelyje yra moteru sporto klubas Akela.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 04 23, 18:01)
Studentu miestelyje yra moteru sporto klubas Akela.

Sporto klubas Akela gali pasiūlyti didelę įvairovę aerobikos treniruočių , tik vienas minusiukas labai maža aerobikos salė , persirengimo kambarys , dušiukas , ir 1 tualetas.....
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2013 04 27, 08:46)
Sporto klubas Akela gali pasiūlyti didelę įvairovę aerobikos treniruočių , tik vienas minusiukas labai maža aerobikos salė , persirengimo kambarys , dušiukas , ir 1 tualetas.....

Ir jeigu norit sumokėjusios pinigus nueiti į treniruotę ir išgirsti - atsiprašome vietų nėra . Ir taip ne vieną kartą , o vos ne visą savaitę - "jūs ką neužsiregistravote '?Jei norit padovanoti pinigus sporto klubui ir nesportuoti - tai čia jums.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Nusprendžiau nuo vasaros pradėti sportuoti. Esu iš Dainavos, tačiau Dainavo sporto klubas manęs nelabai traukia. Norėčiau paklaust kokius sporto klubus pasiulytumėte? Ir kokie atsiliepimai apie "Fanką" bei "Impuls" Žalgirio arenoje? (atsiprašau, senesniu temu neskaičiau blush2.gif )
Atsakyti