Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(JayJay @ 2013 03 12, 14:33)
na ne, aš tik po 17h galiu... Linijoj taip, kandžiojasi kainos.. mąstau apie fanką, bet nežinau ar geras  ax.gif

neblogas. bet kai as savu laiku ejau po darbo nezmoniskas kiekis moteru/merginu budavo. ne tik kad neuztekdavo vietos, bet ir kilimeliu/stepu salej.
nesmagu budavo - vykdavo vos ne kova biggrin.gif

gal dabar pasikeite situacija, nzn.
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 03 11, 22:42)
Gal kas nors galėtų patarti kokį nebrangų bet neprastą sporto klubą savanorių arba taikos pr.? Geriausia būtų savanorių vidury arba taikos pr. netoli savanorių  blush2.gif Norime su vyru sportuot, bet ažuolyno ir impuls kainos atbaido

pries kokius gerus 5 lankiau Miseviciu "ladyline", jei gerai pamenu, savanoriu vidury, tarp tokiu sandeliu tas klubas buvo, tik nzn ar db yra. buvo ten ir aerobika ir treniruokliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutikutule: 12 kovo 2013 - 16:22
QUOTE(zirzia @ 2013 03 12, 16:20)
neblogas. bet kai as savu laiku ejau po darbo nezmoniskas kiekis moteru/merginu budavo. ne tik kad neuztekdavo vietos, bet ir kilimeliu/stepu salej.
nesmagu budavo - vykdavo vos ne kova  biggrin.gif

gal dabar pasikeite situacija, nzn.

aš prie treniruoklių labiau, aerobika kolkas netraukia smile.gif o dar išgirdau apie Kalniečių sveikatingumo centrą - kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 03 12, 17:34)
aš prie treniruoklių labiau, aerobika kolkas netraukia smile.gif o dar išgirdau apie Kalniečių sveikatingumo centrą - kaip ten?

Sia vieta kolkas visos giria, ji ir turejau omeny, kalbedama apie Savanoriu pr. gala biggrin.gif Apie Fanka siuo metu irgi labai blogu atsiliepimu nemaciau, zinau lankanciu - sako patenkinti ir sale, ir treneriu prieziura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2013 02 26, 23:42)

Benaršydama dar radau šį klubą: http://www.sveikatingumoterapija.lt/
Gal kam teko lankytis? Vieta būtų visai nebloga, kainos irgi labai negasdina ir sudomina nemažas grupinių treniruočių pasirinkimas. Būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, jei kas susidūrėt smile.gif

Lankau šį klubą ir esu tikrai patenkinta.
Atsakyti
na ka nuo pirmadienio planuoju pradeti sportuoti smile.gif galvoju rinktis minotauras sporto klubas, kaip manot ar geras jis? su kolege snekejom apie dainavos sporto kluba tai atbaide tas kad ten yra tik 1 priziurintis treneris, o man tikrai reikes prieziuros kai 4 metus nesportavusiai biggrin.gif
kaip jus manot?
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2013 03 13, 22:16)
na ka nuo pirmadienio planuoju pradeti sportuoti smile.gif galvoju rinktis minotauras sporto klubas, kaip manot ar geras jis? su kolege snekejom apie dainavos sporto kluba tai atbaide tas kad ten yra tik 1 priziurintis treneris, o man tikrai reikes prieziuros kai 4 metus nesportavusiai biggrin.gif
kaip jus manot?

Dainavos sporto klube treniruokliu saleje yra 3 treneriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2013 03 13, 22:16)
kaip jus manot?

Dainavoj vienas treneris buna tik vasara smile.gif - kaip ir daugelyje klubu, kai zmones atostogu nori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D*L*K: 14 kovo 2013 - 09:55
sveikutes wink.gif galiu pasidaliti atsiliepimais apie sporto kluba IDEJA, butrimoniu g 9, lyg toks adresas, netoli savanoriu ortopedinio. dirba is viso trys treneriai, viena panele ir du vyrukai, bet jie dirba pamainom, vienu metu visu triju nebuna. Lankiausi 12-14val, zmoniu buvo, bet laisvu treniruokliu tikrai yra, sake po pietu I vakara po darbu pradeda rinktis daugiau zmoniu. Pagrinde sportavo 20-30metu vaikinai ir merginos, bet buvo ir keli gerokai vyresni vyrukai. niekas pirstais nebado, neziuri ir neapkalba, visi savais tikslais smile.gif kadangi niekada nesu sportavusi, visa treniruote nuo manes nesitrauke trenere Agne, priziurejo kaip ka daryti pagal pagrindine programa moterims, visu raumenu grupems, veliau padaroma asmenine treniruote. Treniruokliu stovis puikius, saleje groja muzika ne per garsiai, priesais kardio treniruoklius kabo tv, yra spec kranelis vandeniui atsigerti, spinteles svarios, kurias galima issinuomoti kaip asmenines ir palikt pvz sampunus ir pan uz 15lt menesiui, tikrai erdvus persirengimo kambariukas, 3-4 dusai atskiri, turiu omeny, jog uzsidaro durelemis, yra net pirtele, kuria galima naudotis savaitgaliais nemokamai.
kas labai aktualu pasibandymui, tai pirmoji treniruote nemokama. kaina 90lt apsilankymams iki 15val plius savaitgaliais, ir 110 visa diena. seimos nariams taikomos nuolaidos.
Minusai: drauge pasigedo serveteliu, kas man nelabai aktualu, nes turejau ranksluostuka. mazai vietos prisiparkuoti automobili. salia yra autoservisas su kiemu, nors ir yra zenklas pasaliniams ivaziuoti draudziama, bet pasistaciau ten, ir kaip maciau, tai ne as viena biggrin.gif
kaip ir tiek info kol kas wink.gif
Atsakyti
Bandau susirasti treniruoklių sale su suprantančiu savo darba treneriu Šilainiuose. Šalia yra Atlantai, Grizlis, Bodyhause. Gal kas patars kur laimės ieškoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaruj @ 2013 03 17, 01:14)
Bandau susirasti treniruoklių sale su suprantančiu savo darba treneriu Šilainiuose. Šalia yra Atlantai, Grizlis, Bodyhause. Gal kas patars kur laimės ieškoti. 4u.gif

As Bodyhouse sportavau, tai tikrai galiu rekomenduoti thumbup.gif Treneris Giedrius tikrai savo darba ismano mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziau sporto kluba Minotauras, visai patiko, ziuresim ar ir tolaiu neapvils. Gal yra siuo metu paneliu taip pat ten lankanciu?
Atsakyti