Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

kita savaite plauoju pasibandyti sporto klube IDEJA. kas nori, gali prisijungt wink.gif planuoju dazniausiai lankyti iki 15val.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(CandyBox @ 2013 01 23, 13:57)
s, kokios nuomones apie azuolyno sporto ir sveikatingumo kluba? Gal yra lnkanciu? Nors kainos dideles, gal apsimoka? Turiu galvoje dusus, svara, nedaug zmoniu ir pan. Taip pat domintu atsiliepimai api sales trenerius( ar padeda, paaiskina, nes as niekada nesportavau salej), taip pat grupines treniruotes. Aciu visoms!

P.S. Dar domintu visa ta pati info apie impuls zalgirio arenoj;) Aciu!!!

Seniai lankaisuai ąžuolyno sporto klube, tai patiko, bet dar prieš remontą. Dabar žinau, kad panaikinta džekuzi ir sauna 4u.gif

Mergaitės, gal žinot kokie atsiliepimai apie Hermio sporto klubą? Kaip ten treneriai? 4u.gif
Atsakyti
As lankausi assc (Azuolyne) 4u.gif . Siaip esu perejusi keleta klubu kaune tiek aerobikoje tiek salej, apsistojau siame. Patinka tiek aplinka tiek treneriai, aerobika taip pat stipri smile.gif, bet siuo metu lankausi tik saleje
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 02 26, 16:34)
Kuriam rajone gyvenate? Gal mums pavyktu Jus suvilioti isgyrus koki nors kluba  rolleyes.gif

Dainavos. atrodo noreciau ir nuiti bet kad tas prisiruosimas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2013 03 03, 20:05)
Dainavos. atrodo noreciau ir nuiti bet kad tas prisiruosimas biggrin.gif biggrin.gif

Jeeeetau, toks dekingas rajonas sportui, tiek daug puikiu klubu thumbup.gif tik save uz kalnieriaus imti ir pirmyn 4u.gif mes su vyru is zaliakalnio-eiguliu vazinejam toliausia kelia iki dainavos ax.gif tai kazkuri ryta tiesiog atsikelkit ir sakykit - SIANDIEN smile.gif nes aplink jus klubu tikrai i valias, ir turiu pasakyt, bene visi geriausi susibure biggrin.gif nuosirdziai linkiu sekmingai prisiruost fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 03, 19:45)
Jeeeetau, toks dekingas rajonas sportui, tiek daug puikiu klubu  thumbup.gif  tik save uz kalnieriaus imti ir pirmyn  4u.gif  mes su vyru is zaliakalnio-eiguliu vazinejam toliausia kelia iki dainavos  ax.gif  tai kazkuri ryta tiesiog atsikelkit ir sakykit - SIANDIEN smile.gif  nes aplink jus klubu tikrai i valias, ir turiu pasakyt, bene visi geriausi susibure  biggrin.gif nuosirdziai linkiu sekmingai prisiruost  fitness4.gif

reiks kazkokia draugyte prisigriebti kad bent pradzia butu
Atsakyti
QUOTE(jurgutea @ 2013 02 05, 09:59)
Sveiki.gal kas noretu kartu sportuoti sporto klube Fankas?  4u.gif  savanoriu pr. as jau pradejus,butu smagu susirasti konpanija  smile.gif

As noreciau kompanijos smile.gif Bet as tik po darbo galiu sportuot, 18 val. ir pan. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal atsirastų kokia kompanjone man - niekad neesu lankiusi sporto klubo, bet po vaikelio reikia... Viena nesugebu prisiversti ir nedrąsu... Ideli kompanija būtų gyvenanti šalia pc SAVAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(houpe @ 2013 03 10, 14:42)
Sveikos, gal atsirastų kokia kompanjone man - niekad neesu lankiusi sporto klubo, bet po vaikelio reikia... Viena nesugebu prisiversti ir nedrąsu... Ideli kompanija būtų gyvenanti šalia pc SAVAS  smile.gif

Gyvenančiai šalia Savo galiu parekomenduot klubą http://www.sveikatingumoterapija.lt/. Aš pradėjau nu kovo, lankau aerobikos ir giliųjų raumenų treniruotes, kadangi mėgstu judresnį sportą, tai man aerobika labiau prie širdies, bet ir kitas pabandžius tikrai nesigailiu. Kiek teko būt skirtingų trenerių treniruotėse, visi patiko, tikrai dėmesingai dirba, net su 20 žmonių salėje, stengiasi pamatyt ir pataisyt kiekvieno klaidas. Treniruoklių kol kas nebandžiau, bet kiek teko matyt laukiant, ir ten treneriai skiria dėmesio kiekvienam, pirmus kartus atėjusius ypač įdėmiai stebi.
Kai kam nepatinka, kad reikia iš anksto užsiregistruot į grupines trenirutes, bet aš matau tame privalumą, nes nustatytas maksimumas žmonių salėje ir nebūna stumdymosi ar inventoriaus trūkumo. O problemos tikrai nesudaro, išeini iš treniruotės ir užsirašai kitai, kas reguliariai eina iškart visai savaitei užsirašo, jei kas pasikeičia paskambini.
Gal aš čia per daug išsiplėčiau, bet kadangi pati neseniai rinkausi, tai bandžiau apžvelgt, kas man atrodė aktualu renkantis klubą. Aišku mano patirtis nedidelė, bet kol kas tikrai nenusivyliau.
Atsakyti
Gal kas nors galėtų patarti kokį nebrangų bet neprastą sporto klubą savanorių arba taikos pr.? Geriausia būtų savanorių vidury arba taikos pr. netoli savanorių blush2.gif Norime su vyru sportuot, bet ažuolyno ir impuls kainos atbaido
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2013 03 11, 22:42)
Gal kas nors galėtų patarti kokį nebrangų bet neprastą sporto klubą savanorių arba taikos pr.? Geriausia būtų savanorių vidury arba taikos pr. netoli savanorių  blush2.gif Norime su vyru sportuot, bet ažuolyno ir impuls kainos atbaido

Na azuolynas ir impuls bet kokiu atveju yra ir tolokai nuo Jusu ivardijamos vietos smile.gif O norimoj vietoj klubu nelabai yra... Bent jau Savanoriu vidury tai isvis jokio nera, man rodos g.gif Taigi artimiausias variantas arba Savanoriu pabaigoje vos zinute auksciau aptartas sveikatingumo centras, arba pradzioje Savanoriu esantis Fanko SK. Arba jei ne, tada jau keliauti i arciau Taikos pr. esancius klubus Dainavos rajone. Taikos pr. yra dar Linija, na bet kainytes irgi prie tokiu besikandziojanciu..nebent turit galimybe keliauti tuo "nepopuliariuoju" vidurdienio laiku, tada dar visai nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D*L*K: 12 kovo 2013 - 12:32
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 12, 13:32)
Na azuolynas ir impuls bet kokiu atveju yra ir tolokai nuo Jusu ivardijamos vietos smile.gif  O norimoj vietoj klubu nelabai yra... Bent jau Savanoriu vidury tai isvis jokio nera, man rodos g.gif  Taigi artimiausias variantas arba Savanoriu pabaigoje vos zinute auksciau aptartas sveikatingumo centras, arba pradzioje Savanoriu esantis Fanko SK. Arba jei ne, tada jau keliauti i arciau Taikos pr. esancius klubus Dainavos rajone. Taikos pr. yra dar Linija, na bet kainytes irgi prie tokiu besikandziojanciu..nebent turit galimybe keliauti tuo "nepopuliariuoju" vidurdienio laiku, tada dar visai nieko  smile.gif

na ne, aš tik po 17h galiu... Linijoj taip, kandžiojasi kainos.. mąstau apie fanką, bet nežinau ar geras ax.gif
Atsakyti