Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(Tresor @ 2013 02 23, 11:06)
Kuriame klube sportuojate fitnes aerobika?

Dainavos sporto klube smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kutikutule @ 2013 02 23, 12:46)
o kodel nuo pavasario? kodel ne dabar? aplamai man idomu, kodel pavasari toks sujudimas? negi visi nuosirdziai tikisi, kad per kelis menesius iki vasaros pasieks norimus rezultatus?  smile.gif

mane taip pat stebina poziuris , kad per ,menesi ar du dauguma tikisi padaryti stebuklus ax.gif
juk kuno linijomis reikia rupintis visa gyvenima - kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, labau labai noriu sportuoti, tad ieškau kompanijos 4u.gif gal kas iš šilainiškių prisijungtų? fitness3.gif galvoju apie bodyhouse arba baltus g.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2013 02 22, 23:37)
saunuolu!!!  thumbup.gif  koki sporto kluba issirinkote?  smile.gif

bandysiu į Liniją, nes iki jos 10 min pėsčiomis:)
Papildyta:
QUOTE(kutikutule @ 2013 02 23, 12:46)
o kodel nuo pavasario? kodel ne dabar? aplamai man idomu, kodel pavasari toks sujudimas? negi visi nuosirdziai tikisi, kad per kelis menesius iki vasaros pasieks norimus rezultatus?  smile.gif

nuo pavasario todėl, kad labai nemažai sukišau į auto techikinę (tiksliau remontą tai technikinei praeiti) ir draudimą, todėl dabar nebeturiu pinigų abonentui biggrin.gif
aš tikrai nesitikiu pasiekti norimų rezultatų iki vasaros, nes numest yra labai daug ką, tai nebent galima kitai ar dar kitai vasarai ruoštis. jau vien tai kad mesiu ėst ir pradėsiu sportuot, mano pradinis norimas rezultatas ir bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 02 26, 15:16)
bandysiu į Liniją, nes iki jos 10 min pėsčiomis:)
Papildyta:
nuo pavasario todėl, kad labai nemažai sukišau į auto techikinę (tiksliau remontą tai technikinei praeiti) ir draudimą, todėl dabar nebeturiu pinigų abonentui biggrin.gif
aš tikrai nesitikiu pasiekti norimų rezultatų iki vasaros,  nes numest yra labai daug ką, tai nebent galima kitai ar dar kitai vasarai ruoštis. jau vien tai kad mesiu ėst ir pradėsiu sportuot, mano pradinis norimas rezultatas ir bus blush2.gif

drinks_cheers.gif del klubo.. O esti jau reikia mesti siandien rolleyes.gif tikrai is savo patirties zinau,kad visalaik atsiras priezastis mesti "rytoj", "pirmadieni", "nuo menesio pradzios", "po to ar ano baliaus" ir pan... O is tiesu geriausia yra imti ir pradeti maziau valgyti siandien. Pasidomekite butinai sveika mityba - nepradekite alinti saves dietomis, nes sportui reiks energijos. Daug daugiau naudos duos gerai derinamas maistas mirksiukas.gif sneku cia kaip kokia pamokslininke, nors paciai dar yra OOOJJ kiek daug kur tobulet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2013 02 26, 16:10)
o kad man kas gera spyri i uzpakali duodu del sportavimo biggrin.gif

Kuriam rajone gyvenate? Gal mums pavyktu Jus suvilioti isgyrus koki nors kluba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2013 02 22, 23:52)
Matau, kad prikalbėta jau ne viena tema, tai tikiu, kad kartosiuos, bet gal kas galėtumėt pasidalint įspūdžiais apie Šiaurės sporto klubą smile.gif  Man būtų patogu, nes netoli namų, bet įdomu kokios ten sąlygos, ar labai daug žmonių, ar malonūs treneriai ir tt. Žodžiu, būsiu dėkinga už bet kokius pastebėjimus ir apie treniruoklių salę, ir apie aerobikos užsiėmimus 4u.gif

Kaip suprantu Šiaurės klubo lankytojų čia nėra, o gal dar kokį sporto klubą žinot Eiguliuose, ar kur netoliese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Menula @ 2013 02 26, 22:16)
Kaip suprantu Šiaurės klubo lankytojų čia nėra, o gal dar kokį sporto klubą žinot Eiguliuose, ar kur netoliese? 4u.gif

Na as asmeniskai pati kai rinkaus pries beveik metus, tai mane atkalbejo del to, kad neva didokos grustys budavo vakarais Siaurej. Siaip Eiguliu rajone kai ieskojau, nieko daugiau labai gero nesuradau (na kad butu geras kainos ir kokybes santykis), siaure buvo vienas normaliausiu. Taciau rezultate is Eiguliu siai dienai vazinejam i Dainavos rajona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 02 26, 22:40)
Na as asmeniskai pati kai rinkaus pries beveik metus, tai mane atkalbejo del to, kad neva didokos grustys budavo vakarais Siaurej. Siaip Eiguliu rajone kai ieskojau, nieko daugiau labai gero nesuradau (na kad butu geras kainos ir kokybes santykis), siaure buvo vienas normaliausiu. Taciau  rezultate is Eiguliu siai dienai vazinejam i Dainavos rajona  smile.gif

Ačiū jums labai už atsakymą 4u.gif
Aš todėl ir susidomėjau Šiaure, kad nieko kito netoliese nerandu, o neturint mašinos susisiekimo klausimas tampa labai aktualus. Bet kadangi lankytis galiu tik vakarais, tai grūstys tuo metu irgi ne pliusas (o tokią nuomonę jau iš kelių žmonių girdėjau.

Benaršydama dar radau šį klubą: http://www.sveikatingumoterapija.lt/
Gal kam teko lankytis? Vieta būtų visai nebloga, kainos irgi labai negasdina ir sudomina nemažas grupinių treniruočių pasirinkimas. Būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, jei kas susidūrėt smile.gif
Atsakyti

Benaršydama dar radau šį klubą: http://www.sveikatingumoterapija.lt/
Gal kam teko lankytis? Vieta būtų visai nebloga, kainos irgi labai negasdina ir sudomina nemažas grupinių treniruočių pasirinkimas. Būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, jei kas susidūrėt smile.gif
[/quote]

Apie si kluba merginos tikrai siek tiek diskutavo ankstesneje temoje. Jei turite laiko,paskaitinekite (nuoroda i ja - pirmam psl). Kiek skaitinejau, atsiliepimai visai neprasti mirksiukas.gif
Atsakyti

[/quote]

Apie si kluba merginos tikrai siek tiek diskutavo ankstesneje temoje. Jei turite laiko,paskaitinekite (nuoroda i ja - pirmam psl). Kiek skaitinejau, atsiliepimai visai neprasti mirksiukas.gif
[/quote]
Ačiū 4u.gif Greitai tik peržvelgiau ankstesnę temą, matyt praslydo pro akis, bandysiu paieškot atidžiau
Atsakyti
planuoju apsilankyt impulse žalgirio arenoj, tai klausimas, gal kuri žinosit smile.gif ar daug merginų priešpietinėse treniruotėse. nes labiausia kas atgrąso nuo sportavimo - minios merginų salėse, kai vos ne kariaut dėl vietos reikia doh.gif taip šilainių impulse būdavo wacko.gif
o kai dar nesu sporto fanė - tai vis ieškau priežasčių nelankyt biggrin.gif

bet jau reiktų fizine forma susirūpint blush2.gif
Atsakyti
kam įdomu, tai vienas atsiliepimas, gautas net is keleto zmoniu - zalgirio impulse labai gera džiakuzzi biggrin.gif vien dėl to matyt teks nueit biggrin.gif
Atsakyti