Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VIII

QUOTE(ingriuxs @ 2013 02 14, 10:45)
Dekui,uzleksiu pasiziureti ten 4u.gif

nedidelis kampelis tikrai yra , ir ryte būna vaikučių , tad mamos gali ramiai sportuoti smile.gif
kiek metukų jūsų lialiukui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2013 02 19, 00:37)
nedidelis kampelis tikrai yra , ir ryte būna vaikučių , tad mamos gali ramiai sportuoti  smile.gif
kiek metukų jūsų lialiukui?  smile.gif

Pusantru metuku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriuxs @ 2013 02 19, 12:16)
Pusantru metuku wink.gif

As asmeniskai, kadangi pati nedaug mazesni klecka auginu, jo tame kampelyje nepalikciau smile.gif jis tikrai gerokai didesniems, savarankiskesniems vaikuciams 4u.gif na bent jau kiek spejau apziureti, kai rinkausi sporto kluba sau ax.gif bet tai buvo praeita vasara, gal kas jau pasikeite, tad ir bijau daug prikomentuot, kad be reikalo neatbaidyciau 4u.gif
Atsakyti
gal ir kvailas klausimas bet - o apkūnesnės (na apie kokius 90 kg) ir vyresnės moterys lanko sporto klubus? ne aerobiką žinoma, o treniruokius? ar teko tokių sportuojančių matyti?
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 02 20, 22:22)
gal ir kvailas klausimas bet - o apkūnesnės (na apie kokius 90 kg) ir vyresnės moterys lanko sporto klubus? ne aerobiką žinoma, o treniruokius? ar teko tokių sportuojančių matyti?

visiskai nekvailas klausimas smile.gif pradejau lankyti fitnes aerobika , ten moteru grupe labai ivairaus amziaus ir kuno apimciu , visos labai draugiskos ir paprastos , kreivu zvilgsniu nera , o ir trenere noriai pakonsultuoja mitybos ir sporto klausimais thumbup.gif
tad drasiai sportuokite , nesvarbu kokio amziaus ar svorio esate , svarbiausiai , kad turite noro smile.gif
Atsakyti

As taip pat pritariu, kad klausimas visiskai nekvailas. Pati sportuoju treniruokliu saleje ir tikrai galiu pasakyti, kad ir ten atkeliauja visokio amziaus ir sudejimo moteru. As ne tik tokiu matau - as tokiomis labai zaviuosi mirksiukas.gif beje, pastebejau, kad apkunesnes moterys ir uzsispyrimo bei valios turi daugiau, ateina sportuoti, o ne paplepeti ar akytem pamirkseti. Tad salin bet kokias abejones - sportas tam ir yra, kad tokiu klausimu tiesiog nebereiktu uzduoti mirksiukas.gif svarbiausia - tiksla turekite, o tada - tik pirmyn!! 4u.gif
Atsakyti

pati esu tokia didele grazuole ir lankau treniruoklius, po gimdymo esu nemazai priaugus virs 100kg sveriu, pradzioj buvo ziauriai geda eit, bet db jau pora menesiuku einu, rezultatai pradeda po truputi dziuginti, o i aplinkinius nelabai kreipiu demesio, nes ateinu sportuot, o neziuret kas kaip i mane paziures ar kaip kiti atrodo biggrin.gif ruosiuos eit i grupines treniruotes (bike, step) bet dar biski bijau, kad galiu vidury treniruotes pompa gaut blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
dėkui, nuraminot:) bandysiu ir aš nuo pavasario pradėt sportuot:).
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 02 22, 20:31)

saunuolu!!! thumbup.gif koki sporto kluba issirinkote? smile.gif
Atsakyti
Matau, kad prikalbėta jau ne viena tema, tai tikiu, kad kartosiuos, bet gal kas galėtumėt pasidalint įspūdžiais apie Šiaurės sporto klubą smile.gif Man būtų patogu, nes netoli namų, bet įdomu kokios ten sąlygos, ar labai daug žmonių, ar malonūs treneriai ir tt. Žodžiu, būsiu dėkinga už bet kokius pastebėjimus ir apie treniruoklių salę, ir apie aerobikos užsiėmimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2013 02 20, 22:57)
visiskai nekvailas klausimas  smile.gif  pradejau lankyti fitnes aerobika ,  ten moteru grupe labai ivairaus amziaus ir kuno apimciu , visos labai draugiskos ir paprastos , kreivu zvilgsniu nera , o ir trenere noriai pakonsultuoja mitybos ir sporto klausimais  thumbup.gif
tad drasiai sportuokite , nesvarbu kokio amziaus ar svorio esate , svarbiausiai , kad turite noro  smile.gif

Kuriame klube sportuojate fitnes aerobika?
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2013 02 22, 20:31)

o kodel nuo pavasario? kodel ne dabar? aplamai man idomu, kodel pavasari toks sujudimas? negi visi nuosirdziai tikisi, kad per kelis menesius iki vasaros pasieks norimus rezultatus? smile.gif
Atsakyti